motoristek Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Gody vse najboljše :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: še iz 03 regije :grupni: :grupni: :grupni: ...pridem... :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
ataIBA Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Uf, vidim da je Gody preživel, sem si oddahnil. :worship: Torej sta živa tudi Danči in AtaIBA. Super. Včeraj so namreč nekaj dvomili v gobarske sposobnosti naše mame. :whistle: Čuj, saj nismo vedli ali si ti mazno samo en krožnik iz straha, ali zato, da smo mi trije vsak po 4 in še polizali pisker :worship: . Če je gobji golaž pol tak dober kot je bla juhica, je eowneihvriiernghrgnču (slinamijezalilatipkovnicopress.... :naughty: ). Gody, v imenu vseh izpeljank IBA obilo sreče, zdravja in veselja!!!
hilton Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 ja vse naj naj pa veliko varnih km(pa da te bo mutika čimbolj jezla) :whistle: :whistle: :whistle:
ataIBA Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 tota pa ju3 torto prnese :nono: Marvin nebo pusto :rtfm: . Je že včeraj prinesla gobjo juhico (toplo oblečena!!!!!!). Ki si te sliko dobo :eek: ???
hilton Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 :nono: Marvin nebo pusto :rtfm: . Je že včeraj prinesla gobjo juhico (toplo oblečena!!!!!!).Ki si te sliko dobo :eek: ??? hilton najde vse. samo ne gledat stevilk na torti :whistle:
Marvin2 Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 hilton najde vse. samo ne gledat stevilk na torti :whistle: Hej, če bi bilo kaj pravice, bi Godyu jutri morale prinesti 2, saj je skoraj duplo star :worship: Pa vse naj Gody :rolleyes:
ataIBA Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Če je to tak, pol naj bo na naslednjem mojem rojstnem dnevu na torticah napisano 11 let :whistle: , pa da vidimo gužvo :grupni: .
Vanga Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 Lep dober večer še od stare Vange, he he.Danes začel s terapijami, po 6 jih je na dan,začnejo se ob 7.00h zjutraj, pa tja do 15.00h :unsure: .Gody vse, naj naj tudi od mene, jutri pa ga pošteno zalijte :evilgrin: .Vapo tak glej da me boš dobro zastopal. :whistle: Lahko noč vsem skupaj. :winkiss:
MATjuska Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 (popravljeno) Gody, še enkrat vse najboljše! ... ker jaz verjetno jutri že zopet ne bom uspela priti :( Popravljeno Oktober 6, 2008. Popravil MATjuska
Mutika Objavljeno Oktober 6, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2008 (popravljeno) hilton najde vse. samo ne gledat stevilk na torti :whistle: He, he ... tudi, če jih obrneš, je premalo! :whistle: :evilgrin: :winkiss: Lep dober večer še od stare Vange, he he.Danes začel s terapijami, po 6 jih je na dan,začnejo se ob 7.00h zjutraj, pa tja do 15.00h :unsure: .Gody vse, naj naj tudi od mene, jutri pa ga pošteno zalijte :evilgrin: .Vapo tak glej da me boš dobro zastopal. :whistle: Lahko noč vsem skupaj. :winkiss: Mhm, sem ti rekla, da bodo te Zreče pravi šiht, ampak, se splača. Boš ko novi! Lahko noč, Vangec! ... ker jaz verjetno jutri že zopet ne bom uspela priti :( :( ... škoda! :winkiss: Popravljeno Oktober 6, 2008. Popravil Mutika
gody01 Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Vsem najlepša hvala za lepe želje. Danes zvečer pa na standardnem mestu na Šentiljski nevemkolkože :drunk:
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Jutri se splača na Šentiljsko prit ... Gody časti! :whistle: :naughty: :rolleyes: !Vanga, lahko dobiš zvečer "dopust"? Mutika, saj je vendar šel v zdravilišče, ne v zapor! Niti ne rabi dobit "fraj", ampak je vedno "fraj"!!! Vprašanje je samo, če mu je ga. Varadero kakšno obliko prevoza v Zrečah pustila! Sicer bolje zanjo, da je, kajti punce, ki mu nedvomno močno asistirajo pri fizioterapiji, znajo biti pravi hudič! :evilgrin: :naughty: Nasproti recepcije je... ;) ;) Lep dober večer še od stare Vange, he he.Danes začel s terapijami, po 6 jih je na dan,začnejo se ob 7.00h zjutraj, pa tja do 15.00h :unsure: .Gody vse, naj naj tudi od mene, jutri pa ga pošteno zalijte :evilgrin: .Vapo tak glej da me boš dobro zastopal. :whistle: Lahko noč vsem skupaj. :winkiss: Evo, ga je že našel! :worship: :whistle:
davidg Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Če Gody časti, te pa valda da še svojo zraven pripeljem :whistle: . D.
Mutika Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 :yea1: :yea1: :yea1: Danes pa te na Šentiljskinevemkolikože, Gody je resno vzel zadevo, torej, ... vidimo se, banda totekovska! :winkiss: :winkiss: :winkiss:
hilton Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Če Gody časti, te pa valda da še svojo zraven pripeljem :whistle: . D. aja se ti niso povedali da jaz pridem :naughty: pa da so mi zasedene punce vsec pa to :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Jaz bom pa pr Gojzeri, ker tak lepo sonček sije :worship: , pa kostaje grem nabirat... :naughty: Gody te pa vse najboljše še od mene, malo z zamudo.... ... ker moja me samo enkrat na tedn spusti gor :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: .....
Marvin2 Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Jaz bom pa pr Gojzeri, ker tak lepo sonček sije :worship: , pa kostaje grem nabirat... :naughty: Gody te pa vse najboljše še od mene, malo z zamudo.... ... ker moja me samo enkrat na tedn spusti gor :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ..... Saj pa za to rabiš samo 2 miute, pol pa direkt na Šentiljsko nevemkolikože :whistle:
MATjuska Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 ... ker moja me samo enkrat na tedn spusti gor :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ..... Zgleda, da je še to preveč :evilgrin: :hmm:
Zdrawc Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 Gody.......wse narbolš, ka tej drugega :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2:
Marvin2 Objavljeno Oktober 7, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2008 (popravljeno) Dober juter! Na samem konci smo nekaj poslklai, jebi ga, tisti ko vas ni, ste pač šli, hik! :trance_33_sleep: To pa so preostali :rolleyes: Neverjetni, kake lepe barve majo na senah! Vse naj Godi! Popravljeno Oktober 7, 2008. Popravil Marvin2
GRUNF Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Eni so bili pa pri šišeki....ja, no niso glih za spoznat... B)
zlati Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 dobro jutro :worship: ste se ga nasekali včeraj :naughty:
vapotek Objavljeno Oktober 8, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2008 Eni so bili pa pri šišeki....ja, no niso glih za spoznat... B) Če pa si reko naj se postrižem, itak pa veš, da te vedno poslušam... :004 dobro jutro :worship: ste se ga nasekali včeraj :naughty: Dobro jutro nazaj. Ja
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se