MATjuska Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 (popravljeno) Čuj, boš Bremzla danes s ketne spustla? Imam pa mučo boljši predlog. Ketno mu še bolj zategni, pa pridi ti! :rolleyes: Mogoče bom pa res ... :evilgrin: Popravljeno Oktober 14, 2008. Popravil MATjuska
ataIBA Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Ka pa je novega na Korčuli? :whistle: Šele zaj vido. Sta se posta križala. Novega na Korčuli? Pojma nimam, mam pa gnare.... :evilgrin: ... in lahko grem pogledat :whistle: :whistle: Kaj če bi bil malo :alien1: pa zgasnem, ti pa za mano :rolleyes: ? (tak se samo reče, dobima se v Miklavžu pa grema fkup. Ti loviš...) Grem na Šentiljsko na pir z mojo :wub: .
Marvin2 Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Šele zaj vido. Sta se posta križala. Novega na Korčuli? Pojma nimam, mam pa gnare.... :evilgrin: ... in lahko grem pogledat :whistle: :whistle: Kaj če bi bil malo :alien1: pa zgasnem, ti pa za mano :rolleyes: ? (tak se samo reče, dobima se v Miklavžu pa grema fkup. Ti loviš...) Grem na Šentiljsko na pir z mojo :wub: . Jaz grem tudi na šentiljsko, če bo pa šla zraven moja 'slaba vest' pa še bomo videli. :trance_33_sleep:
Mutika Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Jaz pa ne grem na Šentiljsko ... ne gre vedno vse tako, kot si želimo. :cry: Grem spat, lahko noč.
Marvin2 Objavljeno Oktober 14, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2008 Jaz pa ne grem na Šentiljsko ... ne gre vedno vse tako, kot si želimo. :cry: Grem spat, lahko noč. Ha, pa smo te! Tudi Vapota ni bilo s podobnim izgovorom :whistle: samo on ni :cry: Jaz tudi grem spat, samo sem bil!
vapotek Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Tudi Vapota ni bilo Jaz sem bil pa na Kursađijah! :D Nasmejal sem se skoraj tak, ko takrat, ko sem vaju z Bremzlom v ibercugih vido, ko kao nekaj šraufata... :P
ataIBA Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Dobro jutro! Samo še danes toplo in sončno. Za vikend malo hladneje, ampak sobota je dan za furco. Če nebi imel v nedeljo obveznosti, bi zgasno na topli jug... :trance_33_sleep:
MATjuska Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Jaz sem bil pa na Kursađijah! :D Nasmejal sem se skoraj tak, ko takrat, ko sem vaju z Bremzlom v ibercugih vido, ko kao nekaj šraufata... :P Bože nedaj, da moral človek tebe v ibercugu gledat in to s kakim šraufcigrom v roki - po moje bi Zemlo iz tirnice vun premknlo, ko bi se cela severna hemisfera na podn fuknla od smeha ... :lol1: Podobnost? ... Zgolj naključna :evilgrin:
danci1973 Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Bože nedaj, da moral človek tebe v ibercugu gledat in to s kakim šraufcigrom v roki - po moje bi Zemlo iz tirnice vun premknlo, ko bi se cela severna hemisfera na podn fuknla od smeha ... :lol1: :eek: :lol1:
T-boy Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: MATjuska, :worship: :worship: :worship: .
vapotek Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Bože nedaj, da moral človek tebe v ibercugu gledat in to s kakim šraufcigrom v roki - po moje bi Zemlo iz tirnice vun premknlo, ko bi se cela severna hemisfera na podn fuknla od smeha ... :lol1: Mala, ne bodi preveč freh in ne išči hantlov, ker se ne bo dobro končalo!!! :angry:
vapotek Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 :eek: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: MATjuska, :worship: :worship: :worship: . OK, zmenita se, kerega naj prvo na ipon fuknem... :angry:
T-boy Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 OK, zmenita se, kerega naj prvo na ipon fuknem... :angry: Dancija, mene pol itak ne bos vec zmogel. :lol1: :lol1: :lol1: Pa res lepo od tebe, da mi bos ipod kupo. :blush:
vapotek Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Dancija, mene pol itak ne bos vec zmogel. :lol1: :lol1: :lol1: Stari moj, pojma nimaš česa je, v naletu besa, človek vse sposoben... :whistle: Pa res lepo od tebe, da mi bos ipod kupo. :blush: Če te mam pa rad. :004 Kaj boš pa ti meni kupo? :blush:
T-boy Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Kaj boš pa ti meni kupo? :blush: Mujceke za na volan za Fiata. :rolleyes:
Mutika Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Dan dooooooobeeeeer, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Ha, pa smo te! Tudi Vapota ni bilo s podobnim izgovorom :whistle: samo on ni :cry: Jaz tudi grem spat, samo sem bil! Ja, ja, ja, ... tudi najjaći imajo včasih privilegij počivanja ... sicer pa sem imela tam "špijona", mi je vse referiral, kak ste se fajn meli. :worship: Drugi teden bo "totek kripl-kompanija" spet popolna, te pa pridemo, ne, Vangec? :rolleyes: Bože nedaj, da moral človek tebe v ibercugu gledat in to s kakim šraufcigrom v roki - po moje bi Zemlo iz tirnice vun premknlo, ko bi se cela severna hemisfera na podn fuknla od smeha ... :lol1: Podobnost? ... Zgolj naključna :evilgrin: :worship: Sem že parkrat rekla ampak, moram spet ponovit ... MATjuška, ti si carica! :lol1: :lol1: :lol1:
T-boy Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: Muti, ne se tak na glas smejat :unsure: , te bo Vapo cu. Pol mu bos pa mogla mujceke za na salthebl od Fiata kupit. .)
Mutika Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Muti, ne se tak na glas smejat :unsure: , te bo Vapo cu. Pol mu bos pa mogla mujceke za na salthebl od Fiata kupit. .) :blush: Če pa je tak heeecno ... :lol1: ! Čuj, T-boy, kerega Fiata pa? :unsure:
xr800 Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 :blush: Če pa je tak heeecno ... :lol1: ! Čuj, T-boy, kerega Fiata pa? :unsure: Noviga :whistle:
danci1973 Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 :blush: Če pa je tak heeecno ... :lol1: ! Čuj, T-boy, kerega Fiata pa? :unsure: Kak 'kerega'? Totega valda: :naughty: D.
Mutika Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Noviga :whistle: Če pa ga ne bo mel! Kak 'kerega'? Totega valda: :naughty: D. He, he, tole pa je Zenfko Junior! :whistle:
danci1973 Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Če pa ga ne bo mel! Napača - tisto je bila samo 'diverzija i zavaravanje (ne)prijatelja' - ga že ima! ;) He, he, tole pa je Zenfko Junior! :whistle: Ne, tole je Vapo-mobil... D.
Mutika Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Napača - tisto je bila samo 'diverzija i zavaravanje (ne)prijatelja' - ga že ima! ;) Ne, tole je Vapo-mobil... D. :? :eek: :kva2: Kaj res ... u mater! Kak sn zadi ... :slap: !
ataIBA Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Mater ste našauflali :worship: . Pa je vse res? :unsure:
MATjuska Objavljeno Oktober 15, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2008 Mala, ne bodi preveč freh in ne išči hantlov, ker se ne bo dobro končalo!!! :angry: Vapo, sorčy ... Samo res, podobnosti pa ni za prezret ... :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se