Marvin2 Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Seos Vanga, a si se pozdravil al kaj? :worship: Kaj bi čakali na maj, kam gremo naslednji vikend je vprašanje sedaj? :naughty: :rolleyes:
Igorr Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Seos Vanga, a si se pozdravil al kaj? :worship: Kaj bi čakali na maj, kam gremo naslednji vikend je vprašanje sedaj? :naughty: :rolleyes: V Sarajevo na čevape. :whistle: :naughty: ... al sline cedim, a? :)
Marvin2 Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 (popravljeno) V Sarajevo na čevape. :whistle: :naughty: ... al sline cedim, a? :) Čevapi :worship: Če Sarajevo zamenjamo za Banja Luko bi za en dan verjetno šlo! :rolleyes: Popravljeno Oktober 19, 2008. Popravil Marvin2
ataIBA Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Seos Vanga, a si se pozdravil al kaj? :worship: Kaj bi čakali na maj, kam gremo naslednji vikend je vprašanje sedaj? :naughty: :rolleyes: Kaj tvoja bo doma ostala al kaj? Dobro bi bilo organe opozoritiiiii.... Seus, prišo domu vredi. Prlekija v prečudovitih barvah, papica & ostalo mnogo dobro. Grem pogledat dirko, jutri pa s pomočjo sina naložit slike v album. Nočko.
Igorr Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 (popravljeno) Čevapi :worship: Če Sarajevo zamenjamo za Banja Luko bi za en dan verjetno šlo! :rolleyes: Kaj je lepšega, kot pa dva dni zapovrstjo jesti čevape? :whistle: Banja Luka bi skoraj da morala it v enem dnevu, sploh če bo ga. Marvin vodila :D . Samo vreme bi bilo treba zrihtat.. .. angleži napovedujejo, da bo čez vikend mrzlo. Popravljeno Oktober 19, 2008. Popravil Igorr
T-boy Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Seos Vanga, a si se pozdravil al kaj? :worship: Kaj bi čakali na maj, kam gremo naslednji vikend je vprašanje sedaj? :naughty: :rolleyes: ...ce bo vreme, bi bil cajt za it na bograc, al kaj. :yes: Jaz danes preko Lenarta odrajsal do Apac in nazaj. Kratko ali sladko. :rolleyes:
Mutika Objavljeno Oktober 19, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2008 Čevapi :worship: Če Sarajevo zamenjamo za Banja Luko bi za en dan verjetno šlo! :rolleyes: Pa vi ste nori! Same kozlarije vam grejo po glavi, al kaj? :whistle: Kaj tvoja bo doma ostala al kaj? Dobro bi bilo organe opozoritiiiii.... Seus, prišo domu vredi. Prlekija v prečudovitih barvah, papica & ostalo mnogo dobro. Grem pogledat dirko, jutri pa s pomočjo sina naložit slike v album. Nočko. Kere (čigave) organe? :P ...ce bo vreme, bi bil cajt za it na bograc, al kaj. :yes: Jaz danes preko Lenarta odrajsal do Apac in nazaj. Kratko ali sladko. :rolleyes: :OK: Priden, T-boy! Bograč? Odlično. Fugly je že v nizkem štartu. :rolleyes:
Marvin2 Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 (popravljeno) Kaj je lepšega, kot pa dva dni zapovrstjo jesti čevape? :whistle: Banja Luka bi skoraj da morala it v enem dnevu, sploh če bo ga. Marvin vodila :D . Samo vreme bi bilo treba zrihtat.. .. angleži napovedujejo, da bo čez vikend mrzlo. Jaz raje gledam ugodne napovedi! Poglej kaj pravijo na AcuWeather: Acuweather Banja Luka Prav tako bo lepo v MS za bograč :rolleyes: Acuweather Murska sobota Moram pa rečt, da se mi lušta tako bograč kot čevapčiči, samo da je bograč manj naporen. :worship: :naughty: Popravljeno Oktober 20, 2008. Popravil Marvin2
Marvin2 Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 ...ce bo vreme, bi bil cajt za it na bograc, al kaj. :yes: Jaz danes preko Lenarta odrajsal do Apac in nazaj. Kratko ali sladko. :rolleyes: Gody in Danči sta pohvalila tvojo organizacijo in pravita, da dobro organiziraš te kulinarične fure. :worship: :whistle:
ataIBA Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Grem na kavo in dezinfekcijo. Tu v Hočah letajo tak vlki bacili ko golobi :whistle: . Preventiva je boljša od kurative, so strici rekli.... Želim lep dan! B)
NN666 Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Dobro jutro, toti dobri ljudje :winkiss: Včeraj sem se peljala skozi MB (napača, spet enkrat, da sem spet probala, če je čez MB hitreje kot čez Ptuj iz MS v LJ....) Ka te delate, da je bob steza zaprta? Ste meli kak burnout meeting gori? Vapo? :angry: Muti...dobrooo jutroooo :D
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Dobro jutro, toti dobri ljudje :winkiss: Včeraj sem se peljala skozi MB (napača, spet enkrat, da sem spet probala, če je čez MB hitreje kot čez Ptuj iz MS v LJ....) Ka te delate, da je bob steza zaprta? Ste meli kak burnout meeting gori? Vapo? :angry: Muti...dobrooo jutroooo :D Skozi đunglo rabiš vodiča. Ja, Vapota! :P
vapotek Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Vapo? Včasih sem ti bil dober, zdaj ti pa niti na pamet ne pride, da bi telefonsko zavrtela... :cry: Skozi đunglo rabiš vodiča. Ja, Vapota! :P Eh, nima me več rada... :( Sam po parku se sprehajam...... :cry:
Mutika Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Dobro jutro, toti dobri ljudje :winkiss: Včeraj sem se peljala skozi MB (napača, spet enkrat, da sem spet probala, če je čez MB hitreje kot čez Ptuj iz MS v LJ... .) Ka te delate, da je bob steza zaprta? Ste meli kak burnout meeting gori? Vapo? :angry: Muti...dobrooo jutroooo :D :lol1: Dobro jutro, srce! :winkiss: Bob stezo prilagajajo dimenzijam novih fičotof. Kolesnice delajo. dobro jutro :winkiss: Ojla, mausi! Kak si kaj, se mopedaš kaj, al kaj? Pozdrav v 01. Včasih sem ti bil dober, zdaj ti pa niti na pamet ne pride, da bi telefonsko zavrtela... :cry: Eh, nima me več rada... :( Sam po parku se sprehajam...... :cry: Oooh, bogi, bogi bogi, stvor ... aja, ne, to je Gody ... :hmm: ... te pa si ti bogi, neuslišani stvor! Pa kaj se dereš, saj maš fičota! :whistle: :naughty: :winkiss:
wind Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Včeraj sem se peljala skozi MB (napača, spet enkrat, da sem spet probala, če je čez MB hitreje kot čez Ptuj iz MS v LJ....) Ka te delate, da je bob steza zaprta? Ste meli kak burnout meeting gori? Vapo? :angry: Že stari Rimljani so vedeli, kje so najhitrejše in najboljše poti, zato so pa ustanovili Poetovio... .) :P
GRUNF Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Že stari Rimljani so vedeli, kje so najhitrejše in najboljše poti, zato so pa ustanovili Poetovio... .) :P Da si neoš kaj naredo v sedmi občini.... :evilgrin: :whistle:
vapotek Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Že stari Rimljani so vedeli, kje so najhitrejše in najboljše poti, zato so pa ustanovili Poetovio... .) Napaka! Ustanovili so jo, ker so tam poceni do fuka prišli..... :P
maus Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 :lol1: Ojla, mausi! Kak si kaj, se mopedaš kaj, al kaj? Pozdrav v 01. motoriram :grim: Že stari Rimljani so vedeli, kje so najhitrejše in najboljše poti, zato so pa ustanovili Poetovio... .) :P prav imaš ... ko smo mi na Ptuju že z vilcam in noži jedli, so drugje še v jamah živel :whistle:
vapotek Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 ko smo mi na Ptuju že z vilcam in noži jedli, so drugje še v jamah živel A opazi kdo podobnost? http://www.youtube.com/watch?v=VRLlFIPZMAg...feature=related
ataIBA Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 Dober dan toteki Mater, sem mislo da tak škilim, da mi solze po hrbtu tečejo. Kaj je nič roke ne bolijo????
SuiGeneris636 Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 kaj zaj ste še vedno pri gojzeru ob torkih, če bote kaki pir častli vam prijemo z veseljem nižat starostno povprečje hehe :P :D
vapotek Objavljeno Oktober 20, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2008 če bote kaki pir častli vam prijemo z veseljem nižat starostno povprečje Veš da, vi kr pridite! :D Aja, pa punce poleg pripeljite, da se "spoznamo"... :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se