vapotek Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 serijsko napako običajno potegnejo vun z uporabe ... A zato se tvoj stari ne javlja? :evilgrin:
vapotek Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 Boljše to, kot pa cigl iz ex. Opekarne Košaki! :P :D Raje iz opekarne, kot med samimi bloki in Jagrom... :P
xr800 Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 Kak te ne? Doma mam cirka 200 nožev, 2 sekiri in motorko. Nucam še kaj več? :? To so komaj pogoji za vreji štajersko ikebano.....kar je pa za vse drugo odločno premalo :bounce: Od pravega pasoša dalje, da postaneš pravi "Vresjek" al pa "Kobanc".... :naughty:
vapotek Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 da postaneš pravi "Vresjek" al pa "Kobanc".... :naughty: Zakaj bi pa to sploh htel? :? To je isto, ko da bi htel močvirnik ratat... :P
hilton Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 Kak te ne? Doma mam cirka 200 nožev, 2 sekiri in motorko. Nucam še kaj več? :? ja rabis :lol1: :lol1: eno levo roko pa eno desno roko ker z 2 levima je tesko karkoli naredit. no v bistvu ti tolčenje po tipkovnici gre dobro :lol1:
ataIBA Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 Vapo, zakaj mam občutek, da so se spravli na tebe :unsure: ? Pa taki lepi avto maš, pa novo frizuro, ... so fauš ne??? Če rabiš bodigarda reči (saj bodigard je ovi, ki zastonj pije, ha?)
hilton Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 Vapo, zakaj mam občutek, da so se spravli na tebe :unsure: ? Pa taki lepi avto maš, pa novo frizuro, ... so fauš ne???Če rabiš bodigarda reči (saj bodigard je ovi, ki zastonj pije, ha?) ne bogy gard je oni ko se ponavadi (v filmih seveda saj ves kevin kostner pa ona kruleča baba :naughty: pride do ljubezni) :whistle: :whistle: al pa batine pokasira namesto varovanca , tako da ataiba pošteno razmisli o tej sluzbi :closedeyes:
hilton Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 prodaja se na avto netu :unsure: :unsure: :unsure:
Mutika Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 :slap: Pa vi ste čisto nori, kake sekate, človek crkne od smeha!!! :lol1: :lol1: :lol1: Aja pardon, ne človek, ampak ženska. :whistle: Kar je itak stokrat boljše, kot pa moški bit ... smo babnce že vsaj iz votlin vun prlezle. :P
xr800 Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 ?Če rabiš bodigarda reči (saj bodigard je ovi, ki zastonj pije, ha?) Čuj, da nisi slučaaaaaajno mislo , da sn jas ovi bodigard?? Jaz sn mu že večkrat mawashi stisno.... :evilgrin:
Mutika Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 Čuj, da nisi slučaaaaaajno mislo , da sn jas ovi bodigard?? Jaz sn mu že večkrat mawashi stisno.... :evilgrin: :unsure: :hmm: :eek:
xr800 Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 :unsure: :hmm: :eek: Evo, da se razsvetljiš in ker sem trenutno dobre volje http://www.youtube.com/watch?v=4p3WrgbSCEM
hilton Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 :slap: Pa vi ste čisto nori, kake sekate, človek crkne od smeha!!! :lol1: :lol1: :lol1: Aja pardon, ne človek, ampak ženska. :whistle: Kar je itak stokrat boljše, kot pa moški bit ... smo babnce že vsaj iz votlin vun prlezle. :P kdo kje ki kaj seka :unsure:
Zdrawc Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 ewo ga za vapota :whistle: priporočam iz lastnih izkušenj
Mutika Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 kdo kje ki kaj seka :unsure: Daj no, saj nisi blont! :angry: Aja, ... ups, pa saj si! :evilgrin: :P
Mutika Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 Evo, da se razsvetljiš in ker sem trenutno dobre volje http://www.youtube.com/watch?v=4p3WrgbSCEM Ups ... kriza! :unsure: Jaz tega niti gledat ne morem, brrrr! Pa ne, da si ti tak krvoločen? :eek:
xr800 Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 Ups ... kriza! :unsure: Jaz tega niti gledat ne morem, brrrr! Pa ne, da si ti tak krvoločen? :eek: Taki pač sn, kaj zaj :evilgrin:
hilton Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 Daj no, saj nisi blont! :angry: Aja, ... ups, pa saj si! :evilgrin: :P eto to je mutika tak da pazite se. ono ob torkih se preoblači v prijazno , vedno nasmejano žensko :closedeyes:
Mutika Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 Taki pač sn, kaj zaj :evilgrin: Nič. Mogoče se te bom bolj bala ... :P :D . eto to je mutika tak da pazite se. ono ob torkih se preoblači v prijazno , vedno nasmejano žensko :closedeyes: :grrr Nemogoče. Vijoličasta definitivno ni moja barva.
hilton Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 Nič.Mogoče se te bom bolj bala ... :P :D . :grrr Nemogoče. Vijoličasta definitivno ni moja barva. ja ja zaj se kuj ven vleči. :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes:
Mutika Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 ja ja zaj se kuj ven vleči. :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: :evilgrin: Te pa pridi v torek, če si upaš ... :ninja: !
bmwslo Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 :evilgrin: Te pa pridi v torek, če si upaš ... :ninja: ! Jaz bi tudi prišel v torek, pa vidim, da se sam :fight1: garbate :lol1: Drugače sem pa pravkar prišel iz totilanada. Mate super kebap pred Rutarom (pa pika) Lahko noč totike in toteki :beer2: :beer2:
Zdrawc Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 Mate super kebap pred Rutarom (pa pika) tisti predrutarom je u qrcu........ se lahko 100krat skrije pred onim nasproti Gamsa u Bijstrci :krneki:
bmwslo Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 tisti predrutarom je u qrcu........ se lahko 100krat skrije pred onim nasproti Gamsa u Bijstrci :krneki: Tak daleč še nisem prišel :whistle:
Mutika Objavljeno Oktober 23, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2008 Jaz bi tudi prišel v torek, pa vidim, da se sam :fight1: garbate :lol1: Drugače sem pa pravkar prišel iz totilanada. Mate super kebap pred Rutarom (pa pika) Lahko noč totike in toteki :beer2: :beer2: No ja, po moje te ne bi bilo niti, če bi se samo božali ... :whistle: ! Tudi tebi lepe sanje! :winkiss: tisti predrutarom je u qrcu........ se lahko 100krat skrije pred onim nasproti Gamsa u Bijstrci :krneki: Rutarskega sicer nisem še jedla ... :blush: ... ampak, :grim , bistrški je res dober, aha. Njami! Moja noga je kot hlod. Zakaj "kot"? :blink: Katastrofa od tace. No, očitno se pri naših dohtarjih vse duplira ... tak kak so Vangecu ugotovili, da je imel zlomljeni dve vretenci, ne le eno, tak so meni povedali, da sem imela prelomljeni dve kosti v gležnju, ne le ene ... pa da se fraktura še vedno rahlo vidi. Kaj so mi pol gips sploh dol devali? :unsure: Mater ej, tečna že postajam, ... to ni dobro. :angry: Torej bo najbolje, da se spucam v miževo deželo. Lahko noč, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se