Igorr Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 (popravljeno) Dober večer, Toteki! (Ups, sem se zmotil- pozno popoldan je, odzunaj pa že tema. Jebeno prestavljanje ure!) Eh, pa na vlak pojdi! :D (Al pa NN666 nažicaj en malo!) O:-) :whistle: Sej imaš krompirjeve počitnice, hoj na vlak pa je ;). D. Hmmm, bom jaz raje počakal na suho vreme, pa se pricjazim f Maribor. Da vas malo podražim- a se vam kaj luštajo, a? .) :whistle: Popravljeno Oktober 27, 2008. Popravil Igorr
Rocky Objavljeno Oktober 27, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2008 Dober večer, Toteki! (Ups, sem se zmotil- pozno popoldan je, odzunaj pa že tema. Jebeno prestavljanje ure!) Hmmm, bom jaz raje počakal na suho vreme, pa se pricjazim f Maribor. Da vas malo podražim- a se vam kaj luštajo, a? .) :whistle: Čuj, niti slučajno. Pa, da je barem vsaj cela ne pa, da je pol že manjka. Čisto v stilu 01/ :lol1: :whistle: :P No, Toteki ti damo možnost pa se lahko izkažeš na Lentu pri znameniti Ranci. :OK: Pa dober tek Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Čisto v stilu 01/ :lol1: :whistle: :P 04? :krneki:
vuk76 Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 mater tota ura :headbang: Ura je cist kul....parkplac pred firmo pa se skoraj cisto prazen. Kaj kaj kaze telefonska??
hilton Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Ura je cist kul....parkplac pred firmo pa se skoraj cisto prazen.Kaj kaj kaze telefonska?? ujuju. bemti spomin mam kakor zlata ribica :headbang: bom zaj zavrtel fon oukej
motoristek Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Eh, nisem črnc. Samo določeni deli... :P :krneki: :whistle: Kaj si ga spet v auspuh tiščal... :lol1: Jutro toteki... :yea1:
Igorr Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Dobro (sončno!) jutro, Toteki! Čuj, niti slučajno. Pa, da je barem vsaj cela ne pa, da je pol že manjka. Čisto v stilu 01/ :lol1: :whistle: :P No, Toteki ti damo možnost pa se lahko izkažeš na Lentu pri znameniti Ranci. :OK: Pa dober tek Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) hehe, na žalost se jim nism mogel upreti, pa sem šele nekje na sredini pogruntal, da bi lahko slikal. :)
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Kaj si ga spet v auspuh tiščal... :lol1: Jutro toteki... :yea1: Če je pa kriza... :blush:
NN666 Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Dobro jutro Maribor in širša okolica :winkiss:
maus Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 dobro jutro Ptuj in ostale vasi :whistle:
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 dobro jutro Ptuj in ostale vasi :whistle: Malo temo sfalil, a? :P
vapotek Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Malo temo sfalil, a? Ma pusti ga, saj vidiš, da je spet ajhan... :P
vapotek Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Jutro pje... :eek: A ti si spet napušen? :P
davidg Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 :eek: A ti si spet napušen? :P :krneki: ssssssssh D.
Rocky Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 dobro jutro Ptuj in ostale vasi :whistle: Kompas? Je kriva megla kaj. :naughty: Pri nas je sonček. :worship: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
Rocky Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Marvin, Banja Luka, čevapi......, Stari, Bihač, čevapi. Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
Mutika Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Jutrooooo, toteki! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Tale bolniška ima eno samo dobro stran ... spim lahko tak dolgo, kak hočem! ...ker jutri SE WIDMO! :evilgrin: Ufff, od zadnjega srečanja si se pa ful spremenila! :eek: :P Kurc pa vreme. Jaz sem se pa že tko veselil... :closedeyes: Ne bluzi, mali, pol pa sem jaz čisto vun iz sebe od skrbi, kak bi domov prlezo pa temi in mrazu! Kaj pravite, druščina? Nov avatar: št. 1 ali št. 2? 1) 2) Meni je bolj všeč drugi, ampak, definitivno prvi, ker si, od kod si! O:-) :P
Igorr Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Ne bluzi, mali, pol pa sem jaz čisto vun iz sebe od skrbi, kak bi domov prlezo pa temi in mrazu! Totika Mutika, še dobro, da obstaja avtocesta Maribor-Vrhnika. :whistle: .)
vapotek Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Totika Mutika, še dobro, da obstaja avtocesta Maribor-Vrhnika. :whistle: .) Kak se te lahko po avtocesti voziš? :? Kaj si pička al kaj? :P
Igorr Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Kak se te lahko po avtocesti voziš? :? Kaj si pička al kaj? :P :lol1: Ka te jaz vem. Pička ali nepička, srnice imajo :evilgrin: ponoči v tem času. A ne, ataIBA? :)
vuk76 Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 @Rocky - ce sem pravilno slisal, si govoril z informantko ;)
Mutika Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Totika Mutika, še dobro, da obstaja avtocesta Maribor-Vrhnika. :whistle: .) Ja, no, ... :blush: ... to je že res ampak, priznam, niti pomislila nisem na avtocesto. Pa vseeno. Si lahko mehur prehladiš! :whistle: :P
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Čuj, Mutika, s tvojim bratcem se bo potrebno resno pogovorit... :angry: :doze:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se