Mutika Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Čuj, Mutika, s tvojim bratcem se bo potrebno resno pogovorit... :angry: :doze: :hmm: Verjetno ga več vidiš, kot jaz. Torej, nič. Jaz pa še manj kot nič.
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 :hmm: Verjetno ga več vidiš, kot jaz. Torej, nič. Jaz pa še manj kot nič. Točno. :fredy:
NN666 Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Ufff, od zadnjega srečanja si se pa ful spremenila! :eek: :P Meni je bolj všeč drugi, ampak, definitivno prvi, ker si, od kod si! O:-) :P Stilska preobrazba. Če me poljubiš, ratam prinčeza. Taka blond barbika. :kva2: In pol se zbudiš.... :devil: Tudi meni je bolj všeč drugi. Ergo....
hilton Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 jaooo kam ste zašli. kaj vi nimate služb da cele dneve tu visite :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Stilska preobrazba. Če me poljubiš, ratam prinčeza. Taka blond barbika. :kva2: In pol se zbudiš.... :devil: Eh, bom kar v eno trdoerotično komo pado... :P
Mutika Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Stilska preobrazba. Če me poljubiš, ratam prinčeza. Taka blond barbika. :kva2: Neom te nič kuševala :kva2: , te še res kje kaka plastična barbika vun rataš! :evilgrin: ...alea iacta est No? In na katero pozicijo je padla? Prvo ali drugo? jaooo kam ste zašli. kaj vi nimate služb da cele dneve tu visite :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Vključno s teboj, dečkec! :evilgrin: Eh, bom kar v eno trdoerotično komo pado... :P Ti raje danes na Šentiljskonevemkolikože vpadni, danes nas bo ko Rusov. Bojda dobimo okrepitve iz 01. Pa iz selniškega becirka, z 04 priključkom. Torej? Bo veselo! :rolleyes: :OK:
hilton Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 pridejo babeee :closedeyes: pol pridem al pa naj kdo vsaj zeno polek pripelje, da ... ups zatipkal sem se, bemti ti prsti :whistle:
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Ti raje danes na Šentiljskonevemkolikože vpadni, danes nas bo ko Rusov. :evilgrin:
NN666 Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Neom te nič kuševala :kva2: , te še res kje kaka plastična barbika vun rataš! :evilgrin: Pol naju pa ne bi ločli, hi hi....bi morali met vedno različne barve elastike za čopke :lol1: No? In na katero pozicijo je padla? Prvo ali drugo? Na drugo. Ampak se MS očitno ne strinja z menjavo, izgleda, da mi je tista pof... limeta prirasla :unsure: Ali pa moram kocko v računalnik zabrisat (z vso silo, seveda)
davidg Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Mogoče pa tudi meni danes "rata" in se narišem na Šentiljskinevemkolkože... :) :krneki: D.
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Na drugo. Ampak se MS očitno ne strinja z menjavo, izgleda, da mi je tista pof... limeta prirasla :unsure: Ali pa moram kocko v računalnik zabrisat (z vso silo, seveda) Tale bo prav gotovo vsem (fantkom) všeč. :P
tati Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 še en lep pozdravček v 0.2............ :winkiss: :winkiss:
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 še en lep pozdravček v 0.2............ :winkiss: :winkiss: Aloha! ;)
MATjuska Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 :evilgrin: Čuj, kaj si Furyju bife butno, njega pa prkleno k štedilniku, da ga nič več ni ... :evilgrin: :whistle:
ataIBA Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 :lol1: Ka te jaz vem. Pička ali nepička, srnice imajo :evilgrin: ponoči v tem času. A ne, ataIBA? :) :yes: :yes: , pa ukrajinke, pa ločenke, pa vdove,....vse se ti meče na cesto :whistle: . Zaspan daaaan :yawn: , najboljše je :zzz:
ataIBA Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 pridejo babeee :closedeyes: pol pridem al pa naj kdo vsaj zeno polek pripelje, da ... ups zatipkal sem se, bemti ti prsti :whistle: Ti pripeljem Snežko? Se rada carta...je pa treba gospodarja častit s :beer1: .
hilton Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Ti pripeljem Snežko? Se rada carta...je pa treba gospodarja častit s :beer1: . ja snežko bi kuj za domov vzel :closedeyes: ker je taka kjutiš
STAR Objavljeno Oktober 28, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2008 Marvin, Banja Luka, čevapi......, Stari, Bihač, čevapi. Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) Evo ti: malo mešano ... v novembru pa v živo!
motoristek Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Evo ti: malo mešano ... v novembru pa v živo! Pa to ni vse :naughty: še dve juhi, dve solati in dve vijagri... :lol1: jutro toteki... :yea1:
motoristek Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 PTT prva vstajata... :whistle:
vuk76 Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 PTT prva vstajata... :whistle: :grrr
vuk76 Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Na MS-ju... :grim ...se strinjam... :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se