vapotek Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 ja snežko bi kuj za domov vzel :closedeyes: ker je taka kjutiš Se mi je zdelo, da si bol tak.....kak bi temu lepo reko.....recimo "animallover". :whistle:
Rocky Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 @Rocky - ce sem pravilno slisal, si govoril z informantko ;) Ja, res je. Obveščena s vso situacijo, ki se dogaja na MB sceni. Bodi priden. :whistle: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
Rocky Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Evo ti: malo mešano ... v novembru pa v živo! Stari, nea me jezi. Kak bi to ftrgo pje. Kuj zaj bi šou! Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Se mi je zdelo, da si bol tak.....kak bi temu lepo reko.....recimo "animallover". :whistle: Čuj ti, si prevero? :krneki:
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 dobro jutro totteki :rolleyes: Dobro jutro. A te je Tom spet tako pre*ukal, da nekaj jecljaš? :P
Mutika Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Pol naju pa ne bi ločli, hi hi....bi morali met vedno različne barve elastike za čopke :lol1: :eek: Naj vzamem tole kot kompliment ali ... ? :hmm: :evilgrin: :P ? Še mati Barbika zraven? Ufff, too much! Jupi, toteki, še en dan za dol vdarit. :winkiss: :winkiss: :winkiss: Razmišljam že o novoletni čagi. Predvidevam, da se ga bomo zatolkli na enak način, kot lani, ne? Podrobnosti sledijo, ko bodo vse znane! :OK:
maus Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Dobro jutro. A te je Tom spet tako pre*ukal, da nekaj jecljaš? :P Jaz tudi brez tega jeclam :lol1: :P
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Jaz tudi brez tega jeclam :lol1: :P Ubošček... :friend1: :blush:
maus Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Ubošček... :friend1: :blush: zakaj revček :rolleyes: ... ko ti plačaš in enkrat naročim, dobim vsaj tri pire :lol1:
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 zakaj revček :rolleyes: ... ko ti plačaš in enkrat naročim, dobim vsaj tri pire :lol1: Potem pa te lahko samo še stran vlijemo.... :P :D
NN666 Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 :eek: Naj vzamem tole kot kompliment ali ... ? :hmm: :evilgrin: :P ? Še mati Barbika zraven? Ufff, too much! Hmmm...ti zaupam, da boš vzela tako, kot je prav! Mačke in mački, lepo vas je bilo videt, slišat, smejat... Še vedno ste "rulz" :worship: Če pa naslednji teden ne pridete na mojo čago, pa veste, kaj vas čaka....postroj na Šentiljski, hlače dol,pa šeškamo! :evilgrin:
Mutika Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Hmmm...ti zaupam, da boš vzela tako, kot je prav! :worship:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 ....postroj na Šentiljski, hlače dol,pa šeškamo! :evilgrin: A pa boš zdržala, če te bomo vsi šeškali? :P
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Če pa naslednji teden ne pridete na mojo čago, pa veste, kaj vas čaka....postroj na Šentiljski, hlače dol,pa šeškamo! :evilgrin: A pa boš zdržala, če te bomo vsi šeškali? :P Tooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! :D
Mutika Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Tooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!! :D Umiri se. Lahko te infarkt.
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Umiri se.Lahko te infarkt. Ihjaoo, ka te s tabo je. V mirovanju imam puls 52. :naughty: In kot pravi Pink... ...I can go for miles, if you know what I mean... :P Brez panike torej. Vse je pod kontrolo. Nothing to see here. Move along. :P
Mutika Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Ihjaoo, ka te s tabo je. V mirovanju imam puls 52. :naughty: In kot pravi Pink... ...I can go for miles, if you know what I mean... :P Vse lepo in prav, Šturzi, saj razumem. Ampak, nikar ne pretiravaj s sevanjem. :P
Geiger Sturzflug Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Vse lepo in prav, Šturzi, saj razumem. Ampak, nikar ne pretiravaj s sevanjem. :P Sevanje je v okvirih normale in daleč pod dogovorjeno kritično mero. :P :krneki:
NN666 Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 A pa boš zdržala, če te bomo vsi šeškali? :P
hilton Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Se mi je zdelo, da si bol tak.....kak bi temu lepo reko.....recimo "animallover". :whistle: pazi da nem od tvoje babe lover postal :naughty: ms mi niso vec zanimive, zaj me bolj mikajo zenske ki doma motoriste čakajo ki so na furi :closedeyes:
Mutika Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Popoldan pa vse mirno ... dober večer, toteki! :winkiss:
Igorr Objavljeno Oktober 29, 2008 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2008 Popoldan pa vse mirno ... dober večer, toteki! :winkiss: A je že? No, pa naj bo. Dober večer, Totika Mutika in ostali Toteki.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se