xr800 Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Skije, skije, skije, skije... brusit... :P :D Ofkors.....grem naslednji teden malo na Moeltaller Gletscher :naughty:
Furioso Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Ofkors.....grem naslednji teden malo na Moeltaller Gletscher :naughty: Pi*do ma*erno prokleti srečkovič... :P :P :fredy:
xr800 Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Taki pač sn.....kaj češ....(poleg še enih tu gor prisotnih) :naughty:
Furioso Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Taki pač sn.....kaj češ....(poleg še enih tu gor prisotnih) :naughty: Kirih to, a, a, a, a, a??? :krneki:
xr800 Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Kirih to, a, a, a, a, a??? :krneki: :whistle: :naughty: :whistle: :naughty:
Mutika Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Gody vsakega spreobrne v divjaka...le poglej Mutiko :whistle: :evilgrin: Al pa tebe! :evilgrin: :winkiss: Dobro jutro al že dober dan Toteki. No včerjašnja furca je bla res super, zato hvala Gody-u za res dobro izbiro. :worship: Sonček nas je res spremljal na furci z izjemo zadnjih "5" km . :whistle: O snegu na Predelu ne duha ne sluha (razn če si vrat lomiš v vrhove "hribčkov"). Papica super, družba super, vse super... to bo res potrebno ponoviti v čim krajšem času in čim večji zasedbi! :naughty: Zdaj pa res DELAT! :headbang: Sem slišala, da imaš moped, ki je meni strrašansko všeč! Takoj za ER6 sicer, ampak, definitivno bo v ožjem izboru enkrat v prihodnosti ... ali pa v naslednjem življenju, če bo tak malo gnara ... :whistle: Aja, NGregor ima danes rojstni dan! Vse najboljše, NGregor! Me zanima, če se bo jutri prkazal, da malo počasti ... hm? :whistle:
Mutika Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 No, še z moje strani lep pozdrav....zdaj veste zakaj me ni bilo na zaključni furi..... :evilgrin: :whistle: PS Ko bi šele videli kaki model je vozo toto krntijo z plešastimi gumami od kao policijskega motorja :wacko: Uživači! :worship: Ki te to je?
vuk76 Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 :evilgrin: Al pa tebe! :evilgrin: :winkiss: Se vidi,da se prevec druzis z njim...ti je ze opral mozgane :whistle:
vapotek Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 grem naslednji teden malo na Moeltaller Gletscher :naughty: Napiše se Moelltaler Gletscher, če že umlauta ne znaš uporabljat...............preserator preseratorski! :angry:
xr800 Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 (popravljeno) Napiše se Moelltaler Gletscher, če že umlauta ne znaš uporabljat...............preserator preseratorski! :angry: Drugo mi nisi znal najt, kot toti napačni l in umlaut.....O lej ga, kdo se je oglaso... :evilgrin: Kaj češ, če pa je gori tak lepo v jeseni.... :D Popravljeno November 3, 2008. Popravil xr800
xr800 Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Uživači! :worship: Ki te to je? Recimo, da nekje na samem koncu Sinaja..... :naughty: Zaj pa samo čakam, kaj bo vapo zopet najdo... :evilgrin:
vapotek Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Zaj pa samo čakam, kaj bo vapo zopet najdo... :evilgrin: Danes nič več neom našo, ker se mi ne da. Sem pa včeraj našo 5 jurčkov (gob, ne 10 bankovcev po 500 ojrof)! :D
vapotek Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Drugo mi nisi znal najt, kot toti napačni l in umlaut Pri besedi iz desetih črkah, sem najšo 8 napak, ovemu je pa še premalo!!! :slap:
Furioso Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Jutri na Šentiljski; presenečenje in obilo smeha. Garantirano. :evilgrin: :naughty:
vapotek Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Jutri na Šentiljski; presenečenje in obilo smeha. Garantirano. :evilgrin: :naughty: :eek: Ne ga no srat stari, ne morete brez mene noooo!!!!! :(
Furioso Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 :eek: Ne ga no srat stari, ne morete brez mene noooo!!!!! :( Kaj te ne bo? :eek: Eh ku*c, te pa jes tui nea priem. :( Mogoče Sharona05 pride, ko nas nekaj "ovohava"? :hmm: :naughty:
Sharona05 Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 :D zaj pa si me dobo... :D koga pa bom če ne štajerce :rolleyes: samo videt še vas morm, da se bomo vsaj kdaj spoznali :krneki:
vapotek Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Kaj te ne bo? :eek: Eh ku*c, te pa jes tui nea priem. :( Če me je pa Pervy napizdo, da grem z njim na salon v Milano. :( Ma saj razumeš, nekdo ga pač mora čuvat pa to pa tak... :whistle:
vapotek Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 :D zaj pa si me dobo... :D koga pa bom če ne štajerce :rolleyes: samo videt še vas morm, da se bomo vsaj kdaj spoznali :krneki: Pa pridi drug torek, da se spoznamo... :naughty: Pa brez panike, saj ne grizemo. :D Čeprav za furija glih nisem ziher. :hmm: :P
Furioso Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 :D zaj pa si me dobo... :D koga pa bom če ne štajerce :rolleyes: samo videt še vas morm, da se bomo vsaj kdaj spoznali :krneki: No, gremo lepo vsi skupaj: ZDRAVO, SHARONA! http://www.youtube.com/watch?v=vg5fav3FMQA :fredy:
Furioso Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Če me je pa Pervy napizdo, da grem z njim na salon v Milano. :( Ma saj razumeš, nekdo ga pač mora čuvat pa to pa tak... :whistle: Malo na kvaliteto njegovih fotk pazi, lani je samo sr*nje naklikal... :krneki:
hilton Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 vapo v akciji :trance_33_sleep:
Frips Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Hmm nazadnje, ko sem ga videl v podobni akciji je brez prve bremze ostal :lol:
tati Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 (popravljeno) en lep pozdravček vsem skupaj...................... :naughty: :naughty: ful vas je bilo lepo videti, objeti in mal polubčkati, ker se že nismo videli 100 let......... pa še prijetno smo izkoristili z dobrim namenom :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :worship: :worship: Rocky.......hvala :winkiss: :worship: Popravljeno November 3, 2008. Popravil tati
vapotek Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Malo na kvaliteto njegovih fotk pazi, lani je samo sr*nje naklikal... :krneki: Letos ne bo kaj pazit... Ziher je pač ziher! :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se