Furioso Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Hvala, frogec. Njami! :rolleyes: Eh, pa ni on frogec. Rude Boy je neslavno propadli ustanovitelj in prvi domačin/stanovalec meni najbolj priljubljene ustanove v Ormožu. :whistle: :lol1:
vuk76 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Eh, pa ni on frogec. Rude Boy je neslavno propadli ustanovitelj in prvi domačin/stanovalec meni najbolj priljubljene ustanove v Ormožu. :whistle: :lol1: CIljas na tisto z fuuul dolgim sankom?? :whistle:
Furioso Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 (popravljeno) CIljas na tisto z fuuul dolgim sankom?? :whistle: Žal se mojih obiskov tam ne spomnim ravno dobro... :krneki: :alien1: :D Popravljeno November 6, 2008. Popravil Furioso
vuk76 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Žal se mojih obiskov tam ne spomnim ravno dobro... :krneki: :alien1: :D No pol pa bo stimalo...tam je blo vedno fajn,edino pozimi je malce zeblo,kar si nadoknadil z alkotom in gibanjem ov zvokih kaksnih Pridigarjev, Wasserdicht....itd...
motoristek Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Dobro jutro, radni narod MNE... :yea1:
Furioso Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 ... Pridigarjev,itd... :kva2: :eek: :D
vuk76 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 :kva2: :eek: :D . . Beograd Beograd ko si rasel sem bil mlad Beograd Beograd še enkrat bi te videl rad . . Moram dans malo prah pobrisat iz njihovih plat....
Furioso Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Kaj zaj? A http://www.youtube.com/watch?v=vg5fav3FMQA je prišla v torek? :?
Sharona05 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 ne, pa tebe očitno tud ni blo :)
vapotek Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 ne, pa tebe očitno tud ni blo :) Kak te ne veš? Mene tut ni blo, pa vem da je prišo. Je pa res, da jaz nisem relevanten, ker itak vse vem... B)
Rude Boy Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 @vuk 76 - če se boš v soboto kaj zgubljal po Pekarni MB me poišči, maš liter v dobrem za dobljen dvoboj s Furijem ! :OK:
Furioso Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 @vuk 76 - če se boš v soboto kaj zgubljal po Pekarni MB me poišči, maš liter v dobrem za dobljen dvoboj s Furijem ! :OK: :D Nekako se nismo srečali... :P
Igorr Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Dober dan, Toteki! Kako ste kaj, na unem koncu?
davidg Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Dober dan, Toteki! Kako ste kaj, na unem koncu? Seos. Delovno... Vreme je slabo... Razpoloženje pa temu primerno :closedeyes: D.
tati Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 končno Tati prišla do računalnika, eni že vedo, da je bil prav mir, ker sem bila brez njega, :krneki: zato vas prav lepo pozdravljam............... :winkiss: :winkiss: iz še trenutno Ljubljanske teme, čez nekaj ur pa že iz savinjskih hribov in dolin...... :naughty:
ataIBA Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Dober dan, Toteki! Kako ste kaj, na unem koncu? Srednjeevropsko pol ure zamujamo :P ! Drugače slinavo, megleno, deževno in zaspano. Na jugu pa taaak lepo :rolleyes: . Pa lep pozdrav modremu dirkaču :krneki: .
Igorr Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 (popravljeno) Seos. Delovno... Vreme je slabo... Razpoloženje pa temu primerno :closedeyes: D. Ahjej.. No, pa da te malo v malo boljšo voljo probam spravit: Obeti V soboto bo še pretežno oblačno z občasnim dežjem, v nedeljo pa zmerno do pretežno oblačno in večinoma suho. V ponedeljek bo delno jasno. :whistle: Srednjeevropsko pol ure zamujamo :P ! Drugače slinavo, megleno, deževno in zaspano. Na jugu pa taaak lepo :rolleyes: . Pa lep pozdrav modremu dirkaču :krneki: . Nič kaj drugače torej, kot onkraj Trojan. Na jugu praviš, da je lepo? Pol pa gremo na jug, ata! :whistle: Modri dirkač? Eh... Sem raje modri potovalec. :naughty: Popravljeno November 6, 2008. Popravil Igorr
Marvin2 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Pozdravljeni toti mopedisti. S Bremzlom sva našla en dober vozen primerek iz predjaponskokorejskokitajske ere! Te pa naj še kdo čivka z japončki, pokažite kako staro rikšo če jo najdetei! Zraven je še bil Triumph, pa se je preveč šajnal da bi ga slikal. :whistle: :worship:
Marvin2 Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Pozdrav. :blink: muca jezik papala? :?
Mutika Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 :blink: muca jezik papala? :? :cry: :cry: :cry:
Igorr Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 Don't be sad, Totika Mutika. :friend2:
Mutika Objavljeno November 6, 2008 Opozori Objavljeno November 6, 2008 :evilgrin: Don't be sad, Totika Mutika. :friend2: :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se