BremzPenzl Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Jutro mačeki, mucike, tigri in ostale zveri :headbang: .... ....preživel.... :worship:
Darko3g Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Fury hvala. Presenečenje je bilo popolno in divje :whistle: Še sedaj si nismo opomogli.
vapotek Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Fury hvala. Presenečenje je bilo popolno in divje :whistle: Še sedaj si nismo opomogli. Se strinjam! Komaj čakam naslednje. :D
hilton Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 vapo sfalil si avto. prej ko si mel frizuro bi ti tale pasal :whistle: :whistle:
ataIBA Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Jutro mačeki, mucike, tigri in ostale zveri :headbang: .... ....preživel.... :worship: Jaz tudi, čeprav ne vem ne kak, ne kje, niti s kom :evilgrin: . Kolko se spomnem, je bilo fajn in sploh oh in ah. Kaj sem bil zvečer na Šentiljski??? Moja :wub: je bila moj šofer, nerodno pa mi jo je vprašat, ki vse in s kom sem bil. Pa saj mi bojo povedli.... :drunk: . Spomnem se pa enega fajn deda iz družine Alana Forda, ampak medlooooo. Bo treba ponovit :beer2: . (zbiramvtisepress :whistle: )
Marvin2 Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 (popravljeno) Jaz tudi, čeprav ne vem ne kak, ne kje, niti s kom :evilgrin: . Kolko se spomnem, je bilo fajn in sploh oh in ah. Kaj sem bil zvečer na Šentiljski??? Moja :wub: je bila moj šofer, nerodno pa mi jo je vprašat, ki vse in s kom sem bil. Pa saj mi bojo povedli.... :drunk: . Spomnem se pa enega fajn deda iz družine Alana Forda, ampak medlooooo. Bo treba ponovit :beer2: . (zbiramvtisepress :whistle: ) Serbus, dober večer. Včeraj pa se je to dogajalo :010 :drunk: :SS Popravljeno November 12, 2008. Popravil Marvin2
MATjuska Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Jaz tudi, čeprav ne vem ne kak, ne kje, niti s kom :evilgrin: . Kolko se spomnem, je bilo fajn in sploh oh in ah. Kaj sem bil zvečer na Šentiljski??? Moja :wub: je bila moj šofer, nerodno pa mi jo je vprašat, ki vse in s kom sem bil. Pa saj mi bojo povedli.... :drunk: . Spomnem se pa enega fajn deda iz družine Alana Forda, ampak medlooooo. Bo treba ponovit :beer2: . (zbiramvtisepress :whistle: ) Da nebo tak, kot je blo včasih s Penzlom - običajno mu je šele čez kakega pol leta uspelo sestavit (skoraj) celi film :evilgrin: ... kakih 10% pa je šlo v nepovrat :drunk: .
Mutika Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Dragi toteki, dober večer! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Bremzl, ataIBA, ... pa vsi ostali Martin(čkarj)i od včeraj so pravi malinovci proti meni danes! Zadeta sem že ves dan, ampak čisto legalno! Gody :wub: je bil priča temu, kako zgleda, ko je meni vse smešno ... :whistle: . Ampak, zjutraj,v bolnici, ni bilo nič kaj smešno, ko so me z injekcijami v gleženj pikali. :cry: Uffffff, zoprno, bljek. In to bodo ponovili še vsak naslednji teden enkrat ... kaj vse človek pretrpi, da le lahko na motor nazaj zleze, a ne?
Mutika Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Fury hvala. Presenečenje je bilo popolno in divje :whistle: Še sedaj si nismo opomogli. Furi, zakaj pa si zdaj v ilegali? Glej, da boš vun prlezo do naslednjega torka, da ne bo tole tvoje presenečenje kot kakšno "Tihuwana" (bi rekli Maori na Novi Zelandiji) presenečenje ratalo! :whistle: Čakamo, nestrpno, željno, hrepeneče ... :rolleyes: .
zlati Objavljeno November 12, 2008 Opozori Objavljeno November 12, 2008 Dragi toteki, dober večer! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Bremzl, ataIBA, ... pa vsi ostali Martin(čkarj)i od včeraj so pravi malinovci proti meni danes! Zadeta sem že ves dan, ampak čisto legalno! Gody :wub: je bil priča temu, kako zgleda, ko je meni vse smešno ... :whistle: . Ampak, zjutraj,v bolnici, ni bilo nič kaj smešno, ko so me z injekcijami v gleženj pikali. :cry: Uffffff, zoprno, bljek. In to bodo ponovili še vsak naslednji teden enkrat ... kaj vse človek pretrpi, da le lahko na motor nazaj zleze, a ne? :friend1:
ataIBA Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 Dobro jutro! Vreme kak tak - nikak! Oglaša se reuma po sklepih, zaspanost v glavi, žeja v lampu... Toto slinavo vreme je na kožo pisano samo depresivnežem. Hvala bogu, da sn štajerc in si bom razpoloženje popravil z odhodom na :beer1: . Nebo težko... :evilgrin:
Furioso Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 Dobro jutro! Vreme kak tak - nikak! Oglaša se reuma po sklepih, zaspanost v glavi, žeja v lampu... Toto slinavo vreme je na kožo pisano samo depresivnežem. Hvala bogu, da sn štajerc in si bom razpoloženje popravil z odhodom na :beer1: . Nebo težko... :evilgrin: Ob 10.11 kava z vejico? :?
hilton Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 Ob 10.11 kava z vejico? :? kavaaaaaaaa :whistle: :whistle:
maus Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 ka te je zaj ... yutro :beer2:
hilton Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 Ob 10.11 kava z vejico? :? ki si bil bemti :closedeyes: pa tak sva te z atejom ibo čakala :headbang:
Mutika Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 Dober daaaaan toteki ... in vse ostalo svetstvo! :evilgrin: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Jah, res, dan za gniljenje. Bljek. Furi pa nič. Mi se na trepalnice mečemo, a ti glumiš gljivu. :whistle: Mene že kuj razganja od radovednosti, pa noče in noče bit torka ... komaj čakam, Furi! Upam, da nas boš res počastil s presenečenjem, sicer pa, taktiko pa obvladaš, moram rečt. :naughty:
Furioso Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 Furi pa nič. Mi se na trepalnice mečemo, a ti glumiš gljivu. :whistle: Mene že kuj razganja od radovednosti, pa noče in noče bit torka ... komaj čakam, Furi! Upam, da nas boš res počastil s presenečenjem, sicer pa, taktiko pa obvladaš, moram rečt. :naughty: :krneki:
Mutika Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 :krneki: That's whi aj luv ju! :rolleyes:
Furioso Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 That's whi aj luv ju! :rolleyes: http://www.youtube.com/watch?v=8I6iLzj4bYE :P :D
Furioso Objavljeno November 13, 2008 Opozori Objavljeno November 13, 2008 Glej ti ovo: Samo špega, pokukat pa nič ne pride... :P ;)
Igorr Objavljeno November 14, 2008 Opozori Objavljeno November 14, 2008 Dobro jutro, Toteki! Mam občutek, da bo jutri ena ribica v Istri padla. Še kdo? :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se