Pervy Objavljeno Marec 15, 2004 Opozori Objavljeno Marec 15, 2004 če nebote vsi spizdli prehitro pridem okoli 21.00 do 21.30 ko končam sestanek!
Windsurf Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 Nocoj business as usual.... :P LP Marko
dašenka Objavljeno Marec 16, 2004 Opozori Objavljeno Marec 16, 2004 Naju nebo, zdravstveni razlogi. D & El B. Next week :beer2:
elbarto Objavljeno Marec 20, 2004 Opozori Objavljeno Marec 20, 2004 Gremo ju3 (nedeljo) na eno rahlo furico??? tak da odrinemo ob kakih 1130, pa nekje do 14-15 ure...jahko pa se kam zapekljemo kaj hamahama.. :rolleyes: :rolleyes: Interesanti, obtarčlajte se !!
CrashOver Objavljeno Marec 21, 2004 Opozori Objavljeno Marec 21, 2004 če grete kaj mimo mene, se vstavite... da dam za kako rundo :D LP -matej
Ice Objavljeno Marec 21, 2004 Opozori Objavljeno Marec 21, 2004 Gremo ju3 (nedeljo) na eno rahlo furico??? tak da odrinemo ob kakih 1130, pa nekje do 14-15 ure...jahko pa se kam zapekljemo kaj hamahama.. :rolleyes: :rolleyes: Interesanti, obtarčlajte se !! sunce ti........... nisi mogel tega prej napisat?! :doze:
elbarto Objavljeno Marec 21, 2004 Opozori Objavljeno Marec 21, 2004 Ne... A nisi mogu ti prej prebrat?? B) B) B) Saj ni bilo nič fancy, en trikotnik ptuj- SB- Hoče- MB, pa še pihalo celo pot u 3PM. Pa fajn družba vseeno naredi svoje. Saj ni zadnjič.... LP, El B.
Ice Objavljeno Marec 21, 2004 Opozori Objavljeno Marec 21, 2004 te mi pa drugic SMS-ni. danke in finke. B)
dave the wave Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 No, včeraj pa je bilo opazno, da se krožek prebuja iz zimskega spanja :) . Ne spomnim se, da nam je pri Lipi že kdaj stolov zmanjkalo. Bilo pa je fajn in nasmejali smo se tudi. "Artilerija" pa naj obljubi, da bo do naslednjič top popravla in da bomo končno doživeli "bojevo gađanje škrata Bolfenka u čelo blesavo krumpirom". lp DTW B)
CrashOver Objavljeno Marec 24, 2004 Opozori Objavljeno Marec 24, 2004 obluba izrečena... naslednič, ob lepem vremenu... ima da fseka :) hehehe.... zaj mam pa še par dni za testirat :D LP -matej
Lindau Objavljeno Marec 29, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Marec 29, 2004 ........ doživeli "bojevo gađanje škrata Bolfenka u čelo blesavo krumpirom" :blink: Hm, kaj dela abstinenca? :kva2: :fight2: Pazite nase, kolko sem jaz slisal o Bolfenku, zna biti tudi nevaren (by rep. Milan) :hmm: :? :P :P :P
_OKI_ Objavljeno Marec 30, 2004 Opozori Objavljeno Marec 30, 2004 Ne... A nisi mogu ti prej prebrat?? B) B) B) Saj ni bilo nič fancy, en trikotnik ptuj- SB- Hoče- MB, pa še pihalo celo pot u 3PM. Pa fajn družba vseeno naredi svoje. Saj ni zadnjič.... LP, El B. elbarto, jaz sem zadnjič vido tvoj motor parkiran pri comtronu. Pado mi je v oči zaradi motosvet nalepke na kufru :lol: Tak za inf.
elbarto Objavljeno Marec 30, 2004 Opozori Objavljeno Marec 30, 2004 Jah, je še nisem dol potegnu..obljubim da ob prvi priliki... (dostikrat ga boš tam vidu, samo da pride lepo vreme.. :naughty: :naughty: )
dašenka Objavljeno Marec 31, 2004 Opozori Objavljeno Marec 31, 2004 Alka, hvala za sirove palačinke....bile so zelo njami.... LP D
_OKI_ Objavljeno Marec 31, 2004 Opozori Objavljeno Marec 31, 2004 Jah, je še nisem dol potegnu..obljubim da ob prvi priliki... (dostikrat ga boš tam vidu, samo da pride lepo vreme.. :naughty: :naughty: ) Saj mi skuteraši bomo ob lepem vremenu tud tam za vsako figo na sladoled šli k pikapolonici :wacko:
Zok Objavljeno Marec 31, 2004 Opozori Objavljeno Marec 31, 2004 Alka, hvala za sirove palačinke....bile so zelo njami.... LP D bile so FEEEEJST njami!!! :004 :004 :004
dašenka Objavljeno April 1, 2004 Opozori Objavljeno April 1, 2004 Danes je naš prijatelj DTW spet zatajil................... :cry: Pa glej, da se to ne ponovi, ker če ne bo joj. LP D
Mačica Objavljeno April 1, 2004 Opozori Objavljeno April 1, 2004 ma vse kaže, da jaz še nekaj časa ne bom vozila z mopedom do Lipe :(
dave the wave Objavljeno April 1, 2004 Opozori Objavljeno April 1, 2004 Danes je naš prijatelj DTW spet zatajil................... :cry: Pa glej, da se to ne ponovi, ker če ne bo joj. LP D Dašenka sorry.... :cry: , ampak res ni šlo. Obljubim pa za naslednji teden, ampak ne pred četrtkom .) lp DTW
Lindau Objavljeno April 1, 2004 Avtor Opozori Objavljeno April 1, 2004 Danes je naš prijatelj DTW spet zatajil................... :cry: Pa glej, da se to ne ponovi, ker če ne bo joj. LP D Pusti ti lepo DTW-ja lepo na miru! :fight2: On ze ve zakaj ni bilo in prav je tako. :naughty: :yea2:
dašenka Objavljeno April 2, 2004 Opozori Objavljeno April 2, 2004 Ja, ja, ti ga samo zagovarjaj. :cry: zakaj le :hmm:
dave the wave Objavljeno April 2, 2004 Opozori Objavljeno April 2, 2004 Ja, ja, ti ga samo zagovarjaj. :cry: zakaj le :hmm: Zato ker jaz nisem nikoli nič kriv :devil:
Windsurf Objavljeno April 2, 2004 Opozori Objavljeno April 2, 2004 Kriv sem itak jaz... zakaj že? hehe, se že veselim torka, ko se bomo spet videli, morda bo celo vreme dovolj prijazno, da se nam ne bo treba pripeljat z alternativnimi prevoznimi sredstvi. LP Marko
parasit Objavljeno April 2, 2004 Opozori Objavljeno April 2, 2004 Kriv sem itak jaz... zakaj že? hehe, se že veselim torka, ko se bomo spet videli, morda bo celo vreme dovolj prijazno, da se nam ne bo treba pripeljat z alternativnimi prevoznimi sredstvi. LP Marko Sorry moram te razočarati ampak vreme bo usrano, v ponedeljek že napovedan dež! :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se