ataIBA Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 ki se zaj dobimo :whistle: :whistle: pridem kamorkoli samo da je mutika tam :winkiss: Zna se, picerija za Šentiljsko naprej pa tam neki :whistle: , saj nas boš ču, ker bova z Vapotom pela :evilgrin: .
bmwslo Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 (popravljeno) Halo, da mal zmotim tole lepo debato. BremzPenzl - zanima me, kam ti padeš, če na svojem postu na forumu klikneš na povezavo Album člana. Jaz padem pri tebi na administracijo MOJIH albumov. Tule na rdeče če klikneš No pa nadaljujte. Kje se že dobite ?? :whistle: Popravljeno November 17, 2008. Popravil bmwslo
MATjuska Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 Mene najverjetneje nebo :closedeyes:
hilton Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 AA - anonimni alkoholiki :whistle: :whistle: ...cuj enkrat drugi teden bi lahko sla ono 'teto' malo pogledat in kaj povprasat... komot ti samo povej kdaj maš čas :closedeyes:
MATjuska Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 ...v mladih letih power flower... :wub: ...v starih pa hard scena.... :fight1: Muti? :naughty:
Mutika Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 :slap: :lol1: Ni kaj, debata par excellence! He, he, MATjuška, pa saj nisem tak krvoločna ... :P . Že zato, ker je toti Bremzl tvoj, ga ne bi prav žvajznla. Samo z eno berglo, obljubim! O:-) :whistle: :D !
BremzPenzl Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 :slap: :lol1: Ni kaj, debata par excellence! He, he, MATjuška, pa saj nisem tak krvoločna ... :P . Že zato, ker je toti Bremzl tvoj, ga ne bi prav žvajznla. Samo z eno berglo, obljubim! O:-) :whistle: :D ! ...zaj si tak naredla, kar pač je... ...zaj jih bom še od MATjuške po buči dobo... :wacko: :cry:
BremzPenzl Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 Pzzerija Ali.... ...dobra pogruntavščina :worship: ...majo dostavo pice na dom... :naughty: Bo MATjuška naročla ob 3:00 vjutro pico nadevano z BremzPenzlom... ...al pa samo nadevanega BremzPenzla domu :worship:
Mutika Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 ...zaj si tak naredla, kar pač je... ...zaj jih bom še od MATjuške po buči dobo... :wacko: :cry: Nič ti neo škodlo! :evilgrin: :whistle:
danci1973 Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 ...al pa samo nadevanega BremzPenzla domu :worship: Eh, da bi skoz eno te isto? :P D.
MATjuska Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 Eh, da bi skoz eno te isto? :P D. Neee, vsakič s čim drugim "nadevanega" :evilgrin:
STAR Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 Neee, vsakič s čim drugim "nadevanega" :evilgrin: Pa rastlinska smetana mi je bolj všeč, manj redi ...
MATjuska Objavljeno November 17, 2008 Opozori Objavljeno November 17, 2008 Pa rastlinska smetana mi je bolj všeč, manj redi ... :blink: :eek: :? Jaz mam pa raje artičoko pa paradižnik ...
bmwslo Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 Dobro jutro totiland z okolico :rolleyes:
Marvin2 Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 (popravljeno) Neee, vsakič s čim drugim "nadevanega" :evilgrin: :lol1: Največkrat dobi nadevanega z Zlatorogom, lahko pa poskrbimo, da ga nadevamo z Ratzeputz-om http://de.wikipedia.org/wiki/Ratzeputz Ali pa nas bo Fury presenetil, hi!? Popravljeno November 18, 2008. Popravil Marvin2
motoristek Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 Od nikad, jaz sem čistokrvni mešanec med Nemškim ovčarjem in Janževcem. :smoke: Ti meni najbolj ličiš na dobermana... :lol1: jutro totiland... :yea1:
Vanga Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 Ti meni najbolj ličiš na dobermana... :lol1: jutro totiland... :yea1: :worship: , ta pa je dobra ja, morgen vsem! :winkiss:
maus Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 br'yutr prelestne štajerke :winkiss: totekom pa enga :beer2:, da naum ikebana ratu :lol1:
Darko3g Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 Mislim, da bi danes morali delati še popravni izpit iz pozabljivosti. Namreč, prejšni teden je bil 11. 11. pa nismo pili na zdravje najbolj znanega Motosvetovega Martina. Jaz imam vsaj izgovor - tisti Nemec mi zmeraj razmeče podstrešje. Upam, da v piceriji Ali točijo čviček. Upam, da do večera ne bom tega spet pozabil. LP Darko
MATjuska Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 Jutro Totiland! Sončeeek! Pesje mrrrzzlooo... bbrrrrrr!
BremzPenzl Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 Le vkup le vkup banda motoristična, dans se bo pri Ali-ju :beer1: :010 :beer2: :fight1: :friend1: :friend2: .... ..baje danes časti košaški klan... :worship: ...da nebo vedno bistriški pa radvanjski :evilgrin:
Mutika Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 Ojlala, toteki, srčeki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Res je, ni več dobro jutro, je že dober dan, pa je še vseeno brrrrrrrrr mrzlo! Hm, mene pa zelo zanima, če nas bo Furi SPLOH presenetil!
BremzPenzl Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 Ojlala, toteki, srčeki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Res je, ni več dobro jutro, je že dober dan, pa je še vseeno brrrrrrrrr mrzlo! Hm, mene pa zelo zanima, če nas bo Furi SPLOH presenetil! Če te zebe pridi v Promenado na čaj (mi2 z MATjuško ravno štartama) :naughty: Furi pa ma deco bolano, tak da nea vem kak bo kaj :(
Mutika Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 Če te zebe pridi v Promenado na čaj (mi2 z MATjuško ravno štartama) :naughty: Furi pa ma deco bolano, tak da nea vem kak bo kaj :( :( Ufff, joooj škoda, ne morem ... nimam avta! :cry: Pa en kup dela ... so me taglavni nadangel G. iz službe tako zaposlili, da imam danes za kakih 5 ur dela - kaj nisem jaz na bolniški? :hmm: :headbang: Ja, Furi preživlja noči v družbi medicinskih sester na UKC Maribor, torej, presenečenje sledi naslednjič. Če bodo otroci zdravi, seveda. Furi, držite se!
Marvin2 Objavljeno November 18, 2008 Opozori Objavljeno November 18, 2008 Dober večer, ne morem verjet, v tej gostilni smo se čisto isto čisto fajn meli, pa lahko noč! :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se