Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ravno premišljujem, če sem dovolj nor, da bi se šel peljat. Pri nas je +1 in če to prištejem k mojim letom je rezultat lahko samo smrdljiva voda za preganjanje revme. Bom še molo počakal, potem pa videl, kake volje bom.

Objavljeno

pri Lovenjaku je sonce,

vendar slana kamor koli pogledaš,

tako da previdno

Objavljeno

Toteki, dobro jutro. :whistle:

:winkiss: :winkiss: :winkiss:

Seveda, tudi tebi, skoraj totek! .)

Hm, skoraj dobro jutro, ja, ja ... saj vem, je že dober dan. Preko tedna imam terapije tak zgodaj, ko da na šiht hodim, te lahko vsaj v nedeljo malo pospim, ne da? :P

Pa še vedno je pesje mrzlo ... brrrrrr!

Kaj ste nori, na mopede!!! :eek: Da vam ne bojo riti na zice primrznle!

Previdno, prosim! Pa vseeno uživajte, če še pozimi brez mopedof ne morete! :worship:

post-16688-1227435894_thumb.jpg

Objavljeno

Uspel prit domov iz naftalanda. Crko konj, treba it počivat :wacko: :doze: :yawn: :zzz: .

Objavljeno (popravljeno)

Lep večer, grem malo v sauno :whistle:

Celi smo prišli nazaj, pa še dober bograč smo maznili. Darko3q se je odločil za smrdljivo vodo in se pridružil. :worship:

Sicer pa je bilo zelo lepo vreme, samo molekule v zraku so bile bolj pri miru.

Hej, pa to si lahko namontiramo http://www.savatech.si/pnevmatike/skuter/winter.html :naughty:

Popravljeno . Popravil Marvin2
Objavljeno

Celi smo prišli nazaj, pa še dober bograč smo maznili. Darko3q se je odločil za smrdljivo vodo in se pridružil. :worship:

Hej, pa to si lahko namontiramo http://www.savatech.si/pnevmatike/skuter/winter.html :naughty:

:slap: :slap: :slap:

:worship: :worship: :worship:

:slap: :slap: :slap:

Objavljeno

Naslednjič pa tak ko toti islandec:

post-17236-1227462020_thumb.jpg

post-17236-1227462044_thumb.jpg

post-17236-1227462066_thumb.jpg

Na Elefantentreffen pa pol v kratkih rokavih in patikah! :naughty:

Objavljeno

Kaj ni blo danes malo hladno :whistle: ?

Jutri se čujeva in vabim na vroč čaj (z rumom, zna se :evilgrin: )!

Objavljeno
Naslednjič pa tak ko toti islandec:

post-17236-1227462020_thumb.jpg

post-17236-1227462044_thumb.jpg

post-17236-1227462066_thumb.jpg

Na Elefantentreffen pa pol v kratkih rokavih in patikah! :naughty:

Hej, toti mi liči na Penzla!

Objavljeno
Jutro - brrr...!

Kapo dol vsem, ki greste pri teh "prijetnih" temperaturah vozit z motorjem! :worship:

Uživajte in varno vožnjo!

Dobro jutro, Toteki!

Tudi tebi en extra dobro jutro, Totika Mutika! ;)

Mrzlo je, mrzlo. Tudi pri nas. Tistim, ki se pa na mopede odpravljate, pa kapo dol! :worship:

Fajn se mejte!

Kape bomo imeli, če nas bo zeblo ...

Marvin, Darko in jaz s prikolico smo se, po kavici pri Ireni, odpeljali čez Vurberk na Ptuj, kjer smo natankali mopeke.

Do bograča v Polani smo se peljali skozi Dornavo, Polenšak, Sv. Tomaž, Ljutomer, Razkrižje, Beltince, MS, Moščance, Gor. Petrovce, Ženavlje, Kuzmo, Cankovo in Vančo vas. Po dobri hrani in pijači pa smo se, po najkrajši poti (sonce je bilo že zelo nizko), odpeljali domov.

Objavljeno

Marvin, Darko in jaz s prikolico smo se, po kavici pri Ireni, odpeljali čez Vurberk na Ptuj, kjer smo natankali mopeke.

Do bograča v Polani smo se peljali skozi Dornavo, Polenšak, Sv. Tomaž, Ljutomer, Razkrižje, Beltince, MS, Moščance, Gor. Petrovce, Ženavlje, Kuzmo, Cankovo in Vančo vas. Po dobri hrani in pijači pa smo se, po najkrajši poti (sonce je bilo že zelo nizko), odpeljali domov.

:worship: :worship: :worship: :worship:

Objavljeno (popravljeno)

Glavno, da je bla hrana, pa pijača! :rolleyes: :xx: :P :OK:

Lahko noč, zaspanéti! :winkiss:

Popravljeno . Popravil Mutika
Objavljeno

en prav lep mrzel pozdravček iz urgence, kjer očitno tako zebe zunaj, da še gužve ni :worship: :worship: :worship: :winkiss:

Objavljeno
en prav lep mrzel pozdravček iz urgence, kjer očitno tako zebe zunaj, da še gužve ni :worship: :worship: :worship: :winkiss:

teb tudi :004

Objavljeno
Hej, toti mi liči na Penzla!

:lol1: Sem isto pomislil :worship:

Dober dan totiland s periferijo :beer2: :beer2:

Objavljeno

Dober dan totiland :worship:

Pogrešam kofe od Mutike :whistle:

Objavljeno
:lol1: Sem isto pomislil :worship:

Dober dan totiland s periferijo :beer2: :beer2:

Dober dan nazaj, bmwslo!

:worship:

Še nič ne sneguje pri nas ... močvirniki pa imajo že kar nekaj snegeca, tak pravijo.

Uf, zima ... če že mora bit, naj bo res prava! Bela, mrzla, čista, kristalna in bela! Pa tak ko pride, naj tudi gre, da se bomo spet na mopede spravli.

Vmes pa se lahko spravimo delat snežene možeke! :P

Dober dan, toteki!

:winkiss: :winkiss: :winkiss:

post-16688-1227524158_thumb.jpg

Objavljeno
Dober dan totiland :worship:

Pogrešam kofe od Mutike :whistle:

He, he, zdaj, ko sem na bolniški, pa se klatim po tem motosvetu, kot da mam 15 let, zdaj še lahko kake slikice gor limam ... ko bom nazaj v službo šla, te pa skor dihat neom mogla! :slap:

No, kavica zate in za vse. Skoraj že malica ... :rolleyes: .

Saj res, lahko si grem eno skuhat.

post-16688-1227524470_thumb.jpg

Objavljeno

Tu v okolici moje firme je moral ze fino padat sneg,ker ga je se dosti po okoliskih travnikih & njivah.

Tak,zdaj pa na kavo :whistle:

Objavljeno
He, he, zdaj, ko sem na bolniški, pa se klatim po tem motosvetu, kot da mam 15 let, zdaj še lahko kake slikice gor limam ... ko bom nazaj v službo šla, te pa skor dihat neom mogla! :slap:

No, kavica zate in za vse. Skoraj že malica ... :rolleyes: .

Saj res, lahko si grem eno skuhat.

post-16688-1227524470_thumb.jpg

hvala ti :worship:

Objavljeno
Tu v okolici moje firme je moral ze fino padat sneg,ker ga je se dosti po okoliskih travnikih & njivah.

Tak,zdaj pa na kavo :whistle:

Naj ti tekne, Vuk!

:winkiss:

Objavljeno
teb tudi :004

o hvala mausi........ :winkiss: :winkiss:

en lep snežen pozdravček , čeprav mislim, da iz tega snega ne bo nič :cry: :cry: :cry: :cry:

Objavljeno
Naj ti tekne, Vuk!

:winkiss:

:worship:

Hvala, Mutiiiiiiiiiiiiiiiiilein...bi te z veseljem povabil na kavo,pa je verjetno malo predalec.

Objavljeno

:inlove: ..boš vidla kaka bo gužva čez 9 mesecev na porodniškem :smoke: .. :grupni: :bounce:

Jaz sem si pretegnil fedro f križu :headbang: . Upam, da bo minlo, ker na tako nikako gibljivost nisem navajen :BUA: .

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!