Darko3g Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 Ravno premišljujem, če sem dovolj nor, da bi se šel peljat. Pri nas je +1 in če to prištejem k mojim letom je rezultat lahko samo smrdljiva voda za preganjanje revme. Bom še molo počakal, potem pa videl, kake volje bom.
doggie Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 pri Lovenjaku je sonce, vendar slana kamor koli pogledaš, tako da previdno
Mutika Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 Toteki, dobro jutro. :whistle: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Seveda, tudi tebi, skoraj totek! .) Hm, skoraj dobro jutro, ja, ja ... saj vem, je že dober dan. Preko tedna imam terapije tak zgodaj, ko da na šiht hodim, te lahko vsaj v nedeljo malo pospim, ne da? :P Pa še vedno je pesje mrzlo ... brrrrrr! Kaj ste nori, na mopede!!! :eek: Da vam ne bojo riti na zice primrznle! Previdno, prosim! Pa vseeno uživajte, če še pozimi brez mopedof ne morete! :worship:
ataIBA Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 Uspel prit domov iz naftalanda. Crko konj, treba it počivat :wacko: :doze: :yawn: :zzz: .
Marvin2 Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 (popravljeno) Lep večer, grem malo v sauno :whistle: Celi smo prišli nazaj, pa še dober bograč smo maznili. Darko3q se je odločil za smrdljivo vodo in se pridružil. :worship: Sicer pa je bilo zelo lepo vreme, samo molekule v zraku so bile bolj pri miru. Hej, pa to si lahko namontiramo http://www.savatech.si/pnevmatike/skuter/winter.html :naughty: Popravljeno November 23, 2008. Popravil Marvin2
Mutika Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 Lep večer, grem malo v sauno :whistle: Celi smo prišli nazaj, pa še dober bograč smo maznili. Darko3q se je odločil za smrdljivo vodo in se pridružil. :worship: Sicer pa je bilo zelo lepo vreme, samo molekule v zraku so bile bolj pri miru. Hej, pa to si lahko namontiramo http://www.savatech.si/pnevmatike/skuter/winter.html :naughty: :slap: :slap: :slap: :worship: :worship: :worship: :slap: :slap: :slap:
MATjuska Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 Lep večer, grem malo v sauno :whistle: Celi smo prišli nazaj, pa še dober bograč smo maznili. Darko3q se je odločil za smrdljivo vodo in se pridružil. :worship: Sicer pa je bilo zelo lepo vreme, samo molekule v zraku so bile bolj pri miru. Hej, pa to si lahko namontiramo http://www.savatech.si/pnevmatike/skuter/winter.html :naughty: Naslednjič pa tak ko toti islandec: Na Elefantentreffen pa pol v kratkih rokavih in patikah! :naughty:
ataIBA Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 Lep večer, grem malo v sauno :whistle: Celi smo prišli nazaj, pa še dober bograč smo maznili. Darko3q se je odločil za smrdljivo vodo in se pridružil. :worship: Sicer pa je bilo zelo lepo vreme, samo molekule v zraku so bile bolj pri miru. Hej, pa to si lahko namontiramo http://www.savatech.si/pnevmatike/skuter/winter.html :naughty: Kaj ni blo danes malo hladno :whistle: ? Jutri se čujeva in vabim na vroč čaj (z rumom, zna se :evilgrin: )!
Marvin2 Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 Naslednjič pa tak ko toti islandec: Na Elefantentreffen pa pol v kratkih rokavih in patikah! :naughty: Hej, toti mi liči na Penzla!
STAR Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 Jutro - brrr...! Kapo dol vsem, ki greste pri teh "prijetnih" temperaturah vozit z motorjem! :worship: Uživajte in varno vožnjo! Dobro jutro, Toteki! Tudi tebi en extra dobro jutro, Totika Mutika! ;) Mrzlo je, mrzlo. Tudi pri nas. Tistim, ki se pa na mopede odpravljate, pa kapo dol! :worship: Fajn se mejte! Kape bomo imeli, če nas bo zeblo ... Marvin, Darko in jaz s prikolico smo se, po kavici pri Ireni, odpeljali čez Vurberk na Ptuj, kjer smo natankali mopeke. Do bograča v Polani smo se peljali skozi Dornavo, Polenšak, Sv. Tomaž, Ljutomer, Razkrižje, Beltince, MS, Moščance, Gor. Petrovce, Ženavlje, Kuzmo, Cankovo in Vančo vas. Po dobri hrani in pijači pa smo se, po najkrajši poti (sonce je bilo že zelo nizko), odpeljali domov.
Vanga Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 Kape bomo imeli, če nas bo zeblo ... Marvin, Darko in jaz s prikolico smo se, po kavici pri Ireni, odpeljali čez Vurberk na Ptuj, kjer smo natankali mopeke. Do bograča v Polani smo se peljali skozi Dornavo, Polenšak, Sv. Tomaž, Ljutomer, Razkrižje, Beltince, MS, Moščance, Gor. Petrovce, Ženavlje, Kuzmo, Cankovo in Vančo vas. Po dobri hrani in pijači pa smo se, po najkrajši poti (sonce je bilo že zelo nizko), odpeljali domov. :worship: :worship: :worship: :worship:
Mutika Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 (popravljeno) Kape bomo imeli, če nas bo zeblo ... Marvin, Darko in jaz s prikolico smo se, po kavici pri Ireni, odpeljali čez Vurberk na Ptuj, kjer smo natankali mopeke. Do bograča v Polani smo se peljali skozi Dornavo, Polenšak, Sv. Tomaž, Ljutomer, Razkrižje, Beltince, MS, Moščance, Gor. Petrovce, Ženavlje, Kuzmo, Cankovo in Vančo vas. Po dobri hrani in pijači pa smo se, po najkrajši poti (sonce je bilo že zelo nizko), odpeljali domov. Glavno, da je bla hrana, pa pijača! :rolleyes: :xx: :P :OK: Lahko noč, zaspanéti! :winkiss: Popravljeno November 23, 2008. Popravil Mutika
tati Objavljeno November 23, 2008 Opozori Objavljeno November 23, 2008 en prav lep mrzel pozdravček iz urgence, kjer očitno tako zebe zunaj, da še gužve ni :worship: :worship: :worship: :winkiss:
maus Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 en prav lep mrzel pozdravček iz urgence, kjer očitno tako zebe zunaj, da še gužve ni :worship: :worship: :worship: :winkiss: teb tudi :004
bmwslo Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 Hej, toti mi liči na Penzla! :lol1: Sem isto pomislil :worship: Dober dan totiland s periferijo :beer2: :beer2:
ZD€N€ Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 Dober dan totiland :worship: Pogrešam kofe od Mutike :whistle:
Mutika Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 :lol1: Sem isto pomislil :worship: Dober dan totiland s periferijo :beer2: :beer2: Dober dan nazaj, bmwslo! :worship: Še nič ne sneguje pri nas ... močvirniki pa imajo že kar nekaj snegeca, tak pravijo. Uf, zima ... če že mora bit, naj bo res prava! Bela, mrzla, čista, kristalna in bela! Pa tak ko pride, naj tudi gre, da se bomo spet na mopede spravli. Vmes pa se lahko spravimo delat snežene možeke! :P Dober dan, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Mutika Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 Dober dan totiland :worship: Pogrešam kofe od Mutike :whistle: He, he, zdaj, ko sem na bolniški, pa se klatim po tem motosvetu, kot da mam 15 let, zdaj še lahko kake slikice gor limam ... ko bom nazaj v službo šla, te pa skor dihat neom mogla! :slap: No, kavica zate in za vse. Skoraj že malica ... :rolleyes: . Saj res, lahko si grem eno skuhat.
vuk76 Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 Tu v okolici moje firme je moral ze fino padat sneg,ker ga je se dosti po okoliskih travnikih & njivah. Tak,zdaj pa na kavo :whistle:
ZD€N€ Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 He, he, zdaj, ko sem na bolniški, pa se klatim po tem motosvetu, kot da mam 15 let, zdaj še lahko kake slikice gor limam ... ko bom nazaj v službo šla, te pa skor dihat neom mogla! :slap: No, kavica zate in za vse. Skoraj že malica ... :rolleyes: . Saj res, lahko si grem eno skuhat. hvala ti :worship:
Mutika Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 Tu v okolici moje firme je moral ze fino padat sneg,ker ga je se dosti po okoliskih travnikih & njivah. Tak,zdaj pa na kavo :whistle: Naj ti tekne, Vuk! :winkiss:
tati Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 teb tudi :004 o hvala mausi........ :winkiss: :winkiss: en lep snežen pozdravček , čeprav mislim, da iz tega snega ne bo nič :cry: :cry: :cry: :cry:
vuk76 Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 Naj ti tekne, Vuk! :winkiss: :worship: Hvala, Mutiiiiiiiiiiiiiiiiilein...bi te z veseljem povabil na kavo,pa je verjetno malo predalec.
ataIBA Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 en prav lep mrzel pozdravček iz urgence, kjer očitno tako zebe zunaj, da še gužve ni :worship: :worship: :worship: :winkiss: :inlove: ..boš vidla kaka bo gužva čez 9 mesecev na porodniškem :smoke: .. :grupni: :bounce: Jaz sem si pretegnil fedro f križu :headbang: . Upam, da bo minlo, ker na tako nikako gibljivost nisem navajen :BUA: .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se