Vanga Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 :inlove: ..boš vidla kaka bo gužva čez 9 mesecev na porodniškem :smoke: .. :grupni: :bounce: Jaz sem si pretegnil fedro f križu :headbang: . Upam, da bo minlo, ker na tako nikako gibljivost nisem navajen :BUA: . Imam še enih par onih '' kojnskih'' na zalogi, če fejst boli. :whistle:
Marvin2 Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 :inlove: ..boš vidla kaka bo gužva čez 9 mesecev na porodniškem :smoke: .. :grupni: :bounce: Jaz sem si pretegnil fedro f križu :headbang: . Upam, da bo minlo, ker na tako nikako gibljivost nisem navajen :BUA: . Kaj si te delal s križem!? :whistle: Gužva v porodnišnici se dela s čim drugim, ti pa križ!! :rolleyes:
Igorr Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 (popravljeno) Dober dan, Toteki! No, pa nam je vzela narava veselja. Ti, ti, narava! :rolleyes: Pri skorajtoteku-skorajžabarju, ga je od oka kakšne 4cm zapadlo. @ataIBA: Še ene Moravce čez dat, pa bo. :whistle: Si že nabavil ketne? :whistle: @Totika Frajlika :D Mutika: Smena je prišla (ko je že govora o prepotentni mulariji, ki se klati tukaj gor) iz šole. Te bom jaz do jutri zjutraj nadomeščal, ni probljem. :evilgrin: :D Popravljeno November 24, 2008. Popravil Igorr
tati Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 :inlove: ..boš vidla kaka bo gužva čez 9 mesecev na porodniškem :smoke: .. :grupni: :bounce: Jaz sem si pretegnil fedro f križu :headbang: . Upam, da bo minlo, ker na tako nikako gibljivost nisem navajen :BUA: . boš šel ti v porodniško, jaz nimam teh problemov, še zaenkrat........je treba še kakšno sezono ali dve odfurati, potem pa mogoče res kaj..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: pridi te bomo zrihtali, ravno prihaja k meni v ambulanto dober nevrolog, pa še dve Nizozemki sta tle....medicinki....ja simpatični....te bomo že poflikali nekako.......... :worship: :winkiss: :worship: :winkiss:
Mutika Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 Dober dan, Toteki! No, pa nam je vzela narava veselja. Ti, ti, narava! :rolleyes: Pri skorajtoteku-skorajžabarju, ga je od oka kakšne 4cm zapadlo. @ataIBA: Še ene Moravce čez dat, pa bo. :whistle: Si že nabavil ketne? :whistle: @Totika Frajlika :D Mutika: Smena je prišla (ko je že govora o prepotentni mulariji, ki se klati tukaj gor) iz šole. Te bom jaz do jutri zjutraj nadomeščal, ni probljem. :evilgrin: :D Frajlika! :eek: Vidi ga, mali skorajtotek, ti pa znaš na dušo popihat ... kaj piješ? :whistle: :D :inlove: ..boš vidla kaka bo gužva čez 9 mesecev na porodniškem :smoke: .. :grupni: :bounce: Jaz sem si pretegnil fedro f križu :headbang: . Upam, da bo minlo, ker na tako nikako gibljivost nisem navajen :BUA: . Bogi, ataIBA! :friend1:
halls Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 Frajlika! :eek: Vidi ga, mali skorajtotek, ti pa znaš na dušo popihat ... kaj piješ? :whistle: :D Po mojem ga tvoja hčerka zanima! :whistle:
Mutika Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 Po mojem ga tvoja hčerka zanima! :whistle: Ahahahaa, hallsi, :P ... kak le? :unsure: Saj dečko menda niti ne vé, da imam jaz hčerko.
halls Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 Ahahahaa, hallsi, :P ... kak le? :unsure: Saj dečko menda niti ne vé, da imam jaz hčerko. Pa zdaj ve! :D
Igorr Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 (popravljeno) @Totika Mutika: Pijem rujnega, saj veš. Ja kaj pa nič ne poveš, da imaš hčerko? B) Ne morem si pomagat.. Moram vprašat. Koliko je pa stara? :evilgrin: Lahko jo kdaj na kakšen krog zapeljem. :D Nič se bat, vprašaj ostale Toteke, kak lepo peljem. :D Popravljeno November 24, 2008. Popravil Igorr
Marvin2 Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 (popravljeno) @Totika Mutika: Pijem rujnega, saj veš. Ja kaj pa nič ne poveš, da imaš hčerko? B) Ne morem si pomagat.. Moram vprašat. Koliko je pa stara? :evilgrin: Lahko jo kdaj na kakšen krog zapeljem. :D Nič se bat, vprašaj ostale Toteke, kak lepo peljem. :D Ja bravo, res moraš dobiti polnopravno članstvo in ukiniti tisti 'skoraj' spredaj, saj si iz pravega testa. :naughty: Mutika, ne se bat :whistle: Popravljeno November 24, 2008. Popravil Marvin2
zlehtEva Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 @Totika Mutika: Pijem rujnega, saj veš. Ja kaj pa nič ne poveš, da imaš hčerko? B) Ne morem si pomagat.. Moram vprašat. Koliko je pa stara? :evilgrin: No, no, no malii.. veš da se to ne dela?? :angry: ;) :whistle:
ZD€N€ Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 boš šel ti v porodniško, jaz nimam teh problemov, še zaenkrat........je treba še kakšno sezono ali dve odfurati, potem pa mogoče res kaj..... :winkiss: :winkiss: :winkiss: pridi te bomo zrihtali, ravno prihaja k meni v ambulanto dober nevrolog, pa še dve Nizozemki sta tle....medicinki....ja simpatični....te bomo že poflikali nekako.......... :worship: :winkiss: :worship: :winkiss: ataIBA ma previlegij??? :worship:
vuk76 Objavljeno November 24, 2008 Opozori Objavljeno November 24, 2008 No, no, no malii.. veš da se to ne dela?? :angry: ;) :whistle: Ce si pa ne more pomagat. @Igorr - v ta 'dobrih' divjih letih je. Saj vidis kake probleme ma Mutika z nogo, ko jo mora cel cajt lovit okoli. :whistle:
BremzPenzl Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Ka sn kaj zamudo :? ..a Mutika zapet hčerko ženi... :naughty: ...pubeci te pa le :worship: ... ...dok še je krumpasta, :evilgrin: pa nemre za vami letat....
vuk76 Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Ka sn kaj zamudo :? ..a Mutika zapet hčerko ženi... :naughty: ...pubeci te pa le :worship: ... ...dok še je krumpasta, :evilgrin: pa nemre za vami letat.... Nic nisi zamudo, glih pravi cajt si priso.
ataIBA Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 ... pridi te bomo zrihtali, ravno prihaja k meni v ambulanto dober nevrolog, pa še dve Nizozemki sta tle....medicinki....ja simpatični....te bomo že poflikali nekako.......... :worship: :winkiss: :worship: :winkiss: Tati, ti si svetla točka na obzorju :winkiss: :worship: :winkiss: !!!!!!! Ampak jaz že vidim, da bom moral zase poklicat kar veterinarja ali, še boljše, šintarja :headbang: . Pa tudi to bo minlo :whistle: ...
MATjuska Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Dobro jutro Totilend! Že kaj brusite kante? :evilgrin:
Rocky Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Nic nisi zamudo, glih pravi cajt si priso. Pubeci vi še ne vete kako boli, če te kdo po ..... z berglo. :slap: :naughty: :xx: Nea se špilajte, še posebej ne z Mutiko. :naughty: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
maus Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 bro yutro totice in toteki :beer2:
NN666 Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Dobro jutro, s(m)rčki :winkiss: Tati, ti si svetla točka na obzorju :winkiss: :worship: :winkiss: !!!!!!! Ampak jaz že vidim, da bom moral zase poklicat kar veterinarja ali, še boljše, šintarja :headbang: . :naughty:
BremzPenzl Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Tati, ti si svetla točka na obzorju :winkiss: :worship: :winkiss: !!!!!!! Ampak jaz že vidim, da bom moral zase poklicat kar veterinarja ali, še boljše, šintarja :headbang: . Pa tudi to bo minlo :whistle: ... ...al pa brata Podobnik :evilgrin: .... ...edn je v živinoreji, drugi pa v medicini... ...fse kaj se lotita, ziher zaserjeta... :krneki:
vuk76 Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Pubeci vi še ne vete kako boli, če te kdo po ..... z berglo. :slap: :naughty: :xx: Nea se špilajte, še posebej ne z Mutiko. :naughty: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) Ehhh...dokler bo mela bergle,me ne bo dobla....ko pa me bo lahko dobla,pa ne bo vec mela bergle,da me namaha z njo. Cist simpl :whistle:
Mutika Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Dan dober! Kak ste, toteki? Razen, da moški del spet afne gunca? :whistle: :winkiss: :winkiss: :winkiss: @Totika Mutika: Pijem rujnega, saj veš. Ja kaj pa nič ne poveš, da imaš hčerko? B) Ne morem si pomagat.. Moram vprašat. Koliko je pa stara? :evilgrin: Lahko jo kdaj na kakšen krog zapeljem. :D Nič se bat, vprašaj ostale Toteke, kak lepo peljem. :D He, he, miško, če te kaj zanima, boš moral že sam pogruntat. Za deci rujnega pa velja. Ampak, ko ne boš na motorju! :nono: Ka sn kaj zamudo :? ..a Mutika zapet hčerko ženi... :naughty: ...pubeci te pa le :worship: ... ...dok še je krumpasta, :evilgrin: pa nemre za vami letat.... Stari, nea bodi glasn! :evilgrin: Nihče nikogar ne ženi, sploh pa ne spet! Sicer pa, obstajajo metle, ne? Se da z njimi prav fajn letat! :evilgrin: :krneki: Ehhh...dokler bo mela bergle,me ne bo dobla....ko pa me bo lahko dobla,pa ne bo vec mela bergle,da me namaha z njo. Cist simpl :whistle: Kakšna železna logika! :eek: :lol1:
vuk76 Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Kakšna železna logika! :eek: :lol1: logika - logistika - sluzbena deformacija - simpl :whistle:
Ski_Fanatic Objavljeno November 25, 2008 Opozori Objavljeno November 25, 2008 Dobro jutro Totilend! Že kaj brusite kante? :evilgrin: :grim :grim :kva2: :kva2: :naughty: :naughty: :P :blush:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se