Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Danes zvečer, na totek-torek, pa pride Lobo!

:010

AtaIBA, kak pa kaj tvoj hrbet? :unsure: Fejst štrajka?

:grim :grim :kva2: :kva2: :naughty: :naughty: :P :blush:

Prihaja medvedov čas ... :whistle: :worship: !

Objavljeno
Danes zvečer, na totek-torek, pa pride Lobo!

:010

AtaIBA, kak pa kaj tvoj hrbet? :unsure: Fejst štrajka?

Mračne sile ( :devil: ) so se mi spustile v križ, ker ne hodim v cerkev :alien1: . Križ bom vun fukno in si zmontiral kapelico :cry: .

Trenutno pa niham med Tati in Pomaračno muco :whistle: . Fajn bi blo, če bi prišle obe in ocenile, če se še splača matrat z dedom :evilgrin: ...

Mislim pa, da mora domu prit moja :wub: . Kaka nežna masaža z lato in peglajznom mora pomagat. Bo že boljše, danes pa uživajte :beer2: .

Objavljeno

Dober (snežni) dan, Toteki!

A je tudi vas že kaj zamedlo? Pri nas spet kar mede, pa mede po malo. :rolleyes:

No, no, no malii.. veš da se to ne dela?? :angry: ;) :whistle:

Mala :winkiss:, najprej me s torbico po glavi, potem me pa še tukaj pred Toteki kregaš. :rolleyes:

Ja, hudič je z babami. :evilgrin:

(spet jih bom fasal!) :D

Ce si pa ne more pomagat.

@Igorr - v ta 'dobrih' divjih letih je. Saj vidis kake probleme ma Mutika z nogo, ko jo mora cel cajt lovit okoli. :whistle:

U, fino, fino. :whistle: :evilgrin:

Dan dober!

Kak ste, toteki? Razen, da moški del spet afne gunca? :whistle: :winkiss: :winkiss: :winkiss:

He, he, miško, če te kaj zanima, boš moral že sam pogruntat.

Za deci rujnega pa velja. Ampak, ko ne boš na motorju! :nono:

Totika Mutika, ja malo je pa treba, no. :)

To bo pa bolj težko, da me boš brez mopeda vidla. Bova pa tatoplega in ovitaminjenega rujnega, takega kot ga ti piješ, spila. ;) Na zdravje!

Lep toti torek vam želim vsem!

@ataIBA: Ti se pa hitro pocajtaj, da te bom spet lahko, ko bo kakšen lep dan na jug odvlekel. :evilgrin:

Objavljeno

en lep pozdrav v MB

Tati, ti si svetla točka na obzorju :winkiss: :worship: :winkiss: !!!!!!!

Ampak jaz že vidim, da bom moral zase poklicat kar veterinarja ali, še boljše, šintarja :headbang: .

Pa tudi to bo minlo :whistle: ...

kakšna svetla točka, pri nas samo špuno dobiš - eno dve ali tri ni panike šele potem pride masaža :krneki: :krneki:

Objavljeno (popravljeno)
Mračne sile ( :devil: ) so se mi spustile v križ, ker ne hodim v cerkev :alien1: . Križ bom vun fukno in si zmontiral kapelico :cry: .

Trenutno pa niham med Tati in Pomaračno muco :whistle: . Fajn bi blo, če bi prišle obe in ocenile, če se še splača matrat z dedom :evilgrin: ...

Mislim pa, da mora domu prit moja :wub: . Kaka nežna masaža z lato in peglajznom mora pomagat. Bo že boljše, danes pa uživajte :beer2: .

tvoja bo najboljša verjemi......nežna ročica pomaga :winkiss: :worship: :naughty:

vsem lep večer v gostilni.........

Mutika :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Popravljeno . Popravil tati
Objavljeno

...v gostilni je vedno fajn... :worship:

...lahko noč otroci....

Objavljeno (popravljeno)
...v gostilni je vedno fajn... :worship:

...lahko noč otroci....

Ti si pa hiter!

lahko noč!

Jaz tudi, ko je avtocesta.

Popravljeno . Popravil Marvin2
Objavljeno
Totika Mutika, ja malo je pa treba, no. :)

To bo pa bolj težko, da me boš brez mopeda vidla. Bova pa tatoplega in ovitaminjenega rujnega, takega kot ga ti piješ, spila. ;) Na zdravje!

Lep toti torek vam želim vsem!

Ja, pa res, malo sem pozabila, da si na svoj moped čisto prirastel ... :whistle: !

Velja, vitaminčki, pa še oplemeniteni, so prav rujna pijačka! :worship: Ob prvi, najprvejšejši priliki!

tvoja bo najboljša verjemi......nežna ročica pomaga :winkiss: :worship: :naughty:

Mutika :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Tati, hvala za klic. Polepšala večer z res dobrimi novicami! :winkiss:

Ja, bilo je fajn, kot vedno. Lobo, hvala ti, da si nas napojil! :worship:

Šokac, končno smo se spet videli! Pa :winkiss: za prehlajeno Lumpiko!

AtaIBA, naj te ne muči preveč, ta tvoj štrajkajoči križ ... :evilgrin: ... da ga boš do naslednjič zrihtal!

Vangeca, srčeka, tudi vaju smo pogrešali. In še koga.

Vsem skupaj pa želim lahko noč!

:winkiss: :winkiss: :winkiss:

Objavljeno

Dobro jutro svima.... :yes:

Vceraj je bil dober namen priti vas malo pogledat,ampak moja zobozdravnica ni bla tega mnenja :angry:

Objavljeno

Jutro banda motoristična...

...delat se spravte, ne pa da tu gor visite :worship:

Objavljeno
Jutro banda motoristična...

...delat se spravte, ne pa da tu gor visite :worship:

:lol1:

Ampak ce ti reces pol se pa grem delat,da delam.

Objavljeno

Dan, vsem! :worship:

Lepo je prebrati, da je bilo včeraj fajn, vedno je.

Včeraj pa se ni izšlo, pa ga. Varadero je bila na službenem potovanju,

tako da naslednji torek, ali pač..... :whistle:

Objavljeno

Benti je zunaj lepo vreme :unsure: , jaz pa trd ko konj. Upam, da ste včeraj Lobota dobro zalili.

Se že počutim boljše za 2,8 %.

Objavljeno

HALOOOO banda ... jebenti ... včeraj pa sem bil presenečen pred zaprtim FreeRiders klubom :angry:

kam te hodite zaj? v picerijo ALI? .. kaj te manjka Mladi Lipi?

pač baram no :hmm:

kaj ste vsi vredi?

Objavljeno

lep sončen pozdrav v Mb...... :winkiss:

Tati, hvala za klic. Polepšala večer z res dobrimi novicami! :winkiss:

ah, mi je kar nerodno, ker me tako hvališ, saj ni panike, se bom raje tako oglasila kot preko ms, saj veš, da se potem najdejo zopet kakšni

pametnjakoviči, ki kaj pamet solijo... :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Objavljeno

Lipi nič nea manjka, samo eni so malo kapricasti.

Rufni drugič pa se dobimo tam na pijači.

Lipa mi je bliže, pa še baby-siter mi vleče do tja tak da lahko mojo :wub: zravn prpelem, ker mam remote kontrolo nad froci :worship:

Objavljeno

Ojlalala, toteki!

Jaz sem spet zadeta :yea2: , danes je bil injekcij dan! :wacko: :P

Ko je prišel Gody :wub: po mene v bolnico, sem se morala malo skulirat, ker mu je blo nerodno z menoj hodit po cesti, češ, kot da sem neki đanki ... :blink: :rolleyes: .

Zdaj mi je pa spet vse tak hecno!

:slap: :lol1: :010

Dobro jutro svima.... :yes:

Vceraj je bil dober namen priti vas malo pogledat,ampak moja zobozdravnica ni bla tega mnenja :angry:

Sem mislila, da bosta z Lady Kawasaki prišla ... no, pa drugič. Ubogi "volčji" zobki! :rolleyes:

HALOOOO banda ... jebenti ... včeraj pa sem bil presenečen pred zaprtim FreeRiders klubom :angry:

pač baram no :hmm:

kaj ste vsi vredi?

Poklical bi, bimbo.

:evilgrin:

Kot zgleda na vun, je trenutno največji kripl med toteki ataIBA, ki ima trdo hrbtenico.

Ostali pa se ne pritožujejo, menda. :whistle:

Objavljeno
Sem mislila, da bosta z Lady Kawasaki prišla ... no, pa drugič. Ubogi "volčji" zobki! :rolleyes:

Nic ni bogi zob...sem kr jaz bogi. :hmm: Za naslednjic me je pa spet na torek narocla...upam,da me bo takrat prej spustla z stola.

Objavljeno
Nic ni bogi zob...sem kr jaz bogi. :hmm: Za naslednjic me je pa spet na torek narocla...upam,da me bo takrat prej spustla z stola.

Bogi, bogi, ... volčji zobek! :P No, saj lahko potem prideš na kaki šnops. Menda pomaga! :whistle: :naughty:

Objavljeno
Bogi, bogi, ... volčji zobek! :P No, saj lahko potem prideš na kaki šnops. Menda pomaga! :whistle: :naughty:

Ma kaki potem :headbang: , prej naj pride na šnops, pa zobodohtara sploh neo rabo :worship:

Objavljeno

To vidiš je pametna investicija :worship: . Pol si boš pa lahko prigrizno kaki šnicl, da neš celo živleje na pomfriju :naughty: .....

Objavljeno
To vidiš je pametna investicija :worship: . Pol si boš pa lahko prigrizno kaki šnicl, da neš celo živleje na pomfriju :naughty: .....

Ti pa si čim prej pukl pošlihtaj, da boš lahko spet okoli tancal! Saj si kot kaki penzič! :winkiss:

Objavljeno

vuk76 100e je blo. pa vceraj so ze v avstriji meli :headbang:

seveda so polno plačali ker niso vedli da je polovička mozna :evilgrin:

Objavljeno
Jaz sem spet zadeta :yea2: ,

Zdaj mi je pa spet vse tak hecno!

:slap: :lol1: :010

Kot zgleda na vun, je trenutno največji kripl med toteki ataIBA, ki ima trdo hrbtenico.

Ti pa si čim prej pukl pošlihtaj, da boš lahko spet okoli tancal! Saj si kot kaki penzič! :winkiss:

glede na to da si zadetek :wacko: :doze: :010 ...

...mej malo spoštovanja do starejših občanof... :lol1:

Objavljeno
vuk76 100e je blo. pa vceraj so ze v avstriji meli :headbang:

seveda so polno plačali ker niso vedli da je polovička mozna :evilgrin:

Ujjj...nekam hitro je blo tole ocitno...pol si to kr na firmo dobil al???

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!