vuk76 Objavljeno November 26, 2008 Objavljeno November 26, 2008 To vidiš je pametna investicija :worship: . Pol si boš pa lahko prigrizno kaki šnicl, da neš celo živleje na pomfriju :naughty: ..... He,he,he...snicl komot pade...iz soje seveda :whistle: @BremzPenzl - ce pridem prej na snops,po mojem res ne bom rabil zobodohtarce. Ta me bo ze zaradi zadaha kam poslala. :naughty:
hilton Objavljeno November 26, 2008 Objavljeno November 26, 2008 Ujjj...nekam hitro je blo tole ocitno...pol si to kr na firmo dobil al??? ja vceraj je na dunaj prišlo :trance_33_sleep: tak da bo začetku kr od gehaltshlona spipano :headbang:
bmwslo Objavljeno November 27, 2008 Objavljeno November 27, 2008 (popravljeno) Totike in toteki lepo in uspešno jutro vam želim, dan naj bo pa še bolj kičast :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Kaj te na vaših bregih se že kaj smučajo Pa lep pozdrav Popravljeno November 27, 2008. Popravil bmwslo
Mutika Objavljeno November 27, 2008 Objavljeno November 27, 2008 Jutro dobro, toteki totasti! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Zadetek da sem? :rolleyes: Hm, ... :hmm: ... pravzaprav je vse nekam čudno smešno, še vedno, ja. Zato pa grem zdaj raje kar s taksijem v bolnico, da ne bo nepotrebnega letanja s kakim zvitim plehom. Pa lep dan vam želim! :whistle:
MATjuska Objavljeno November 27, 2008 Objavljeno November 27, 2008 Dan! Sončeek! Evri cankajo ... :naughty:
ataIBA Objavljeno November 27, 2008 Objavljeno November 27, 2008 Je že boljše z mojim križom. Počutim se ko Kristus, ker njega je tudi križ bolel :evilgrin: . Bom pa zaj v miru eno travarico stisno :beer1: . Proti prehladu :whistle: ...
Mutika Objavljeno November 27, 2008 Objavljeno November 27, 2008 Dan! Sončeek! Evri cankajo ... :naughty: He, he, ... naj le sije! Če ne zaradi ojrof pa za dobro razpoloženje! :010
Mutika Objavljeno November 27, 2008 Objavljeno November 27, 2008 :lol1: :lol1: :slap: :lol1: :OK: Je že boljše z mojim križom. Počutim se ko Kristus, ker njega je tudi križ bolel :evilgrin: . Bom pa zaj v miru eno travarico stisno :beer1: . Proti prehladu :whistle: ... Super, ataIBA. Da boš spet tapravi. :yea1:
Marvin2 Objavljeno November 27, 2008 Objavljeno November 27, 2008 Je že boljše z mojim križom. Počutim se ko Kristus, ker njega je tudi križ bolel :evilgrin: . Bom pa zaj v miru eno travarico stisno :beer1: . Proti prehladu :whistle: ... Serbus, daj zmeni se s fotrom, glej kaj pravi! Due to the current financial crisis facing the world at the moment, the light at the end of the tunnel will be switched off to save on electricity costs, until further notice. Sincerely yours, God :unsure:
nazo13 Objavljeno November 27, 2008 Objavljeno November 27, 2008 Je že boljše z mojim križom. Počutim se ko Kristus, ker njega je tudi križ bolel :evilgrin: . Bom pa zaj v miru eno travarico stisno :beer1: . Proti prehladu :whistle: ... komšija ma dober recept za to on vedno pravi da bo križ dal ven in kapelico not montirau
Mutika Objavljeno November 27, 2008 Objavljeno November 27, 2008 Hehe, kapelico ... :rolleyes: ! Lahko noč, toteki! :winkiss:
MATjuska Objavljeno November 28, 2008 Objavljeno November 28, 2008 Dan! Sončeek! Evri cankajo ... :naughty: :010
maus Objavljeno November 28, 2008 Objavljeno November 28, 2008 dobro jutro dežela Štajerska :worship:
Mutika Objavljeno November 28, 2008 Objavljeno November 28, 2008 :010 Kaj še vedno slišiš cankanje ojrof? :whistle: Pokliči me, MATjuška! OJLALA, OJLALALI, :winkiss: :winkiss: :winkiss: DOBRO JUTRO, TOTEKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!! Danes sem dobre volje. Zakaj? Poglejte ven - SoNčEk!!!
BremzPenzl Objavljeno November 28, 2008 Objavljeno November 28, 2008 Dan! Evri cankajo ... :naughty: ...ja meni vun z denarnce... :headbang: ...zopet mi bo fse pobrala... :slap:
Mutika Objavljeno November 28, 2008 Objavljeno November 28, 2008 ...ja meni vun z denarnce... :headbang: ...zopet mi bo fse pobrala... :slap: :evilgrin: Danes je ona na vrsti, da časti čaj ... :whistle: ! Heeeec! No, če s tvojimi evri, potem lahko. :P
ataIBA Objavljeno November 28, 2008 Objavljeno November 28, 2008 ...ja meni vun z denarnce... :headbang: ...zopet mi bo fse pobrala... :slap: Nea ga seri :nono: ! Ženske :wub: pač nič ne pobirajo :angry: ! One vzamejo kar jim pripada :whistle: . Pripada jim pa tak fse :cry: ....
9Sammy5 Objavljeno November 28, 2008 Objavljeno November 28, 2008 Nea ga seri :nono: ! Ženske :wub: pač nič ne pobirajo :angry: ! One vzamejo kar jim pripada :whistle: . Pripada jim pa tak fse :cry: .... :worship: :evilgrin:
vuk76 Objavljeno November 28, 2008 Objavljeno November 28, 2008 Nea ga seri :nono: ! Ženske :wub: pač nič ne pobirajo :angry: ! One vzamejo kar jim pripada :whistle: . Pripada jim pa tak fse :cry: .... Ce clovek s tolko izkusnjami to izjavi,pol se lahko mladina samo strinja. :whistle:
Mutika Objavljeno November 28, 2008 Objavljeno November 28, 2008 One vzamejo kar jim pripada :whistle: . Pripada jim pa tak fse :cry: .... :worship: :evilgrin: :rolleyes: In potem svizec zavije čokolado ... :evilgrin: !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se