Mutika Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 Lahko noč, toteki! :winkiss: Itak že vsi spite, zaspanci. :P No, pa vseeno.
vuk76 Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 Lahko noč, toteki! :winkiss: Itak že vsi spite, zaspanci. :P No, pa vseeno. :nono:
danci1973 Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 Itak že vsi spite, zaspanci. :P No, pa vseeno. :slap: Kake pa ti govoriš... D.
BremzPenzl Objavljeno November 30, 2008 Opozori Objavljeno November 30, 2008 šajs juro :headbang: eni mormo delat... ..drgi bote pa čezn cajt šli v službo :evilgrin: naj vam bo lahka zemljica :worship:
bmwslo Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Dobro jutro še v totiland :beer2: :beer2:
Vanga Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Dobro jutro še v totiland :beer2: :beer2: Dobro jutro!Vse naj, naj moji ljubezni. :wub: Jutri zvečer dela, ampak je rekla da pride na pico in :beer1: Tako da bo jutri spet pestro. :010 Danes pa itak. :drunk: Lep dan vsem! :winkiss:
MATjuska Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 (popravljeno) Dobro jutro Popravljeno December 1, 2008. Popravil MATjuska
Mutika Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Dober dan, dragi toteki. :winkiss: :winkiss: :winkiss: Ste že vstali? :whistle: :xx: :P O:-) Zdaj pa gremo vsi v en glas: VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN, DRAGA NAŠA GOSPA VARADERO!!! :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Jutri te ziher počakamo, da "prepotuješ" svojo dnevno službo, pa potem prideš na totek-torek! Da nazdravimo! :beer2:
davidg Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 (popravljeno) @ga. Varadero: Happy b'day to youuuuuuuu, happy b'day to youuuuuuuuu, you look like a gibon and smell like one too :krneki: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: ;) D. Popravljeno December 1, 2008. Popravil davidg
T-boy Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 @ga. Varadero: Happy b'day to youuuuuuuu, happy b'day to youuuuuuuuu, you look like a gibon and smell like one too :krneki: ...kolko se meni zdi, bos jutri namesto pijace tla gor brisal. :whistle: Z jezikom, seveda. :P Fse najbojse, ga. Varadero! :grupni: :grupni: :grupni:
Mutika Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 ...kolko se meni zdi, bos jutri namesto pijace tla gor brisal. :whistle: Z jezikom, seveda. :P Fse najbojse, ga. Varadero! :grupni: :grupni: :grupni: Sem tudi jaz na nekaj takega pomislila, hehe ... O:-) ! Ma kaj, hec mora bit! Gospa Varadero pa še kako razume štos! :worship: Itak ni cele pesmice napisal. :whistle:
MATjuska Objavljeno December 1, 2008 Opozori Objavljeno December 1, 2008 Fse najbojse, ga. Varadero! :grupni: :grupni: :grupni: Se pridružujem! :winkiss:
Vanga Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Lepo dobro jutro vsem, ki te ste vsi? :o g. Varadero se zahvaljuje za čestitke in lepe želje. Upam, da se danes te vidimo v malo večjem številu kot zaj vjutro tu gori. :unsure: Pa da kakšno spet rečemo in seveda :beer2:
maus Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 dobro jutro totekice :004 in totkoti :beer2:
tati Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 lep pozdravček v Totiland........ :whistle: :worship: :naughty: :winkiss:
MATjuska Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Dober dan, Totiland! Imamo en lep oblačno-deževno-meglen dan. Ravno prav za :zzz: - za tiste, ki si tak luksuz lahko privoščijo... :evilgrin:
Marvin2 Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Dober dan, Totiland! Imamo en lep oblačno-deževno-meglen dan. Ravno prav za :zzz: - za tiste, ki si tak luksuz lahko privoščijo... :evilgrin: Jaz grem popoldan spat, sem se pravkar odločil, ko si mi ravno dala idejo. :worship:
Igorr Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Dober večer, Toteki! Kako ste kaj? Tudi pri vas betežno vreme? Še en zabavni torek-večer pred vami, ha? No, lepo se imejte. :)
Marvin2 Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 (popravljeno) Halo toteki, kaj ste vsi take volje kot vreme? Pravkar sem pogledal film od IBE o treh ( na začetku štirih ) odpičenih poljakih na KTM-ih :worship: Tu se vidi kaj je blato in drek! :whistle: lahko pa si malo pogledate na http://www.motosyberia.com/photo_en.php poglejte si Road of bones :headbang: Popravljeno December 2, 2008. Popravil Marvin2
ataIBA Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 Zdaj pa gremo vsi v en glas: VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN, DRAGA NAŠA GOSPA VARADERO!!! :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: Jutri te ziher počakamo, da "prepotuješ" svojo dnevno službo, pa potem prideš na totek-torek! Da nazdravimo! :beer2: Jaz sem včeraj fejst "praznoval" :drunk: in šele zaj vidim zakaj :evilgrin: . Te pa se zaj pridružujem čestitkam, zvečer pa tak padne :winkiss: .
Mutika Objavljeno December 2, 2008 Opozori Objavljeno December 2, 2008 dobro jutro totekice :004 in totkoti :beer2: Hvala Mausi! Ampak ... totkoti? :eek: Če že, potem se napiše totekoti! :P Sem pa bila danes na Kliničnem v Lj in sem lahko vmes, predvsem zaradi the best asistence ene fejst babe, obiskala Cvičkota. V Soči so nama prijazno dovolili, da sva bili z njim 10 minut, ko je imel odmor med dvema terapijama. Zelo lepo je bilo videti nasmešek na njegovem obrazu ... :OK: ! Danes pa spet, ja. Torek je! :010 :010 :010
bmwslo Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Dobro jutro v totiland, vsem "krožkarjem" :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se