maus Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Hvala Mausi! Ampak ... totkoti? :eek: Če že, potem se napiše totekoti! :P totkoti, totkoti :P dobro jutro totkoland :lol1:
tati Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Rockyca moja............kljub hudi utrujenosti ti pošiljam enega :winkiss: :winkiss: :winkiss: antena končno dela :naughty: :naughty:
Rocky Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Rockyca moja............kljub hudi utrujenosti ti pošiljam enega :winkiss: :winkiss: :winkiss: antena končno dela :naughty: :naughty: Kontra, :004 močno nazaj! :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Marvin2 Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 (popravljeno) Kontra, :004 močno nazaj! :winkiss: :winkiss: :winkiss: :lol1: Ta z anteno pa vama je dobra. Ni čudno da je Tati utrujena. :whistle: Popravljeno December 3, 2008. Popravil Marvin2
tati Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 :lol1: Ta z anteno pa vama je dobra. Ni čudno da je Tati utrujena. :whistle: ej žlehnoba, ti bom že dala, ampak drugič ko ne bom že dan in pol pokonci :fight1: :fight1: :fight1: zdaj bom pa šla lepo :zzz: :zzz: :zzz: pa lahko noč :winkiss:
Mutika Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 :lol1: Ta z anteno pa vama je dobra. Ni čudno da je Tati utrujena. :whistle: Vsaka kamuflaža prav pride, pa magari je to neka antena ... :whistle: :rolleyes: ! O:-) Dober dan, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Danes pa nisem tak fejst zadeta, ampak le zadeta ... heheheheheheheheheheheheheheheeeeeee ... :P ! Injekcije pa sem danes dobila zadnjič, jupi! :010 :010 :010 Je pa res, da so ti jointi, kot je rekel Marvin, res pomagali. Gospa Varadero, HVALA za včerajšnjo pogostitev! Jasno, bil je še en super torkov večer!
tati Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Vsaka kamuflaža prav pride, pa magari je to neka antena ... :whistle: :rolleyes: ! bi rada tudi kakšne veze kje drugje.... :whistle: :whistle: ah, no naj si ljudje mislijo kar želijo..... :naughty: :rolleyes:
Vanga Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 ...ti bom že dala,... :eek: Dala mu bo, evo zaj.
Marvin2 Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 (popravljeno) :eek: Dala mu bo, evo zaj. Pa kakšna antena je to? :blink: (Moram Rocky-a vprašat, da ne razočaram press) :whistle: Popravljeno December 3, 2008. Popravil Marvin2
Vanga Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Pa kakšna antena je to? :blink: (Moram Rocky-a vprašat, da ne razočaram press) :whistle: Čuje se, da sta poslušala Radio Erevan na njegovo anteno, take te glej da bosta na tvojo bar Radio Slov. Gorice, ker knofi za iskanje postaj so ..... :whistle: P.S., g. Varadero se vsem še enkrat zahvaljuje za prejete čestitke. :worship:
ataIBA Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Pa kakšna antena je to? :blink: (Moram Rocky-a vprašat, da ne razočaram press) :whistle: Teleskopska se ji reče :evilgrin: . Nateguješ jo tak dugo, dokler ni dobrega sprejema :010 . Je pa res, da včasih malo boli O:-) . Po uporabi se pa zloži nazaj, da ne štrli brezveze :naughty: . Včeraj pa je bla bolj ohcet, kot pogostitev :worship: . Po moje smo že najboljši gostje :whistle: . Fajn je blo, kot ponavadi tudi je :friend2: :friend2: :friend2: .
Mutika Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Toteki smo ena vesela združba, najbolj zagriženi pa se tudi redno dobivamo ob torkih zvečer, v pizzeriji Ali na ... kak je tam sploh naslov? :hmm: Mah, si bom pa še tega zmislila, torej, v pizzeriji Ali, na ulici Skreniizšentiljskenalevo, hišno številko pa prepuščam domišljiji vsakega posameznika. SOGLASNO smo se odločili, da bomo prihajajoče novo leto proslavili kar tam, ker imajo namreč odlično kuhinjo (celo osebni prijatelj D. Murka je le chef de cuisine :whistle: :naughty: :P ), imamo pa tudi že datum: novoletno obarvan totek-torek bo v torek, 23. decembra 2008, od 19.30 dalje! Dobrodošli vsi, ki imate radi sproščeno in prijetno družbo, ne glede na vremenske razmere! Lahko noč. :winkiss:
tati Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 gos. Varadero.........vse najboljše :worship: :worship: , čeprav malce pozno, zamuda opravičljiva :winkiss: :eek: Dala mu bo, evo zaj. ja, dala, kaj veva samo midva z Rockyjem Pa kakšna antena je to? :blink: (Moram Rocky-a vprašat, da ne razočaram press) :whistle: ej, razočarajna ni, vsaj glede tega ne.....verjemi.... :naughty: :rolleyes: Čuje se, da sta poslušala Radio Erevan na njegovo anteno, take te glej da bosta na tvojobar Radio Slov. Gorice, ker knofi za iskanje postaj so ..... :whistle: Vanga...........tudi na tvoj konc bo vlekla verjemi..... :naughty: :winkiss:
tati Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Teleskopska se ji reče :evilgrin: . Nateguješ jo tak dugo, dokler ni dobrega sprejema :010 . Je pa res, da včasih malo boli O:-) . Po uporabi se pa zloži nazaj, da ne štrli brezveze :naughty: . :yea1: :yea1: ej, zakaj pa bolečine.......naju ni nič bolelo :wacko: :wacko:
tati Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Dobrodošli vsi, ki imate radi sproščeno in prijetno družbo, ne glede na vremenske razmere! Lahko noč. :winkiss: Mutika........mogoče pa res........, čeprav delam naslednji dan in še za Božič :krneki:
danci1973 Objavljeno December 3, 2008 Opozori Objavljeno December 3, 2008 Nekaj pa smo se pozabli zmenit v torek... Kdo vse gre v LJ na MNZ (Motosvetovo Novoletno Zabavo)? Zaenkrat je interes izkazal Vapo, za njim pa Star. Seveda tudi Gody in moja malenkost... Še kdo? D.
Furioso Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Nekaj pa smo se pozabli zmenit v torek... Kdo vse gre v LJ na MNZ (Motosvetovo Novoletno Zabavo)? Zaenkrat je interes izkazal Vapo, za njim pa Star. Seveda tudi Gody in moja malenkost... Še kdo? D. :kva2:
Mutika Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 (popravljeno) Dobro jutro, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Mater, je še zgodaj ... :wacko: :zzz: :huh: :slap: ! Pa mrzlo! Pri nas bi lahko rekli, da sneguje ... topovi po celem Pohorju mlatijo, mlatijo sneg! :worship: Nekaj pa smo se pozabli zmenit v torek... Kdo vse gre v LJ na MNZ (Motosvetovo Novoletno Zabavo)? Zaenkrat je interes izkazal Vapo, za njim pa Star. Seveda tudi Gody in moja malenkost... Še kdo? D. Tudi jaz ... ampak, vse je odvisno od stanja moje tačke. :unsure: :kva2: O, vidi ga, zgubljeni. Ko se boš spet pojavil, bo že to samo po sebi ... presenečenje! :whistle: Popravljeno December 4, 2008. Popravil Mutika
Marvin2 Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Nekaj pa smo se pozabli zmenit v torek... Kdo vse gre v LJ na MNZ (Motosvetovo Novoletno Zabavo)? Zaenkrat je interes izkazal Vapo, za njim pa Star. Seveda tudi Gody in moja malenkost... Še kdo? D. anche io
Vanga Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 (popravljeno) Nekaj pa smo se pozabli zmenit v torek... Kdo vse gre v LJ na MNZ (Motosvetovo Novoletno Zabavo)? Zaenkrat je interes izkazal Vapo, za njim pa Star. Seveda tudi Gody in moja malenkost... Še kdo? D. Midva tudi grema v LJ pogledat. :smoke: Lep dan želim vsem antenarjem in držalkam anten. :P Popravljeno December 4, 2008. Popravil Vanga
Furioso Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Midva tudi grema v LJ pogledat. :smoke:Lep dan želim vsem antenarjem in držalkam anten. :P Dobiš ti tudi "režijsko"? :P ;)
Vanga Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Dobiš ti tudi "režijsko"? :P ;) Naturlih :grim , pa hladno :beer1:
danci1973 Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Torej: Vapo Star Mutika Marvin2 Furioso (:kva2: sem vzel kot :yes:) Vanga Ga. Varadero Gody Danci Vapo, bojim se, da ne bomo mogli vsi it s fičekom... :hmm: D.
Furioso Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Naturlih :grim , pa hladno :beer1: Pa kaj si ti ja nor!!! :worship: :worship: :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se