Vanga Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Kaj pa včeraj ko je bil zgodovinski dan? :evilgrin:
Furioso Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 (popravljeno) Kaj pa včeraj ko je bil zgodovinski dan? :evilgrin: Samo obril pa bi se res lahko! :P Car, ne, legenda! :worship: :worship: :worship: Ej, samo kaj imaš pa tam neko raketo pokrito v ozadju? ;) Popravljeno December 4, 2008. Popravil Furioso
Vanga Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 (popravljeno) Pa kaj si ti ja nor!!! :worship: :worship: :worship: Jaz ne, oni ko mi to vse skup dajo. :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2: Kdo se še te dandanes brije?Pussyji! :yawn: Popravljeno December 4, 2008. Popravil Vanga
vuk76 Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Kaj pa včeraj ko je bil zgodovinski dan? :evilgrin: Pa ti je le ratalo... :worship:
gody01 Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Pa ti je le ratalo... :worship: Jaz nisem nikoli dvomil v uspešnost.
mopek Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Kaj pa včeraj ko je bil zgodovinski dan? :evilgrin: :worship:
zlati Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Kaj pa včeraj ko je bil zgodovinski dan? :evilgrin: :yea1:
hilton Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 kurba pa novi avto tuji :naughty:
tati Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Midva tudi grema v LJ pogledat. :smoke:Lep dan želim vsem antenarjem in držalkam anten. :P če ne prej v Rollu.... :fight2: :fight2: :fight2: :naughty: :naughty: :winkiss:
Furioso Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 če ne prej v Rollu.... :fight2: :fight2: :fight2: :naughty: :naughty: :winkiss: A se teb' tud' kaj rola :? :P
Mutika Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Kaj pa včeraj ko je bil zgodovinski dan? :evilgrin: Bravo bravo bravo! :worship: Kaki car!
vuk76 Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Jaz nisem nikoli dvomil v uspešnost. Verjemi,da jaz tudi ne...kljub temu,da sem drzal v rokah razne razstavljene dele motorja.
ataIBA Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Kaj pa včeraj ko je bil zgodovinski dan? :evilgrin: :eek: ......kam gremo .... :hooray: ????
Ski_Fanatic Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 Kaj pa včeraj ko je bil zgodovinski dan? :evilgrin: VANGA! :worship: Čestitke :OK: :beer2:
tati Objavljeno December 4, 2008 Opozori Objavljeno December 4, 2008 A se teb' tud' kaj rola :? :P itak, pa tebi nič al kaj............ :whistle: :whistle: :whistle:
bmwslo Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Kaj pa včeraj ko je bil zgodovinski dan? :evilgrin: Bravo :worship: vsem ostalim pa dobro jutro :beer2:
Vanga Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 :blush: Hvale lepa vsem, in seveda želim vam lep dan, pa da vam Miklavž prinese kaj lepega. :evilgrin:
Marvin2 Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 :blush: Hvale lepa vsem, in seveda želim vam lep dan, pa da vam Miklavž prinese kaj lepega. :evilgrin: Jaz si namesto šibe želim anteno. :whistle:
tati Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 :blush: Hvale lepa vsem, in seveda želim vam lep dan, pa da vam Miklavž prinese kaj lepega. :evilgrin: Vanga, tvoje želje se naj uresničijo, da bo vsem čim več prinesel Miklavž, :winkiss: :worship: :worship: meni pa upam, da čim manj, da bodo danes vsi lepo Miklavžu nastavljali in ne težili po urgenci...... :naughty:
tati Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Jaz si namesto šibe želim anteno. :whistle: ti jo posodim en krog............... :whistle: :whistle: no daj se z Rockyjem zmeni, ker je on kompetenten zato :rolleyes: :naughty: :winkiss:
davidg Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Jaz si namesto šibe želim anteno. :whistle: This just sounds SO wrong ;). No, razen če piše ga. Marvin D.
maus Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 br'dan Mariborčanke in Mariborčani :beer2:
Igorr Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Dobri dan, Toteki! Imam močan občutek, da tudi v vaših koncih vreme ni najbolj naklonjeno razpoloženju in počutju. Sotrpini, saj bo. Še malo, pa bomo vsi lahko v takih pogledih uživali:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se