tati Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Dobri dan, Toteki! Imam močan občutek, da tudi v vaših koncih vreme ni najbolj naklonjeno razpoloženju in počutju. Sotrpini, saj bo. Še malo, pa bomo vsi lahko v takih pogledih uživali: KAKŠNA LEPA SLIKCA...............si me kar razveselil s tem............res je vse depresivno :naughty: :winkiss:
Mutika Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Ojla, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Kak ste kaj? Jaz si namesto šibe želim anteno. :whistle: :eek: :slap: :lol1:
Furioso Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Okej, zraven Marvina več nea sedim. :o :P :D
Marvin2 Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 This just sounds SO wrong ;). No, razen če piše ga. Marvin D. Ti pojma nimaš :closedeyes:
Mutika Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 (popravljeno) Ti pojma nimaš :closedeyes: :lol1: ... ti tud ne, kaj si zakuhal! :lol: :P Furi že kremplje brusi ... :whistle: . Popravljeno December 5, 2008. Popravil Mutika
davidg Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 :krneki: mam več pojma ko si misliš! Furi ma prav! D.
Ski_Fanatic Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Dobri dan, Toteki! Imam močan občutek, da tudi v vaših koncih vreme ni najbolj naklonjeno razpoloženju in počutju. Sotrpini, saj bo. Še malo, pa bomo vsi lahko v takih pogledih uživali: Kaki kontrast.... :P
ataIBA Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 (popravljeno) Vanga, tvoje želje se naj uresničijo, da bo vsem čim več prinesel Miklavž, :winkiss: :worship: :worship: meni pa upam, da čim manj, da bodo danes vse lepo Miklavžu nastavljale in ne težile po urgenci...... :naughty: Moje ime je Miklavž, prijateljice me kličejo Miklavž :evilgrin: .... pol grem pa jaz na urgenco :whistle: Popravljeno December 5, 2008. Popravil ataIBA
ataIBA Objavljeno December 5, 2008 Opozori Objavljeno December 5, 2008 Jaz si namesto šibe želim anteno. :whistle: :eek: ... si probal z viagro O:-) ?...ali pa ruski način (v tiča zabiješ žrebl, na čelo daš magnet :whistle: )... Mater, zaj mi je kapnilo :slap: ! Ti bi mel ženo od Anteja?....Anteno :whistle:
tati Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 Moje ime je Miklavž, prijateljice me kličejo Miklavž :evilgrin: .... pol grem pa jaz na urgenco :whistle: daj pridi samo še do 7 ure sem tukaj.............. dobro jutro zaspanci in antenarji :winkiss: :naughty: :whistle:
bmwslo Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 Dobro jutro tudi iz 03 v totiland
ataIBA Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 Dobro jutro! Lep dan za jutranjo peš furo na kavo in :beer1: (zraven kave vedno priporočam malo dezinfekcije, ker imajo brazilci zelo umazane roke pri nabiranju kave... :whistle: ) Jaz in 2 x 4 tace že čakamo dve nogici, da prideta iz kopalnice, potem pa nežnega gasa okoli industrijske cone k Baldotu. Popoldan v noč pa prva novoletna čaga z bivšimi sosedi iz Radvanja :beer2: :grupni: :beer2: Da me nebo kdo jutri zgodaj budil :doze: ....
Marvin2 Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 Dobro jutro vsem :worship: Komaj vstal! Komaj preživel :closedeyes:
Mutika Objavljeno December 6, 2008 Opozori Objavljeno December 6, 2008 Dobro jutro, dober dan in dober večer, vse hkrati! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Danes je en tak čudn dan ... zaspan, a hkrati mi cajta zmanjkuje; kaj vse bi morala še naredit ... :slap: ! Za službo delam že itak kake tri ure! :angry: Glede na hudo frekvenco tukaj gor vidim, da se bolj kot ne zdravite. Včeraj je bil petek, pa Miklavž je danes, pa veseli december je ... juuuh, toteki, imam občutek, da bo pestro! :naughty: :wacko: :blink: :yea1: Dobro jutro vsem :worship: Komaj vstal! Komaj preživel :closedeyes: No, kaj sn rekla ... že pa en taki! :whistle: :rolleyes:
Vanga Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Lepo dopoldne vsem in lep dan! Juha se kuha, pečenka je v pečici. Vinček na hladnem, tako da bo prava adventna nedelja. :whistle:
Marvin2 Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Lepo dopoldne vsem in lep dan!Juha se kuha, pečenka je v pečici. Vinček na hladnem, tako da bo prava adventna nedelja. :whistle: Pa dober tek! :worship: Jaz pa sem bil na sprehodu z Žužo in sem srečal tegale :whistle:
Mutika Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Dober dan, toteki! :winkiss: Naši dve mački že vse dan poležavata, dremata in spita. Bi bila kar na njunem mestu ... :rolleyes: !
ataIBA Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Pa dober tek! :worship: Jaz pa sem bil na sprehodu z Žužo in sem srečal tegale :whistle: Torej taki so politični kameleoni :evilgrin: .... Jaz imam svoje mnenje, a se z njim ne strinjam :whistle:
ataIBA Objavljeno December 7, 2008 Opozori Objavljeno December 7, 2008 Danes sem bil priden. Naložil sem slike s fure po Turčiji. Izbrani izbor izbora. Zaj pa :yawn: in :zzz:
bmwslo Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 Dober dan, toteki! :winkiss: Naši dve mački že vse dan poležavata, dremata in spita. Bi bila kar na njunem mestu ... :rolleyes: ! Tudi jaz (bi bil na njunem mestu) :evilgrin: ampak, ker nisem, vam zaželim eno lepo jutro in še lepši dan :beer2:
Marvin2 Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 Dobro jutro vsem! Našel sem Vapotovega konkurenta! :whistle: :worship: Pivo_ponikalnica.wmv
vuk76 Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 dober dan.... jutri pa treba it delat, na zalost je samo danes praznik :whistle:
Mutika Objavljeno December 8, 2008 Opozori Objavljeno December 8, 2008 Te pa en lep dan, toteki! :winkiss: Zaključila bolniško! Jupi! :yea1: Zdaj pa še dopust do konca leta ... še bolj jupi! :yea1: Januarja pa v službo ... O:-) . Tudi jaz (bi bil na njunem mestu) :evilgrin: ampak, ker nisem, vam zaželim eno lepo jutro in še lepši dan :beer2: dobro jutro :rolleyes: V 03 nazaj! Dober dan! Dobro jutro vsem!Našel sem Vapotovega konkurenta! :whistle: :worship: :unsure: Kaj toti sploh nima peristaltike? Dan :) D. Kje si bil danes? Nič lačen biti? dober dan....jutri pa treba it delat, na zalost je samo danes praznik :whistle: Seveda, jodlarji mate fraj zaradi Miklavžeka ... nekaj takega, ne? No ja, saj bo kmalu Božič. Takrat imamo tudi mi fraj.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se