T-boy Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Kako krasen, lep, zimski dan!Brez snega! :rolleyes: ...zato pa sem Speedy-ja malce zakurblal :kva2: in naredil krog po dvoriscu :blush:. Za gust. :rolleyes:
Mutika Objavljeno December 21, 2008 Opozori Objavljeno December 21, 2008 Igorr, skoraj totek, pa Marvin in T-boy, pravi ste! Brez motorjev ni življenja, ha? :naughty: No, pa en lep, lahkonočni pozdrav! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Še malo, pa bo torek! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
tati Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 dibro jutro iz 01............ CITAT(Darko3g @ 19 Dec 2008 @ 14:51) Hm jaz pokvarjen in perverzen? Me spominja na vic, ko pravi ena med. sestra drugi da njen zdravnik zna vse prostaške pesmi na pamet. Pa vpraša druga: In jih poje pred tabo? Saj jih ne poje, požvižgava jih. BTW: moja profesija je merjenje barve. Dobro poznam razliko med rdečo in blond. Poznam tudi optično beljeno. Lahko ti narišem grafikone. Res pa je, da sem mislil na bolj pokvarjen in prijeten način. Pa bova povabla na pijačo še Geigerja pa še koga, ki tudi ne bo razumel o čem to midva. Saj je december. LP v vse nule (01, 02, 03, ...) Darko, velja.............res je december in malce nam je lahko odpuščeno, ampak smo vseeno delavno aktivni in verjemi, da ljudje ob tej uri ne spijo, žal............... :headbang: :krneki: lep začetek kratkega tedna za večino, zame žal ne........... :worship: :worship:
bmwslo Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Dobro jutro tudi iz 03 v totiland. Štamperli smo pa res od hudiča, a ne tati :whistle:
Marvin2 Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Dobro jutro tudi iz 03 v totiland. Štamperli smo pa res od hudiča, a ne tati :whistle: Ti si to ob 4:51 še včerajšnji ali že današnji. :unsure:
BremzPenzl Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Dan :worship: Jutri pa bo :010 :010 :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: :grupni: :wacko: :SS :headbang:
SuiGeneris636 Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 osebka xr800, vabim na eno smučarsko dirko, saj me je poleti nekaj izzival glede smučanja, in tega nisem pozabil, pa glede na to da ni motorjev že nekaj cajta se bo prav prilegla ena adrenalinska doza...torej, če si za akcijo pridi v četrtek 25.12.2008 zjutraj ob 9ih na vrh cojzarce, pa mama na cajt do spodnje postaje piskra, lahko tud sočasno štartama da bo bolj zanimivo:D...disciplina je freestyle, oz. najhitreje kar se da prit do cilja heheh...zarad pomanjkanja snega je dirka izvedljiva trenutno žal samo na arehu...nagrade za zmagovalca: pijača in jedača v pizzeriji cantina pod pohorjem (plača poraženec)!...če je še kdo drug zainteresiran za dirko, je vljudno vabljen... (moje smukaške dile že grejo na rihtanje muahaha) lp, Saj veš kdo B)
Mutika Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 (popravljeno) osebka xr800, vabim na eno smučarsko dirko, saj me je poleti nekaj izzival glede smučanja, in tega nisem pozabil, pa glede na to da ni motorjev že nekaj cajta se bo prav prilegla ena adrenalinska doza...torej, če si za akcijo pridi v četrtek 25.12.2008 zjutraj ob 9ih na vrh cojzarce, pa mama na cajt do spodnje postaje piskra, lahko tud sočasno štartama da bo bolj zanimivo:D...disciplina je freestyle, oz. najhitreje kar se da prit do cilja heheh...zarad pomanjkanja snega je dirka izvedljiva trenutno žal samo na arehu...nagrade za zmagovalca: pijača in jedača v pizzeriji cantina pod pohorjem (plača poraženec)!...če je še kdo drug zainteresiran za dirko, je vljudno vabljen... (moje smukaške dile že grejo na rihtanje muahaha) lp, Saj veš kdo B) Clash of the Titans ... :whistle: ... Popravljeno December 22, 2008. Popravil Mutika
Ski_Fanatic Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Clash of generations ... :whistle: ... :P
SuiGeneris636 Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 :P ja ja sej tebe se tut spomnim da si nekaj zraun bil vtej debati o skijanju heheh
gody01 Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 osebka xr800, vabim na eno smučarsko dirko, saj me je poleti nekaj izzival glede smučanja, in tega nisem pozabil, pa glede na to da ni motorjev že nekaj cajta se bo prav prilegla ena adrenalinska doza...torej, če si za akcijo pridi v četrtek 25.12.2008 zjutraj ob 9ih na vrh cojzarce, pa mama na cajt do spodnje postaje piskra, lahko tud sočasno štartama da bo bolj zanimivo:D...disciplina je freestyle, oz. najhitreje kar se da prit do cilja heheh...zarad pomanjkanja snega je dirka izvedljiva trenutno žal samo na arehu...nagrade za zmagovalca: pijača in jedača v pizzeriji cantina pod pohorjem (plača poraženec)!...če je še kdo drug zainteresiran za dirko, je vljudno vabljen... Glede na razliko v EMŠO bi bilo edino fer, če ponudiš opcijo, da stari štartajo na dnu Cojzarice ti pa na vrhu :) Da ne bomo imeli še več kolensko potrganih skoraj penzionistov v sekciji ... :evilgrin: :alien1: :krneki: :devil: :devil: :devil:
tati Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Dobro jutro tudi iz 03 v totiland. Štamperli smo pa res od hudiča, a ne tati :whistle: nekako se strinjam s tabo, ampak verjemi, da mi ni hudo............čeprav sem še vedno v službi, skoraj 24 ur, ampak jebiga, kot bi rekel naš tehnični Zdrawc :naughty: :naughty: :naughty: lep večer vsem.............. :winkiss:
MATjuska Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 lep večer vsem.............. :winkiss: Lep večer (oz. že noč :rolleyes: ) tudi tebi - in seveda vsem ostalim Totikam in Totekom.
Ski_Fanatic Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Glede na razliko v EMŠO bi bilo edino fer, če ponudiš opcijo, da stari štartajo na dnu Cojzarice ti pa na vrhu :) Da ne bomo imeli še več kolensko potrganih skoraj penzionistov v sekciji ... :evilgrin: :alien1: :krneki: :devil: :devil: :devil: Končno glas modrosti B)
Ski_Fanatic Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 ja ja sej tebe se tut spomnim da si nekaj zraun bil vtej debati o skijanju heheh Kaj ti moj nick ne pove dovolj B)
Mutika Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Lep večer (oz. že noč :rolleyes: ) tudi tebi - in seveda vsem ostalim Totikam in Totekom. Tak isto! Lahko noč, banda! :evilgrin: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Zdrawc Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Serbus Totike in Toteki lep začetek kratkega tedna za večino, zame žal ne........... :worship: :worship: kaj jamraš, tak ko en penzioner........sej si se u soboto na malih trojanah naspala :evilgrin:
ataIBA Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Dober dan! Prišo živ in zdrav! :drunk: Ledvičke so zdržale, lampek se je napel :whistle: , shujševalna kura po praznikih :evilgrin: . Gnes pa se tak vidimo. Če je kdo blizu Hoč, vabim na rundo.....GPS dela.
maus Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 br dan totkice :winkiss: ostalim pa :beer2:
Mutika Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Dober dan!Prišo živ in zdrav! :drunk: Ledvičke so zdržale, lampek se je napel :whistle: , shujševalna kura po praznikih :evilgrin: . Gnes pa se tak vidimo. Če je kdo blizu Hoč, vabim na rundo.....GPS dela. Dobrodošla doma! Ampak ... saj sta menda oba? :unsure: Si napisal, ko da si MamaIBO kje pusto ... :P ! Jupi, ja, danes se vidimo! Pa kremšnite bojo ... njami! :yea2: br dan totkice :winkiss: ostalim pa :beer2: Dober dan Mausi, frogec! :winkiss:
ataIBA Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Dobrodošla doma! Ampak ... saj sta menda oba? :unsure: Si napisal, ko da si MamaIBO kje pusto ... :P ! He - he, po tolikih letih zakona sva midva eno... :whistle: Torej, danes Alf.
Mutika Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 (popravljeno) He - he, po tolikih letih zakona sva midva eno... :whistle: Torej, danes Alf. Ne bi bil ataIBA, če ne bi vedno našel odgovora in to najbolj prepričljivega. Vdam se! :worship: :rolleyes: :winkiss: Popravljeno December 23, 2008. Popravil Mutika
Motorist76 Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Dobrodošla doma! Ampak ... saj sta menda oba? :unsure: Si napisal, ko da si MamaIBO kje pusto ... :P !Jupi, ja, danes se vidimo! Pa kremšnite bojo ... njami! :yea2: Dober dan Mausi, frogec! :winkiss: Ti pa tvoje kremšnite.... Tlko v vednost, ravnokar jih delam, osnova že pripravljena in slastna, ravno prav sladka, tako da sedaj na hlajenje in pol še samo stepena smetana in pokrovček.... Kaj dam gor, mleti cuker ali stopljeno čokolado ? AtaIBA Dobrodošla doma D.
Mutika Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 (popravljeno) Ti pa tvoje kremšnite.... Tlko v vednost, ravnokar jih delam, osnova že pripravljena in slastna, ravno prav sladka, tako da sedaj na hlajenje in pol še samo stepena smetana in pokrovček.... Kaj dam gor, mleti cuker ali stopljeno čokolado ? AtaIBA Dobrodošla doma D. :blush: :OK: :yea1: :lol: :worship: :yea1: :OK: :worship: :yea1: :blush: Mleti cuker! Mali opomnik, če še kdo ni prebral: Danes, v torek, 23. 12. 2008, od 19.00 dalje bomo novoletno obarvani na našem torkovem zbirnem mestu, v Pizzeriji Ali! Lep dan in še lepši večer, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Popravljeno December 23, 2008. Popravil Mutika
tati Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 lep dan.......v mb.......... :winkiss: kaj jamraš, tak ko en penzioner........sej si se u soboto na malih trojanah naspala :evilgrin: tudi to je res.........................., če je bila pa tako močna debata............... :headbang: :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se