ataIBA Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 Zmejeno! Pridem danes, nekje med 17.30 in 18. uro. :P OK zgučano, za Marvina pa ena naša: http://uk.youtube.com/watch?v=w3HZ_PF8Nc8
bmwslo Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 Prie kdo na pir? :krneki: ...pridem...
BremzPenzl Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 Penzl, prieš ti na pir? :naughty: sem ravnokar bil :beer2: pri Vapoteku... sva probala če mu WLAN vleče do gostilne :naughty:
Vanga Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 Marvin vse naj, naj od vseh nas. Jutri pa itak :beer1: :beer2: :smoke: :drunk:
Mutika Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 Kaj zaj, Furi, si dobo koga za na pir? :wacko:
Mutika Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 Serbus Marprozani, zgleda da sem zadnjic pri Aliju pozabil sivo kapo. Ker na moji buci glih ne morem nosit kakaduja (zebeee :kva2: ), vljudno prosim, da ono malo bjondico vprasate, ce se je slucajno kaj naslo. V znak zahvale ji bo Furi placal pivo al´ pa dobi gratis Ratzija. :P :krneki: :P T-boy ma pa sivo kapo, sivo kapo T-boy ma, če pa ne bi mel sive kape, ... kak že gre dalje? :whistle: Kaj pa če one blondice neo? :unsure: :rolleyes: :blush: B) :P
tati Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 Marvin...........vse najboljše............. :winkiss: :naughty: :winkiss: ostalim pa en lep pozdravček ene 2 dni pred novim letom......... :winkiss: :winkiss: Toteki, wi ste softiči........mi mamo zdaj na Golteh popopoldansko karto z adrenalinskim powratkom :alien1: sigurno si bil prisoten:........ :naughty: :krneki: :krneki:
BremzPenzl Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 ...pa še ena za Marvin2-a... Movie.wmv
BremzPenzl Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 Žeja... :fredy: ..maš popravniga... ...čez pol ure pri INN-u :beer1: T-boy ma pa sivo kapo, sivo kapo T-boy ma,če pa ne bi mel sive kape, ... kak že gre dalje? :whistle: Kaj pa če one blondice neo? :unsure: :rolleyes: :blush: B) :P Mu bom pa jz dal eno lepo kapo :worship: ona mu itak ni pasala :evilgrin:
Furioso Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 Kaj zaj, Furi, si dobo koga za na pir? :wacko: Jok. Nula. Zero. Null. Nada. Ništa.... :cry: :cry: Še potencialni kandidati so odpovedali. :cry: :cry: ...in še v službi sem. :cry:
BremzPenzl Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 ..te pa zatebe ena tolažilna nagrada
Marvin2 Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 T-boy ma pa sivo kapo, sivo kapo T-boy ma,če pa ne bi mel sive kape, ... kak že gre dalje? :whistle: Kaj pa če one blondice neo? :unsure: :rolleyes: :blush: B) :P Verjetno mu jo je zaštrikala Herta :lol1:
Marvin2 Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 (popravljeno) Hvala vsem totekom, lu¨karom in štamperlom za želje, upam da se vsaj nekaj realizira :worship: Jutri pa vsi k Aliju na pir in pizzo! Popravljeno December 29, 2008. Popravil Marvin2
Furioso Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 Jutri pa vsi k Aliju na pir in pizzo! Čuj, pa ne bi midva šla zdaj na pir? :unsure:
Marvin2 Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 (popravljeno) Čuj, pa ne bi midva šla zdaj na pir? :unsure: Pridi v lenart, tu mamo pravi pir, ne pa pri Penzlu!! Kaj ti si še kuj durh v službi, bizgec. :krneki: Popravljeno December 29, 2008. Popravil Marvin2
Furioso Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 (popravljeno) Pridi v lenart, tu mamo pravi pir, ne pa pri Penzlu!! Kaj ti si še kuj durh v službi, bizgec. :krneki: Je*at ga, je okoli novega leta vedno treba veliko stvari postorit... Včeraj sem videl Lenart. Sta mi otroka zaspala v avtu tik pred domom, pa sem do Lenarta in nazaj potegnil, da sta bila dobre volje, ko sem ju zbudil. Uniona se pa da pri Penzlu tudi dobit. :P Popravljeno December 29, 2008. Popravil Furioso
EAST Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 Ka zaj mariborčani ter tisti iz okolice (hitro :yes: v garažo, das ne bo motorjem dolgčas)
Marvin2 Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 (popravljeno) Je*at ga, je okoli novega leta vedno treba veliko stvari postorit... Včeraj sem videl Lenart. Sta mi otroka zaspala v avtu tik pred domom, pa sem do Lenarta in nazaj potegnil, da sta bila dobre volje, ko sem ju zbudil. Uniona se pa da pri Penzlu tudi dobit. :P Ja te pa sta se res naspala pri tvojem tempu. :whistle: Kaj ti res ne vidiš fotografije? ( jo šparam od lanskega Oktoberfesta.) Čisto si zblojen :headbang: Popravljeno December 29, 2008. Popravil Marvin2
BremzPenzl Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 Kaj ti si še kuj durh v službi, bizgec. :krneki: ..reveža ži jezik peče, če pa more celi dan znamke limat... naj ži gre en z njim na pir :worship:
Mutika Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 Pa kaj ste zaj že te spili toti pir? :unsure: Če ne pač jutri pri Aliju. :naughty:
T-boy Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 Kaj pa če one blondice neo? :unsure: :rolleyes: :blush: B) :P :hmm: , tudi mene skrbi zanjo. Bjondi se je sigurno kje zgubla od prejsnjega tedna... :grim Torej, pogresani siva kapa in bjondi. Posten najditelj jo lahko obdrzi. :naughty: :whistle: :naughty:
BremzPenzl Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 :hmm: , tudi mene skrbi zanjo. Bjondi se je sigurno kje zgubla od prejsnjega tedna... :grim Torej, pogresani siva kapa in bjondi. Posten najditelj jo lahko obdrzi. :naughty: :whistle: :naughty: ..koga, bjondo, kapo ali tebe :evilgrin:
Marvin2 Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 ..koga, bjondo, kapo ali tebe :evilgrin: prvo, prvo, prvo, samo če bo tiho kot kapa! :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se