Pervy Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Wazaaap?? Predlagam da gremo tisti, ki branimo mejo na severovzhodni strani trojan krvavet v torek, 4. maja, ker očitno iz vseslovenske krvodajalske nebo nič... LP, El barto (se gre zdaj malo pelat :naughty: :naughty: :naughty: ) po zapletih na prejšnji krvodajalski (ne v okviru MS) bo pervy počakal da se telo lepo spuče od praznikov in svojo kri podaril drugič ko bo uoprabna za širšo populacijo ne samo za križmana in jelcina :P
elbarto Objavljeno Maj 3, 2004 Opozori Objavljeno Maj 3, 2004 PUŠČANJE KRVI JUTRI OB 15 URI (na standrardnem mestu v kleti stoplpnice)!!!!
dašenka Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 Danes pa vas je bilo toliko, da nismo imeli kje sedeti.... :grrr :grrr Zgodila se je nezgodica gospodični ko mi je jemala kri :kva2: ...zlomila je epruvetko in kaj se je zgodilo...kri je tekla in tekla....mimo epruvetke.... :hmm:...še dobro, da nisem izkrvavela :blink: pa saj ni bilo tako hudo, ne se bat... LP D
Pervy Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 nes jes nea pridem ker bom fuzbal zijal v štamknajpe . se vidimo drugič :P
dašenka Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 kak si lahko taki??? ti bomo modrega pisali :P LP D
Pervy Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 kak si lahko taki??? ti bomo modrega pisali :P LP D zelenega prosim :devil: .) bom drugič, z motorjem, obljubim O:-)
Zok Objavljeno Maj 7, 2004 Opozori Objavljeno Maj 7, 2004 kolk vas je blo sploh v torek?? :? se mi sam zdi, al vas je blo 0 (z besedo: nic)?? :?
_OKI_ Objavljeno Maj 7, 2004 Opozori Objavljeno Maj 7, 2004 (popravljeno) Malo prepozno objavljeno :cry: Popravljeno Maj 7, 2004. Popravil _OKI_
elbarto Objavljeno Maj 8, 2004 Opozori Objavljeno Maj 8, 2004 se mi sam zdi Zok, tebi se to samo zdi in nič drugega :)
CrashOver Objavljeno Maj 8, 2004 Opozori Objavljeno Maj 8, 2004 pozdrav vsem... kako ste kaj?!?.. :) ... upam da se om čimprej lahko kaj oglasil v ML kakšen torek.. zdaj je v šoli bol tak... popravlanje ocen, pol še pa matura :( ... takoj ko bo kaj časa za dihat, priletim :) .... uživajte! ps. pa če se že kaj vozite - dosti varnosti želiim! LP -matej
dašenka Objavljeno Maj 9, 2004 Opozori Objavljeno Maj 9, 2004 Pa saj se mi je zdelo, da nekdo ob torkih manjka :hmm: ...no sedaj pa vem, da je to naš mali kreško... :P V šoli vredu zrihtaj, ocene si popravi, pol pa hitro motor nabavi. LP D
Alka Objavljeno Maj 10, 2004 Opozori Objavljeno Maj 10, 2004 Jutr vreme menda bo! Bojda bo tud lakota, zato bi lahko šli pogledat, če v Slovenski Bistrici še vedno delajo take dobre Sabina burgerje?! Ob 17. pri Mladi lipi. A je kdo ZA???
uti Objavljeno Maj 10, 2004 Opozori Objavljeno Maj 10, 2004 Jutr vreme menda bo! Bojda bo tud lakota, zato bi lahko šli pogledat, če v Slovenski Bistrici še vedno delajo take dobre Sabina burgerje?! Ob 17. pri Mladi lipi. A je kdo ZA??? Če boste šli, mi naj kdo javi! prifrčim z "mojo" belo strelico! :OK:
Motorex Objavljeno Maj 10, 2004 Opozori Objavljeno Maj 10, 2004 Lep sončen pozdrav.. Alka, štej še mene in prikolico, upam, da bodo imeli kaki vege burger za njo, jaz pa tak vse pojem ;) Saša
Teya Objavljeno Maj 10, 2004 Opozori Objavljeno Maj 10, 2004 ZA!!!!! Z Gregsom čakava pri Sabini!!! B)
Pervy Objavljeno Maj 10, 2004 Opozori Objavljeno Maj 10, 2004 ZA!!!!! Z Gregsom čakava pri Sabini!!! B) Jaz tudi, kdaj se dobimo pri sabini?
Pervy Objavljeno Maj 10, 2004 Opozori Objavljeno Maj 10, 2004 aja kdo pa bo vodil "turo", da vidim če morem bit 1,5 al 2 uri po vašem štartu pri sabini :devil: .)
Alka Objavljeno Maj 10, 2004 Opozori Objavljeno Maj 10, 2004 Pervy - Najbolš, da si tri ure po našem štartu, takrat nas ziher ne bo več! :P
elbarto Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Alo, situacija je kritična. Na šihtu sem do cca 1830, 15 min rabim do Sl. Bistrice, a obljubite da me bote počakali če pridem?? El B.
uti Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Alo, situacija je kritična. Na šihtu sem do cca 1830, 15 min rabim do Sl. Bistrice, a obljubite da me bote počakali če pridem?? El B. Če noben drug, pa midve z Lino ;)
gec Objavljeno Maj 11, 2004 Opozori Objavljeno Maj 11, 2004 Pa še mene štejte zraven! :kva2: Saj še vedno velja 17.00 ML? Gec
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se