GRUNF Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Ne samo to, jaz se po polurnem teku do pasa gol, potem še zunaj stuširam..... :rolleyes:
vuk76 Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Dobro jutro....Muti mas kr prav, sluzba je bluz/blues....ali gor ali dol. Tudi jodlarji niso nic kaj zakurli in je tudi tukaj hladno,ampak z vec snega. Fajn,da je danes petek in bomo prej sibali kuci pjevajuci.
Mutika Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Ne samo to, jaz se po polurnem teku do pasa gol, potem še zunaj stuširam..... :rolleyes: Grunf, zvani Pingvin! :P Dobro jutro....Muti mas kr prav, sluzba je bluz/blues....ali gor ali dol.Tudi jodlarji niso nic kaj zakurli in je tudi tukaj hladno,ampak z vec snega. Fajn,da je danes petek in bomo prej sibali kuci pjevajuci. So ves plin nam dali ... :whistle:
Furioso Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Ne samo to, jaz se po polurnem teku do pasa gol, potem še zunaj stuširam..... :rolleyes: Zlati dež? :naughty:
Furioso Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Si probal ne? O:-) Ej, pri -12°C vse, kar je toplo, paše... :whistle:
BremzPenzl Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 jutro! :worship: ...ravnokar prišo z KGB-ja :naughty: ...edn je mogo dol zapret, :evilgrin: te sn pa se pač jz javo... ...kak je blo teško :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: ..zaj grem pa neke spit..
vuk76 Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Grunf, zvani Pingvin! :P So ves plin nam dali ... :whistle: Cisto mozno...se dobro,da nasa firma uporablja kurilca,da nam je toplo.
ataIBA Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Zjutraj viličar ni vžgal nikamor. Z drugim akumulatorjem je dehno, ampak olje v hidravliki gosto ko vazelini,... v glavnem zimske veselice :trance_33_sleep: . Bo treba počasi duge gate uporabljat. Grem na :kava: z ,
tati Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 dan toteki......... :winkiss: -12°C :alien1: Prisoten! :krneki: kaj je to kakšen mraz, danes mimo mene na AC en zagrižen motorist z MB tablico.....neko FJR-jko al neki takega, saj ni čudno, da nas imajo za nore :headbang: :headbang: :headbang:
Furioso Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 kaj je to kakšen mraz, danes mimo mene na AC en zagrižen motorist z MB tablico.....neko FJR-jko al neki takega, saj ni čudno, da nas imajo za nore :headbang: :headbang: :headbang: Gody??? :lol1:
davidg Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Gody??? :lol1: Ne, tokrat ni bil on :). D.
MATjuska Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 ...ravnokar prišo z KGB-ja :naughty: Kaj ti enih par ur fali? :evilgrin:
ataIBA Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Je že boljše. Temperatura se dviga, sonček je, lisička bo, vrata na skladišču mi je šleper vkup zlamal :headbang: , ... povprečno zajeban dan. Ampak, kmalu bo boljšeeee :alien1: .
ataIBA Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Kaj ti enih par ur fali? :evilgrin: Kaj vidva se nea več menita :unsure: ? :rolleyes:
MATjuska Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Je že boljše. Temperatura se dviga, sonček je, lisička bo, vrata na skladišču mi je šleper vkup zlamal :headbang: , ... povprečno zajeban dan.Ampak, kmalu bo boljšeeee :alien1: . Bo, bo ... sem že kar slabe volje, ko se spomnim, kaj vse je s tem povezano ... :krneki: Sicer pa, kaj bi ti razlagala ... ;)
MATjuska Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 (popravljeno) Kaj vidva se nea več menita :unsure: ? :rolleyes: Tisto je blo bolj retorično vprašanje :naughty: Jaz sem tudi bla v KGB-ju in ga pomagala zapirat - samo ne ob 9-ih zjutraj ... :whistle: Popravljeno Januar 9, 2009. Popravil MATjuska
Vanga Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Je že boljše. Temperatura se dviga, sonček je, lisička bo, vrata na skladišču mi je šleper vkup zlamal :headbang: , ... povprečno zajeban dan.Ampak, kmalu bo boljšeeee :alien1: . Jaz nisem bil nič kaj tam okoli :whistle: Kaj vidva se nea več menita :unsure: ? :rolleyes: Ja, preko MS. :krneki: Lep dan! :winkiss:
leila Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Toteki hoj! :) Če koga zanima delo v trgovini z moto opremo, naj me kontaktira. Lokacija: MB
Mutika Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Toteki hoj! :) Če koga zanima delo v trgovini z moto opremo, naj me kontaktira. Lokacija: MB Mater, saj ne vem, če ne bi blo boljše, ko v toti zaj... kulturi! :angry: Še vedno sem v službi in glih zaj bom vse vkup pustla na mizi, dolma zaklenla, pa te grem nekaj pojest, ker sn lačnaaaaaa. No ja, če bi šla kaka kila dol, ne bo škode, ampak, domov pa bi tud rada šla. Grem na dobro kosilo. Sem povabljena ... :wub: . Aja, no, bolj na kočerjo. :wacko: Jutri pa Lisičkaaaaa! :010 MATjuška, kaj bo kaki čaj padno? :D
blah Objavljeno Januar 9, 2009 Opozori Objavljeno Januar 9, 2009 Mater, saj ne vem, če ne bi blo boljše, ko v toti zaj... kulturi! :angry: Še vedno sem v službi in glih zaj bom vse vkup pustla na mizi, dolma zaklenla, pa te grem nekaj pojest, ker sn lačnaaaaaa. No ja, če bi šla kaka kila dol, ne bo škode, ampak, domov pa bi tud rada šla. Grem na dobro kosilo. Sem povabljena ... :wub: . Aja, no, bolj na kočerjo. :wacko: Jutri pa Lisičkaaaaa! :010 MATjuška, kaj bo kaki čaj padno? :D Ha...? ..za lakoto ni izgovora.........če maš še cajt po forumu brskat, bi še za hrano poskrbela.....
Furioso Objavljeno Januar 10, 2009 Opozori Objavljeno Januar 10, 2009 Jutri pa Lisičkaaaaa! :010 MATjuška, kaj bo kaki čaj padno? :D Čaj dobi pri MATjuški vsak, ki se mimo mene prebije. Hint: Ratzeputz! :evilgrin: :krneki:
MATjuska Objavljeno Januar 10, 2009 Opozori Objavljeno Januar 10, 2009 Jutri pa Lisičkaaaaa! :010 MATjuška, kaj bo kaki čaj padno? :D Jeee, Muti! :010 Rufni! Jaz na tekmo sicer ne grem, ampak za čajček sem pa vedno ... :worship: Čaj dobi pri MATjuški vsak, ki se mimo mene prebije. Hint: Ratzeputz! :evilgrin: :krneki: Joj Furi, kaj rabiš pomoč pri sobotnem čiščenju bajte? :evilgrin: Pridema (ko bo "spucano") k tebi na en čajček ali dva ... :naughty:
Marvin2 Objavljeno Januar 10, 2009 Opozori Objavljeno Januar 10, 2009 (popravljeno) Ha...? ..za lakoto ni izgovora.........če maš še cajt po forumu brskat, bi še za hrano poskrbela..... Če trikrat ugibam kdo si :krneki: hint: haha :naughty: Popravljeno Januar 10, 2009. Popravil Marvin2
ataIBA Objavljeno Januar 10, 2009 Opozori Objavljeno Januar 10, 2009 (popravljeno) Po sprehodu podkrepljenim s :kava: in travaričko (2x :010 - ziher je ziher proti "bacilom"!) bi nekam šel. Pri takem lepem vremenu človek ne zdrži doma. Verjetno nekam, ko ni gužve. Včerajšnja predstavitev Avtomota v Latkovi vasi je bila odlična. Benti, sem na uro pogledal prepričan, da še ni minila ura pa sta minile dve :eek: . In še, ded je včeraj peljal svojega ruskega prijatelja v Benetke na letališče, prišel nazaj in vidno prehlajen odlično odpredaval zanimivo rajžo :worship: :worship: :worship: !!!!! Priznam pa, da sem bil prvič na zanimivi predstavitvi brez vstopnine, dobil aperitiv dobrodošlice in na koncu predavatelj časti DVE rundi našo zadovoljno grupo. Z gorenjske (Lord & Lady) in štajerske (Marvin 2 s svojo :wub: Kamikazo, Star in midva z mojo čebelico). Fajn je, ko se najde ekipa slično mislečih prijateljev. Moja Mutika bi rekla:" To bogati življenje!" Prav je tako. Me pa jezi, ker se nisem spomnil na Vangeca, Furija, ... oz. sploh na našo ekipo fajnšmekerjev.... V opravičilo, nisem vedel da bo tak fajn! Lep dan želim! Popravljeno Januar 10, 2009. Popravil ataIBA
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se