Mutika Objavljeno Januar 17, 2009 Opozori Objavljeno Januar 17, 2009 Bog ne daj, ker bi blo danes malo kruto. Evo, jaz sem že kake 1/2 urce pokonci. Gremo zdajle v Augsburg na sejem oldijev :evilgrin: Mejte se fajn na smučanju ali sankanju :lol: :beer2: :beer2: BMWSLO ma vas rad, čeprav je sredi noči :eek: Resno misli ni kaj, naš bmwslo ... :kva2: ! Sicer pa, dragi toteki zaspanéti, no, razen Vangeca mogoče (upam, da ti ni treba že vso noč grizljati snega nekje med rovtami :winkiss: ), verjamem, da vsi še spite. Danes pa sem tudi jaz med zgodnjimi. Včeraj zvečer sva se z Godyjem :wub: odpravila peš na Pohorje in to v stilu "dokamorbomutikazmoglaprlest" ... in je ratalo skoraj do trikotne jase. :whistle: Ves čas sem razmišljala, kako smo Mariborčani pravzaprav privilegirani - imeti takšno lepoto in taka smučišča tik pred nosom! Le rit je treba premaknit malo na levo, pa si že sredi zimske pravljice ... upam da se vsi res zavedamo tega! :worship: Torej ... naj bo lepa sobota! Na juriš!
BremzPenzl Objavljeno Januar 17, 2009 Opozori Objavljeno Januar 17, 2009 Jutro :worship: eni so pa res hitri :naughty:
Mutika Objavljeno Januar 17, 2009 Opozori Objavljeno Januar 17, 2009 Jutro :worship: eni so pa res hitri :naughty: Vidi ga ... Bremzl! :winkiss:
Rocky Objavljeno Januar 17, 2009 Opozori Objavljeno Januar 17, 2009 skoraj do trikotne jase. :whistle: Ves čas sem razmišljala, kako smo Mariborčani pravzaprav privilegirani - imeti takšno lepoto in taka smučišča tik pred nosom! Le rit je treba premaknit malo na levo, pa si že sredi zimske pravljice ... upam da se vsi res zavedamo tega! :worship: Torej ... naj bo lepa sobota! Na juriš! Totika-Mutika, se 100% zavedam kar si napisala. Zato sem v zadnjih 5 dneh bil 3x na Pohorju. Nazadnje včeraj. Čudovita zimska idila, smuka celo po naravnem snegu. :worship: Edino kar me skrbi je denarnica. Sem danes strahoma pogledal vanjo. Nemam ni za burek. :slap: Poleti, ko grem peš gor pa ni take sile. Pri Lukeju kakšen pir za moč je ves strošek. Muti in kaj predlagaš za današnji juriš? Jaz bi danes jurišal peš na Urban! Imajo dober domač kiblflajš, odlično vino in dobro gibanico. Gre kdo? Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
Mutika Objavljeno Januar 17, 2009 Opozori Objavljeno Januar 17, 2009 Totika-Mutika, se 100% zavedam kar si napisala. Zato sem v zadnjih 5 dneh bil 3x na Pohorju. Nazadnje včeraj. Čudovita zimska idila, smuka celo po naravnem snegu. :worship: Edino kar me skrbi je denarnica. Sem danes strahoma pogledal vanjo. Nemam ni za burek. :slap: Poleti, ko grem peš gor pa ni take sile. Pri Lukeju kakšen pir za moč je ves strošek.Muti in kaj predlagaš za današnji juriš? Jaz bi danes jurišal peš na Urban! Imajo dober domač kiblflajš, odlično vino in dobro gibanico. Gre kdo? Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) Uuuh, tole z Urbanom je pa malo pozno prišlo do mojih uh! Ja, tam je tudi fajn. Se moramo enkrat zmenit, jaz sn kuj za! :yes:
BremzPenzl Objavljeno Januar 17, 2009 Opozori Objavljeno Januar 17, 2009 Totika-Mutika, se 100% zavedam kar si napisala. Zato sem v zadnjih 5 dneh bil 3x na Pohorju. Nazadnje včeraj. Čudovita zimska idila, smuka celo po naravnem snegu. :worship: Edino kar me skrbi je denarnica. Sem danes strahoma pogledal vanjo. Nemam ni za burek. :slap: Poleti, ko grem peš gor pa ni take sile. Pri Lukeju kakšen pir za moč je ves strošek.Muti in kaj predlagaš za današnji juriš? Jaz bi danes jurišal peš na Urban! Imajo dober domač kiblflajš, odlično vino in dobro gibanico. Gre kdo? Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) Same dobre ideje... bom dodal še eno... Iz Radvanja (recimo od vzpenjače) po obronkih Pohorja preko Hrastja v Limbuško grabo do Meranovega, tam pa aufšnit pa deci rujnega :worship: . Pot je položna, ni prometa, čista narava in mir :naughty:
Mutika Objavljeno Januar 18, 2009 Opozori Objavljeno Januar 18, 2009 Same dobre ideje... bom dodal še eno... Iz Radvanja (recimo od vzpenjače) po obronkih Pohorja preko Hrastja v Limbuško grabo do Meranovega, tam pa aufšnit pa deci rujnega :worship: . Pot je položna, ni prometa, čista narava in mir :naughty: Noooo? Kaki odlični predlogi ... vsi za ponucat. Kdaj gremo kam? :naughty: Ojlala, toteki! Kakšen krasen, čudovit, prelep, sončen, mrzel, absolutno kičast dan!!! :010 :D :yea2:
Igorr Objavljeno Januar 18, 2009 Opozori Objavljeno Januar 18, 2009 Noooo?Kaki odlični predlogi ... vsi za ponucat. Kdaj gremo kam? :naughty: Ojlala, toteki! Kakšen krasen, čudovit, prelep, sončen, mrzel, absolutno kičast dan!!! :010 :D :yea2: Hojlala! Krasen? Čudovit? Prelep? Sončen? Kičast?! Kvakice smo za pečjo, v megli. :closedeyes: Uživajte Toteki, še za nas malo. :)
Vanga Objavljeno Januar 18, 2009 Opozori Objavljeno Januar 18, 2009 Ojlala, toteki!Kakšen krasen, čudovit, prelep, sončen, mrzel, absolutno kičast dan!!! :010 :D :yea2: Ja, če bi ''mrzel'' spustila ven, bi se šel pelat z mopedom. :P Drugače pa ja, fantastičen dan. :winkiss: Po mesecu dni v službi, sem naslednjih 14 dni na dopustu, so rekli da si moram malo odpočit. :worship:
BremzPenzl Objavljeno Januar 18, 2009 Opozori Objavljeno Januar 18, 2009 Mater, dans pa taka vročina :naughty:
Marvin2 Objavljeno Januar 18, 2009 Opozori Objavljeno Januar 18, 2009 Serbus banda! Dobro kaže, danes se je temperatura v 5ih urah dvignila za 11°C :naughty: Še malo pa gremo. :worship:
Igorr Objavljeno Januar 18, 2009 Opozori Objavljeno Januar 18, 2009 Serbus banda!Dobro kaže, danes se je temperatura v 5ih urah dvignila za 11°C :naughty: Še malo pa gremo. :worship: :beer2: :worship:
Mutika Objavljeno Januar 18, 2009 Opozori Objavljeno Januar 18, 2009 He, he, ... ja, danes je kar pripekalo! :whistle: Lahko nočko, toteki! In skoraj totek. :D
tati Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 (popravljeno) lep pozdravček po dolgem času, upam, da ste vredu in da se imate radi.......... :winkiss: :winkiss: :winkiss: Popravljeno Januar 19, 2009. Popravil tati
ataIBA Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 Dugo sn rabo, da sn prišo iz Dojčlanda. Sem pa doma nekaj zjebal računalnik in nimam povezave.... upam, da bo IBA odpravil napačo ateja. Se čujemo.
SuiGeneris636 Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 Same dobre ideje... bom dodal še eno... Iz Radvanja (recimo od vzpenjače) po obronkih Pohorja preko Hrastja v Limbuško grabo do Meranovega, tam pa aufšnit pa deci rujnega :worship: . Pot je položna, ni prometa, čista narava in mir :naughty: hehe ni prometa, edino jaz včasih z jawabuso prletim izza ovinka hehehe, tak da previdnost ni odveč tudi na tej poti:)
Igorr Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 (popravljeno) Dober dan, Toteki! Dugo sn rabo, da sn prišo iz Dojčlanda. Sem pa doma nekaj zjebal računalnik in nimam povezave.... upam, da bo IBA odpravil napačo ateja. Se čujemo. In, kakšni so občutki ob prihodu nazaj v domovino? Je toplo, a ne? Če ne bi bilo dežja, bi bilo ravno prav za... :naughty: Popravljeno Januar 19, 2009. Popravil Igorr
Mačica Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 Hi, saj vem, da se ni lepo hvalit ampak premiera Klinike Kozarcky v soboto je minila nadvse uspešno. Zadovljni gledalci in zadovoljni režiser. Glede na odzive obiskovalcev, vam ne bi smelo biti žal, če pridete. Nadaljni termini so objavljeni tukaj
Mutika Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 (popravljeno) Ojla, banda! Kak ste, totekovje? :winkiss: Vangec, daj malo povej, če je s tvojo gospo in njenimi čekani vse ok? Sicer pa, gospa Varadero, danes si mi polepšala dan! Zlata deklica moja! :winkiss: :winkiss: :winkiss: lep pozdravček po dolgem času, upam, da ste vredu in da se imate radi.......... :winkiss: :winkiss: :winkiss: Iiii, ti si pa smučala, a ne? Super. Pozdravček tudi tebi! :winkiss: Dugo sn rabo, da sn prišo iz Dojčlanda. Sem pa doma nekaj zjebal računalnik in nimam povezave.... upam, da bo IBA odpravil napačo ateja. Se čujemo. AtaIBA, ojlala! No, tehnika ti nije baš jaka strana, boš pa jutri zvečer v živo kaj več vun povedal! hehe ni prometa, edino jaz včasih z jawabuso prletim izza ovinka hehehe, tak da previdnost ni odveč tudi na tej poti:) Mali, nea ti kikirikijev prodajaj! Glede na tvoje poreklo upam, da si vsaj dolge gate oblečeš!!! :rolleyes: :evilgrin: :wacko: :slap: O:-) :winkiss: Hi, saj vem, da se ni lepo hvalit ampak premiera Klinike Kozarcky v soboto je minila nadvse uspešno. Zadovljni gledalci in zadovoljni režiser. Glede na odzive obiskovalcev, vam ne bi smelo biti žal, če pridete. Nadaljni termini so objavljeni tukaj BRAVO! :worship: Kaj se ni lepo hvalit ... še nisi slišala, da se dobro blago samo hvali? Torej? Vsekakor bomo prišli. Popravljeno Januar 19, 2009. Popravil Mutika
vuk76 Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 Nama na zalost ni uspelo iti na predstavo, tako,da tisti,ki boste sli si jo oglejte se za naju :whistle:
Mutika Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 Prisoten! :krneki: Opala, kaj so te s ketne spustli? :whistle: :naughty: :rolleyes:
Igorr Objavljeno Januar 19, 2009 Opozori Objavljeno Januar 19, 2009 Lahko noč, Toteki! (in Totika Mutika, seveda) :winkiss:
davidg Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 Jutro. Mater, danes pa je motoristično vreme :), no vsaj toplo je tak! Igorr prideš? :D D.
Vanga Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 Dober dan vsem! :winkiss: Kaj pa danes ko je Toti Tooorrreeeeeekkkkk! :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se