Mačica Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 Evo tukaj še par fotk s predstave
Igorr Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 Jutro. Mater, danes pa je motoristično vreme :), no vsaj toplo je tak! Igorr prideš? :D D. :hmm: :)
Vanga Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 Evo tukaj še par fotk s predstave Ja, dober dan tudi tebi.Drugače pa smo ok. Pridi nas kakšen torek kaj pogledat. :winkiss:
Vanga Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 Ojla, banda! Kak ste, totekovje? :winkiss: Vangec, daj malo povej, če je s tvojo gospo in njenimi čekani vse ok? Sicer pa, gospa Varadero, danes si mi polepšala dan! Zlata deklica moja! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Naslednjo sredo. :whistle: :naughty: :krneki: :evilgrin:
Mačica Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 (popravljeno) Ja, dober dan tudi tebi.Drugače pa smo ok.Pridi nas kakšen torek kaj pogledat. :winkiss: Lep dan tudi tebi. Pa ostalim tudi. Popravljeno Januar 20, 2009. Popravil Mačica
tati Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 lep deževen pozdravček v totiland...... :winkiss: :naughty:
ataIBA Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 Dober dan, Toteki! In, kakšni so občutki ob prihodu nazaj v domovino? Je toplo, a ne? Če ne bi bilo dežja, bi bilo ravno prav za... :naughty: Občutki so bili topli -_- . Temperatura se strmo dviga, ampak motorja kljub temu nočem solit po vsranih cestah. Ko pa bo dež ceste spral, bo pa ravno prav za... :naughty: :naughty: ..,. enega starega in enega mladega norca. Verjetno pa se bo našo še kakšen psihopat :evilgrin: .... Mazohist reče sadistu:" Tepi me!" Sadist mazohistu:"He-he, nebom!" Danes od 18h sem na rojstnem dnevu dobre družinske prijateljice in bivše sosede. Nebo me pri Alfu :cry: . Računalnik doma je porihtan od včeraj pozno zvečer :010 . Kaj je s Peco?
AndiGS Objavljeno Januar 20, 2009 Opozori Objavljeno Januar 20, 2009 Ata Iba,nič nisi povedal,da smo bili gori glavni,makar stisnjeni med Hrvate in Italijane. Pa lep pozdrav.
Vanga Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Dober dan, danes pa je pravi tih deževen dan. Pravi dan za poležavanje, grem na toplo. :naughty:
Mutika Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Ojla, toteki vsi! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Jasno, in skoraj totek! Včeraj je blo fajn ... spet močna zasedba! :naughty: Zdaj pa nazaj delat.
Furioso Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Ojla, toteki vsi! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Jasno, in skoraj totek! Včeraj je blo fajn ... spet močna zasedba! :naughty: Zdaj pa nazaj delat. ;)
BremzPenzl Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Dober dan, danes pa je pravi tih deževen dan.Pravi dan za poležavanje, grem ga na toplo dat. :naughty:
BremzPenzl Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Kaj zaj ? Nas prijavim gradovi predlagam da ta stari trotli v soboto naredimo grad, za ta male pa je dober program v nedeljo. (keri bo pa vztrajen pa lahko iz sobote na nedeljo kar tam ostane) Matjaž in Alenčica že po funkciji spadata zraven :evilgrin: en avto (7 zicof) pelam jaz 1. BremzPenzl 2.
MATjuska Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 (popravljeno) Jaz bom morala it poleg že po defoltu ... :evilgrin: 1. BremzPenzl 2. MATjuška 3. Popravljeno Januar 21, 2009. Popravil MATjuska
ataIBA Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 1. BremzPenzl 2. MATjuška 3. ataIBA + mamaIBA + 2 x 4 tace (Snežka in Delta) 4.
ataIBA Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Ata Iba,nič nisi povedal,da smo bili gori glavni,makar stisnjeni med Hrvate in Italijane.Pa lep pozdrav. He-he, ded. Pa vedno je tak, ko pravi fkup pridemo. Prva otoplitev pa na furo. LP
Mutika Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 1. BremzPenzl 2. MATjuška 3. ataIBA + mamaIBA + 2 x 4 tace (Snežka in Delta) 4. Če pa greta Snežka in Delta, te pa grem jaz ziher! :worship: :winkiss: 1. BremzPenzl 2. MATjuška 3. ataIBA + mamaIBA + 2 x 4 tace (Snežka in Delta) 4. Mutika kot član garaške ekipe (in Gody - le kot navijač in opazovalec!) 5.
MATjuska Objavljeno Januar 21, 2009 Opozori Objavljeno Januar 21, 2009 Če pa greta Snežka in Delta, te pa grem jaz ziher! :worship: :winkiss: 1. BremzPenzl 2. MATjuška 3. ataIBA + mamaIBA + 2 x 4 tace (Snežka in Delta) 4. Mutika kot član garaške ekipe (in Gody - le kot navijač in opazovalec!) 5. Jeee! :010 Vedno več nas je ... :naughty:
tati Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 dobro jutro......... :krneki: :winkiss: :headbang:
Furioso Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 dobro jutro......... :krneki: :winkiss: :headbang: :zzz:
ataIBA Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 :zzz: Da neboš to delal med vožnjo..... :whistle: :kava: ????
Furioso Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 (popravljeno) Da neboš to delal med vožnjo..... :whistle: :kava: ???? :eek: :kva2: :grim Popravljeno Januar 22, 2009. Popravil Furioso
davidg Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 (popravljeno) Za tiste, ki niste na Fejsbuku, pa vseeno niste NENAKLONJENI :). V sredo, 4. februarja 2009 okoli osmih zjutraj, gre nekaj "totekov" darovat kri. Vse katere ni strah igle vabim, da se nam pridužite :). Vse skupaj bo v UKC Maribor, Center za transfuzijsko medicino :). Se vidimo. D. Popravljeno Januar 22, 2009. Popravil davidg
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se