Motorist76 Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Za tiste, ki niste na Fejsbuku, pa vseeno niste NENAKLONJENI :) . V sredo, 4. februarja 2009 okoli osmih zjutraj, gre nekaj "totekov" darovat kri. Vse katere ni strah igle vabim, da se nam pridužite :) . Vse skupaj bo v UKC Maribor, Center za transfuzijsko medicino :) . Se vidimo. D. Jaz grem jutri :) Tako da ce keremu jutri za puščanje žlehtnobe lahko pride zraven :) D.
davidg Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Jaz grem jutri :) Tako da ce keremu jutri za puščanje žlehtnobe lahko pride zraven :) D. Mi še ne moremo... 28.10 smo bli nazadnje... Lahko pa ti počakaš te 3 tedne in gremo fkup :). D.
Motorist76 Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Mi še ne moremo... 28.10 smo bli nazadnje... Lahko pa ti počakaš te 3 tedne in gremo fkup :) . D. Ma bi z veseljem samo mam v sluzbi ze vse dogovorjeno, pol pa je problem ker ne vem kak bom mel cez 3 tedne šiht, oz. klko bo dela.... pač tak je to če si mehanik na terenu :) Pa čez 3 mesce :) D.
davidg Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Ma bi z veseljem samo mam v sluzbi ze vse dogovorjeno, pol pa je problem ker ne vem kak bom mel cez 3 tedne šiht, oz. klko bo dela.... pač tak je to če si mehanik na terenu :) Pa čez 3 mesce :) D. Zmenjeno :). D.
Mutika Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Ojlala, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Da bi mi puščali mojo dragoceno kri? :hmm: Bom razmisla ... :whistle: .
davidg Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Ojlala, toteki!winkiss.gif winkiss.gif winkiss.gif Da bi mi puščali mojo dragoceno kri? trance_19_hmm.gif Bom razmisla ... whistle.gif . Namesto da sam sebi lupčeke pošiljam... Muti, tebi je bil namenjen... Evo, popravni izpit: :winkiss: D.
vuk76 Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 (popravljeno) Sonceeeeeeeee :whistle: Pa je koncno zginla megla. Popravljeno Januar 22, 2009. Popravil vuk76
ataIBA Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Imam idejo ispod odeje :evilgrin: ! Gremo jutri v Dražence na predstavo? Ob 19 h, če se ne motim.
MATjuska Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Imam idejo ispod odeje :evilgrin: ! Gremo jutri v Dražence na predstavo? Ob 19 h, če se ne motim. Maš ti to neke dobre ideje izpod odeje.. :evilgrin: Jaz bi že šla, Penzl pa... :hmm: bomo predebatirali :naughty:
Igorr Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Dober dan, Toteki! Za tiste, ki niste na Fejsbuku, pa vseeno niste NENAKLONJENI :). V sredo, 4. februarja 2009 okoli osmih zjutraj, gre nekaj "totekov" darovat kri. Vse katere ni strah igle vabim, da se nam pridužite :). Vse skupaj bo v UKC Maribor, Center za transfuzijsko medicino :). Se vidimo. D. Bi, pa žal moja starost še ne dosega ustreznih kriterijev. :closedeyes: Tako kot je pri marsikateri stvari ne. 25kW :rolleyes:
BremzPenzl Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Za tiste, ki niste na Fejsbuku, pa vseeno niste NENAKLONJENI :) . V sredo, 4. februarja 2009 okoli osmih zjutraj, gre nekaj "totekov" darovat kri. Vse katere ni strah igle vabim, da se nam pridužite :) . Vse skupaj bo v UKC Maribor, Center za transfuzijsko medicino :) . Se vidimo. D. ..kaj ni več ob torkih, tak smo meli zmejeno, da smo pol v večar nazaj spravli :beer1: Ojlala, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Da bi mi puščali mojo dragoceno kri? :hmm: Bom razmisla ... :whistle: . ...a maš plavo, da je tak dragocena :naughty: Maš ti to neke dobre ideje izpod odeje.. :evilgrin: Jaz bi že šla, Penzl pa... :hmm: bomo predebatirali :naughty: ...se kdo javi da bo froce ahto.. :headbang:
ataIBA Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Maš ti to neke dobre ideje izpod odeje.. :evilgrin: Jaz bi že šla, Penzl pa... :hmm: bomo predebatirali :naughty: Kaj boš debatirala, Penzl bo froce ahtal, ti pa greš :whistle: . Naslednjič pa se bota zamenjala. :unsure: Ti greš, Penzl pa froce ahta, pol pa spet Penzl froce ahta in ti greš... :naughty:
Marvin2 Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 ..kaj ni več ob torkih, tak smo meli zmejeno, da smo pol v večar nazaj spravli :beer1: ...a maš plavo, da je tak dragocena :naughty: ...se kdo javi da bo froce ahto.. :headbang: Ja te pa gremo, ti ahtaj, mi pa bomo pozabavali tvojo Matjuško :whistle:
Marvin2 Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 (popravljeno) Toteki, če še niste zasledili v temi Dolomiti, pišem tukaj. Tukaj ( Trentino ) se da naročiti vse kar rabite za v Dolomite (tudi kje ponujajo kakšna vina, seveda zraven kart) . Odzivnost 3 dni, kar sicer ni podobno Lahom. (Verjetno marketing fura kaki nemec :worship: ) Popravljeno Januar 22, 2009. Popravil Marvin2
BremzPenzl Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Toteki, če še niste zasledili v temi Dolomiti, pišem tukaj. Tukaj ( Trentino ) se da naročiti vse kar rabite za v Dolomite (tudi kje ponujajo kakšna vina, seveda zraven kart) . Odzivnost 3 dni, kar sicer ni podobno Lahom. (Verjetno marketing fura kaki nemec :worship: ) Dolomiti so nemški :naughty: vsaj bli do 1918 :evilgrin:
ataIBA Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Toteki, če še niste zasledili v temi Dolomiti, pišem tukaj. Tukaj ( Trentino ) se da naročiti vse kar rabite za v Dolomite (tudi kje ponujajo kakšna vina, seveda zraven kart) . Odzivnost 3 dni, kar sicer ni podobno Lahom. (Verjetno marketing fura kaki nemec :worship: ) Točno tako. Moj IBA je naročil in dobil v trenutku. Mnogo dobro in izredno poslovno :worship: :worship: :worship: .
ataIBA Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Dolomiti so nemški :naughty: vsaj bli do 1918 :evilgrin: Nekaj pred tem pa naši :rolleyes: (Veneti :evilgrin: !!!!!)....
AndiGS Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Dokler tam šprehamo tirolsko(nemško) ,so (smo)naši. Tako narodnozavednih ljudi ne najdeš nikjer drugje. Auf Tirol,ob prvem dobrem vremenu gremo v Tirole-Dolomite.
Mutika Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Namesto da sam sebi lupčeke pošiljam... Muti, tebi je bil namenjen... Evo, popravni izpit: :winkiss: D. Sem vidla, ja, da se maš rad ... :whistle: :P :winkiss: Imam idejo ispod odeje :evilgrin: ! Gremo jutri v Dražence na predstavo? Ob 19 h, če se ne motim. Oh, joj, ... mam terapije. Kaj je res že ob 19h ??? :unsure: ...a maš plavo, da je tak dragocena :naughty: :trance_33_sleep: Seveda!
MATjuska Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Kaj boš debatirala, Penzl bo froce ahtal, ti pa greš :whistle: . Naslednjič pa se bota zamenjala. :unsure: Ti greš, Penzl pa froce ahta, pol pa spet Penzl froce ahta in ti greš... :naughty: :kva2: To je beseda! :worship: Ja te pa gremo, ti ahtaj, mi pa bomo pozabavali tvojo Matjuško :whistle: He, he! :naughty: Ni slabo.. :rolleyes:
Mutika Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 :kva2: To je beseda! :worship: He, he! :naughty: Ni slabo.. :rolleyes: Pubeci, MATjuška je za akcijo. Glejte, da ne bote spet samo govorili. Bremzl pa naj bo varuška. Da bo MATjuški vse povrnil, mora itak pazit froce do faksa (tole je Godyjeva ideja) ... pa še dalje. :xx: O:-) :P
BremzPenzl Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Nekaj pred tem pa naši :rolleyes: (Veneti :evilgrin: !!!!!).... ..se zaj so tui naši, samo oni tega nea vejo :naughty: :trance_33_sleep: Seveda! ..pa peni se tudi :evilgrin: Pubeci, MATjuška je za akcijo. Glejte, da ne bote spet samo govorili.Bremzl pa naj bo varuška. Da bo MATjuški vse povrnil, mora itak pazit froce do faksa (tole je Godyjeva ideja) ... pa še dalje. :xx: O:-) :P ..sn mislo da je dovolj da sn jih naredo :love1:
Marvin2 Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 (popravljeno) Oh, joj, ... mam terapije. Kaj je res že ob 19h ??? :unsure: Terapije ob 19:00? :whistle: Gody, pridi zraven! :worship: Popravljeno Januar 22, 2009. Popravil Marvin2
Marvin2 Objavljeno Januar 22, 2009 Opozori Objavljeno Januar 22, 2009 Vanga! Ti tudi čitaš (zaj) , pridita še z mamiko Varadeo!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se