Vanga Objavljeno Januar 24, 2009 Objavljeno Januar 24, 2009 Martin, če ti jo kdo lahko pošlje je to edino Mutika. :worship:
stuhec Objavljeno Januar 24, 2009 Objavljeno Januar 24, 2009 Jaz takoj ko bom zdrav pridem v Maribor pogledat od Mutike hčerko,a mi kater pošlje njeno sliko? vao joj slabo se ti piše :naughty:
ataIBA Objavljeno Januar 24, 2009 Objavljeno Januar 24, 2009 Jaz takoj ko bom zdrav pridem v Maribor pogledat od Mutike hčerko,a mi kater pošlje njeno sliko? Ej Cvičko. Upoštevaj nasvet starejšega prijatelja :D . Tudi Mutikina hčerka ima možnost izbire in je menda trenutno fejst zaljubljena, kar je normalno za njena leta. Sej hec mora bit, ampak mora bit taki, da je všeč tudi njej :closedeyes: . Punce boš osvajal v kontaktu z njimi in za to je še vedno čas. Pomagat si boš pa moral sam :yea2: in tudi ne bo panike, ker si fajn dečko. Trenutno pa ti mora biti prva skrb se porihtati zdravstveno, na polno zalaufat pomnilnik in nadoknadit zamujeno. Te pa mačke..... :unsure: Drži se.
Hippo Objavljeno Januar 24, 2009 Objavljeno Januar 24, 2009 Dober dan, dragi Toteki! :worship: Upam, da ste se naužili zimskih radosti, zdaj pa počasi prihaja čas za cesto :) Mutika, kako tačka?
Mutika Objavljeno Januar 24, 2009 Objavljeno Januar 24, 2009 MATjušja je prej rekla še "dan", jaz pa že dober večer! :winkiss: Mutika,halo,halo. Halo, halo, dečko dragi! Bo že kdaj prava priložnost, da se spet vidimo, slike in fotografije so le dodatek. Brez skrbi, da si boš našel punco, le nestrpen ne bodi. Ti kar svojega izkušenega prijatelja ataIBO poslušaj, ne obremenjuj se s tem, da moraš imeti punco. Še preko glave ti bojo zrasle! Dober dan, dragi Toteki! :worship: Upam, da ste se naužili zimskih radosti, zdaj pa počasi prihaja čas za cesto :) Mutika, kako tačka? Ooo, Hippo! Hvala, hvala, vedno bolje! :yea1:
AndiGS Objavljeno Januar 24, 2009 Objavljeno Januar 24, 2009 Pusti babe,najboljši je motor.Ko se ga naveličaš,ga enostavno ugasneš(babe pa ne morš)!
BremzPenzl Objavljeno Januar 25, 2009 Objavljeno Januar 25, 2009 Jaz takoj ko bom zdrav pridem v Maribor pogledat od Mutike hčerko,a mi kater pošlje njeno sliko? Halo prijatelj ! :worship: Vidim da si že vrei, da o babah študiraš. Kot prijatelj z izkušnjami ti svetujem, da bodi previden, kajti poleg vsake lušne punce dobiš zravn še taščo, (razn redkih izjem). :headbang: Za mutiko pa itak vsi vemo da je žilava, in da se vredi drži... .. tak da jo boš še dolgo mel na grbi :evilgrin: . ..tak da razmisli in kot so že prijatli rekli, boljši je motor, vgasneš ga te ko ti hočeš :naughty: ... ...pa še bolj poceni je :worship: Pa hitro se porihtaj, sezona se začenja...
Vanga Objavljeno Januar 25, 2009 Objavljeno Januar 25, 2009 Dobro jutro, dober dan! :winkiss: Včerajšnji Totek ''movie'' večer je bil fantastičen. Mama IBA, še več takšnih večerov. :worship: Bil pa je res vredi film, Gody ni zaspal, že to pove vse. Aja, gledali pa smo film Avstralija 2, al kak že ata IBA? :lol1: :P .) Lepo nedeljo vsem!
ataIBA Objavljeno Januar 25, 2009 Objavljeno Januar 25, 2009 Dobro jutro, dober dan! :winkiss: Včerajšnji Totek ''movie'' večer je bil fantastičen. Mama IBA, še več takšnih večerov. :worship: Bil pa je res vredi film, Gody ni zaspal, že to pove vse. Aja, gledali pa smo film Avstralija 2, al kak že ata IBA? :lol1: :P .) Lepo nedeljo vsem! Kam gremo danes? :whistle:
vuk76 Objavljeno Januar 25, 2009 Objavljeno Januar 25, 2009 Kam gremo danes? :whistle: Delat.... :whistle:
Mutika Objavljeno Januar 25, 2009 Objavljeno Januar 25, 2009 Tudi jaz dobro jutroooo! Uh, nedelja, ... dopoldan je še ok, popoldan pa je že preblizu ponedeljku, da bi bilo vse čisto vrei ... ojla, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Pusti babe,najboljši je motor.Ko se ga naveličaš,ga enostavno ugasneš(babe pa ne morš)! :hmm: ... slabe izkušnje? :whistle: :rolleyes: Kam gremo danes? :whistle: Avstralija 3? :P
ataIBA Objavljeno Januar 25, 2009 Objavljeno Januar 25, 2009 (popravljeno) ....Avstralija 3? :P Kaj pa Ne joči Peter :naughty: ? Ali kiri od Kekecof? Grem kurblat motore, saj nimam kaj pametnega delat, kot npr. :beer2: , ker doma noben ne pije, sami absolventi ... na abstinenci... Popravljeno Januar 25, 2009. Popravil ataIBA
Igorr Objavljeno Januar 25, 2009 Objavljeno Januar 25, 2009 Dober dan, Toteki! Pustite filme, pejte se raje malo zapeljat. Jaz sem ravno z otvoritvene fure (končno!) do Kopra in nazaj. Ob morju sonček in +10. :whistle: Brez burje pa žal ni šlo. .. da vas malo zrajcam ..
ataIBA Objavljeno Januar 25, 2009 Objavljeno Januar 25, 2009 (popravljeno) Dober dan, Toteki! Pustite filme, pejte se raje malo zapeljat. Jaz sem ravno z otvoritvene fure (končno!) do Kopra in nazaj. Ob morju sonček in +10. :whistle: Brez burje pa žal ni šlo. .. da vas malo zrajcam .. Lepo, lepo, lepo :eek: . Saj bo kmalu + 25 :P . Te pa še mi. Popravljeno Januar 25, 2009. Popravil ataIBA
BremzPenzl Objavljeno Januar 25, 2009 Objavljeno Januar 25, 2009 :hmm: ... slabe izkušnje? :whistle: :rolleyes: ...neeeeeeee ..kruta realnost :headbang:
Igorr Objavljeno Januar 25, 2009 Objavljeno Januar 25, 2009 Lepo, lepo, lepo :eek: . Saj bo kmalu + 25 :P . Te pa še mi. :evilgrin:
Mutika Objavljeno Januar 25, 2009 Objavljeno Januar 25, 2009 Dober dan, Toteki! Pustite filme, pejte se raje malo zapeljat. Jaz sem ravno z otvoritvene fure (končno!) do Kopra in nazaj. Ob morju sonček in +10. :whistle: Brez burje pa žal ni šlo. .. da vas malo zrajcam .. Otrok! :worship: Uh, kake lušte ... no ja, še dobro, da te ni odpihnilo, taki suhec ko si! ...neeeeeeee ..kruta realnost :headbang: Ah ja, ja, pajade! :evilgrin:
Igorr Objavljeno Januar 25, 2009 Objavljeno Januar 25, 2009 Otrok! :worship: Uh, kake lušte ... no ja, še dobro, da te ni odpihnilo, taki suhec ko si! Oja, če pa po moji "suhosti" sklepamo, potem pa res ni bojazni, da bi me odpihnilo. :) Lahko noč, Toteki :beer2: in Totike :winkiss:!
Mutika Objavljeno Januar 25, 2009 Objavljeno Januar 25, 2009 Lahko noč, banda! :rolleyes: :naughty: O:-) :whistle: :evilgrin: :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se