ataIBA Objavljeno Januar 27, 2009 Opozori Objavljeno Januar 27, 2009 Bok ljudi i žene iz 'Mariborskog krožeka'. Danas ja nemogu stić, jer pijem, jedem i pušim Ronson sa Crnogorcima. (Se izvinjavam, neče bit ni mame Marvin).Ali dogovoria sam potpuni smeštaj za sve iz tog krožeka u Bar, od proljeća pa sve do zime, za sindikanu cijenu. Pravičemo izkaznice :naughty: AtaIba, nazvat ću te, pa da malo popričate! :worship: (Možda cijena još srozi do dna). Sa srećom! :D Zovni, zovni! Pa prijatelji mog prijatelja su i moji prijatelji :beer2: . Vidim, da ste čoporativno trpežni :worship: . Jaz sem bil danes popoldne nujno v prestolnici, vrnil se pozno. Nikakor mi ni zneslo vrezat k Aliju, ker sem moral še neke stvari finiširat. Jutri dopoldan najprej :kava: :kava: :kava: , pol pa vidimo.... :evilgrin: LP
tati Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Zovni, zovni! Pa prijatelji mog prijatelja su i moji prijatelji :beer2: . Vidim, da ste čoporativno trpežni :worship: . Jaz sem bil danes popoldne nujno v prestolnici, vrnil se pozno. Nikakor mi ni zneslo vrezat k Aliju, ker sem moral še neke stvari finiširat. Jutri dopoldan najprej :kava: :kava: :kava: , pol pa vidimo.... :evilgrin: LP nesramnež in nisi se javil........... :winkiss: :winkiss: :winkiss:
Furioso Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Jutri dopoldan najprej :kava: :kava: :kava: , pol pa vidimo.... :evilgrin: LP Kaj boš "rdečega" not spravo? Boki, 10.07? :evilgrin:
Furioso Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 dobro jutro :yea1: Kontra! :fredy:
ataIBA Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Do bunke! :whistle: :grrr ... do Bokija. Zaj sn prišo na firmo. Žejaaaaaa. Pa drobiž mam :whistle: ...
vapotek Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 :grrr ... do Bokija. Zaj sn prišo na firmo. Žejaaaaaa. Pa drobiž mam :whistle: ... Može okoli treh? :D
Vanga Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Može okoli treh? :D Pa kaj si ja nor, legenda se je vrnil. :worship: To mi delaj! :kva2: :kva1: :kva2: :kva1: :kva2: :kva1:
vapotek Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 To mi delaj! Tiho bodi, drugače nas bojo še za pedre meli!!! :angry:
Mačica Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Hi, lepo vas je bilo spet malo videt. Sem se imela zelo fajn. Zdaj tudi vem, da sem nekoč pred davnimi časi že imela priložnost okusit gurmansko ponudbo te lokacije druženja.
vapotek Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 sem nekoč pred davnimi časi že imela priložnost okusit gurmansko ponudbo te lokacije druženja. Res da nisi več med najmlajšimi, ampak za "še pomnite tovariši", še vedno premlada.......recimo še kak teden!!! :P
Furioso Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Maj men!!! :D Samo ataIBA ne vem, če bo dobil fraj... :D Bo pač za naju več ostalo. :naughty: Boki?
vapotek Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Samo ataIBA ne vem, če bo dobil fraj... :D Bo pač za naju več ostalo. :naughty: Boki? Naravno!!!! :D Naglas seveda na prvem "a". :D
davidg Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Može okoli treh? :D Kak češko. Kaj nemreta malo kasneje? Jaz delam do štirih in bi mi kafe prav prišo po šihtu :| D.
Furioso Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Kak češko. Kaj nemreta malo kasneje? Jaz delam do štirih in bi mi kafe prav prišo po šihtu :| D. Nemerem. Moram po froca v vrtec. :fredy:
vapotek Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Kak češko. Kaj nemreta malo kasneje? Jaz delam do štirih in bi mi kafe prav prišo po šihtu :| Seveda bi lahko tut kasneje, ampak NE! :P
Furioso Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Seveda bi lahko tut kasneje, ampak NE! :P :D :evilgrin:
vapotek Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Moram po froca v vrtec. Saj gre jutri spet tja, tak da ga koj tam pusti. Prišparaš na cajtu, bencinu, pa še živcih. :P
ataIBA Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Samo ataIBA ne vem, če bo dobil fraj... :D Bo pač za naju več ostalo. :naughty: Boki? :010 ... :beer2: ... :bounce: ... :drunk: Dobo sn :closedeyes: !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se