vapotek Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Dobo sn Kak si pa ti srečn, jaz pa že dolgo ne... :(
ataIBA Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Kak si pa ti srečn, jaz pa že dolgo ne... :( Ženske so pač tak. Najprej majo dober okus, pol se jim pokvari, pol pa ga spet dobijo... Tvoja je v drugi fazi, ko je dodatno še fauš, moja pa v tretji....dobro kuha :P . Kmalu bo petnajsta :unsure: .
vapotek Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Ženske so pač tak. Najprej majo dober okus, pol se jim pokvari, pol pa ga spet dobijo... Mam filing, da rahlo preveč Oprah gledaš. :P Meni je na geplu baterija crknla, ampak ob 15h bom pri Bokiju. Pa ne pozabi na bankomat it, ker me je jutranje šauflanje fejst zažejalo... :whistle:
pajkica Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 pa uno ta gajstno kelnarco mi u bokiju pozdravte O:-) če že mene ne povabte zravn :krneki:
ataIBA Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 pa uno ta gajstno kelnarco mi u bokiju pozdravte O:-) če že mene ne povabte zravn :krneki: Konju jedan :unsure: ! Vsi, ki naročijo(mislim - plačajo :headbang: ) rundo, so vabljeni. Razen Furija, ker on ma pri meni 2 (dve :whistle: ) veeeelki rundi v dobrem :evilgrin: . Pridi nenadoma :rolleyes: .
GRUNF Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Res da nisi več med najmlajšimi, ampak za "še pomnite tovariši", še vedno premlada.......recimo še kak teden!!! :P BTW starkelija, da se neoš jutri pozabo prit predstavit.... :evilgrin:
ataIBA Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 nesramnež in nisi se javil........... :winkiss: :winkiss: :winkiss: :eek: ob 1,57 vjutro? Me pa veseli, da imaš čas se javit, ker te vem, da nimaš gužve. Kar je pa dobro :rolleyes: ! Sem pa res bil zaj med totim pecirkom in prestolnico ko brisalec :unsure: . Sem - tja in sem - tja... Aja, Tatiiii!!! Kup sladkih :winkiss: .
vapotek Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 da se neoš jutri pozabo prit predstavit.... Vsaki petek sma na piru, pa še koj ne veš keri sem? :eek: Jebem ti švabe, a morajo res vse zjebat... :P
Mutika Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 (popravljeno) Hi, lepo vas je bilo spet malo videt. Sem se imela zelo fajn. Zdaj tudi vem, da sem nekoč pred davnimi časi že imela priložnost okusit gurmansko ponudbo te lokacije druženja. :yea1: Ja, ful fajn je blo, čeprav nas ni bilo ravno toliko, kot ponavadi ... sneg je vpival na količino seratonina. :whistle: Kot vedno, vsak torek, špica! Pa še dva gosta iz prestolnice sta nam število dvignila ... Gamma in Marko 55, lepo od vaju, da sta nas prišla pogledat! :worship: Predvsem pa hvala, Gamma, da bo moj moped spet pravi gizdalinček! Zakon. In sicer, kaj novega? Nič. Razen ... Vapo is back. Kot Švarceneger. :rolleyes: Popravljeno Januar 28, 2009. Popravil Mutika
vapotek Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Vapo is back.Kot Švarceneger. :rolleyes: Švarceneger je pićka, tak da prosim lepo!!!! :angry: Polagaj pažnjo na mekani "ć"? To je še huje! :P
Vanga Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 (popravljeno) Švarceneger je pićka, tak da prosim lepo!!!! :angry: Polagaj pažnjo na mekani "ć"? To je še huje! :P Ja, Mutika kak to misliš: pićka, saj vsi vemo da je pićkica. :P .) Popravljeno Januar 28, 2009. Popravil Vanga
Mutika Objavljeno Januar 28, 2009 Opozori Objavljeno Januar 28, 2009 Ja, Mutika kak to misliš: pićka, saj vsi vemo da je pićkica. :P .) :naughty: Nisn glih tak ziher ... Vapo je Vapo! Ej Vangec, kako je gospa Varadero? Mislim nanjo! :winkiss:
BremzPenzl Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 Jutro, ste se že vun skopali... :naughty:
Furioso Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 Jutro, ste se že vun skopali... :naughty: Walda, sam miadva nisma mela nič za vun kopat... :P
ataIBA Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 Walda, sam miadva nisma mela nič za vun kopat... :P Jaz pa sem mel in naredil kuglico .) .
Furioso Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 Jaz pa sem mel in naredil kuglico .) . Japonsko? :naughty: :whistle:
vapotek Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 Japonsko? :naughty: :whistle: Ne, Špelo... :D
vapotek Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 A Grošljevo? Ne, tisto iz HBDJKV-ja. ;)
Furioso Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 Ne, tisto iz HBDJKV-ja. ;) Tisto imam pa doma na eni kaseti...
Vanga Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 :naughty: Nisn glih tak ziher ... Vapo je Vapo! Ej Vangec, kako je gospa Varadero? Mislim nanjo! :winkiss: Dober dan banda! :winkiss: g.Varadero se po pipanju modrostnega zoba počuti kar zadovoljivo, rano redno razkužujem s travarico. :whistle:
Furioso Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 kar zadovoljivo, rano redno razkužujem s travarico. :whistle: Kaj ti si ranjen?? :o :o
Vanga Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 Kaj ti si ranjen?? :o :o Preventiva :whistle:
vapotek Objavljeno Januar 29, 2009 Opozori Objavljeno Januar 29, 2009 Evo, maloprej prišo iz malce. Malca so ble 3 banane, pol litra kefirja, pa trije piri. Pričakujem reakcijo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se