vapotek Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 koga še lahko stožimo ali se je tu končalo? Predlagam da Vango. On je od zavarovalnice pokasiral mastne pare, tak da se ga splača..........po moje pač. :P
ataIBA Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 A si se preveč vživel v trening? :hmm: :whistle: D. Dobesedno. Ob 6h sva z mojo zalegnila na kavču pred TV in oke odprla ob 9,30 zaradi 2 x 4 tac, ki sta hoteli na sprehod. :headbang: :headbang: :headbang: Pa to ni res! Je ta EMŠO neka čudna žival. Vapooooo, pridi k Bokiju. Kazen mora biti vzgojna in jaz častim rundo, kelnerco bom našuntal, da te kušne (danes je ona lepa... :whistle: ). Normalno, da je priporočljiva prisotnost "stalnih" :beer1: . Meni ni več za delat.
vapotek Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Vapooooo, pridi k Bokiju. Kazen mora biti vzgojna in jaz častim rundo, kelnerco bom našuntal, da te kušne (danes je ona lepa... :whistle: ).Normalno, da je priporočljiva prisotnost "stalnih" :beer1: . Meni ni več za delat. Ajn bisjen cu špet gezen... :( Jutri? :)
ataIBA Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Ajn bisjen cu špet gezen... :( Jutri? :) Roger! Hvala očetu, da se lahko človek zanese na Marvina. Sva si oba servisirala klimi na avtih, vmes pa ....nem povedo. :evilgrin:
Marvin2 Objavljeno Februar 4, 2009 Opozori Objavljeno Februar 4, 2009 Roger! Hvala očetu, da se lahko človek zanese na Marvina. Sva si oba servisirala klimi na avtih, vmes pa ....nem povedo. :evilgrin: Dela! :worship: Mislim, klima. Danes je že blo vroče! :whistle:
Marvin2 Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Dobro jutro, pa se nam bodo pridružili Električni:-) :unsure:
vapotek Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Dobro jutro viole! :D Danes Boki kdaj sploh?
Mutika Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Dober dan, banda totekovska! :winkiss: Samo zabava vam gre po glavi ... kdo bo pa delal? :evilgrin: :angry: :kva1: :whistle: ? Kako sonce, ej, ... kičasto!!!
Mutika Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Dobro jutro viole! :D Danes Boki kdaj sploh? Viloe vs. Greens ... :evilgrin:
vapotek Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Viloe vs. Greens ... :evilgrin: Viole, ne Viloe!!! :slap: Ni ga hujšega, ko če se babnca vtikuje v nekaj o čemer pojma nima... :nono: Ti raje lepo ostani pri kuhanju, pranju, likanju, sesanju.....saj veš, ženskih opravilih pač. :whistle:
Mutika Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Viole, ne Viloe!!! :slap: Ni ga hujšega, ko če se babnca vtikuje v nekaj o čemer pojma nima... :nono: Ti raje lepo ostani pri kuhanju, pranju, likanju, sesanju.....saj veš, ženskih opravilih pač. :whistle: Da si neoš kaj zlamal! :angry: Šalabajzer ... !
vapotek Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Da si neoš kaj zlamal! Pa da bom ko ti? Ne hvala. :P
Mutika Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Pa da bom ko ti? Ne hvala. :P O:-) :P
CVIČKAR1 Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Ko bom zdrav bom prvo prišel z motorjem v MB.Davidim zlo fajn motoristke.
BremzPenzl Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Dober dan, banda totekovska! :winkiss: Samo zabava vam gre po glavi ... kdo bo pa delal? :evilgrin: :angry: :kva1: :whistle: ? Kako sonce, ej, ... kičasto!!! Delat se spravi, ne pa da celi dan na motosvetu visiš, ter pusti moške da razpravljajo o pomembnih rečeh :naughty:
ataIBA Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Delat se spravi, ne pa da celi dan na motosvetu visiš, ter pusti moške da razpravljajo o pomembnih rečeh :naughty: .... recimo kot tota, da grem zaj k Bokiju na :kava: in kaj zraven :evilgrin: .....
Mutika Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Delat se spravi, ne pa da celi dan na motosvetu visiš, ter pusti moške da razpravljajo o pomembnih rečeh :naughty: Bremzl, ti pa že te enkrat trofi tisti cajt, ko bom v službi, da res grema na eno kofi. :rolleyes: Ja, ja, o jako pomembnih rečeh razpravljate. :whistle: Oj, toteki! Sn ziher, da si Gody tega ne upa gor zalimat, meni pa je tak vrei, da morte to videt ... mater, saj sploh nisn taka! Jaz namreč nimam špeglov, pa daljše lase mam. :evilgrin: Mom
T-boy Objavljeno Februar 5, 2009 Opozori Objavljeno Februar 5, 2009 Oj, toteki!Sn ziher, da si Gody tega ne upa gor zalimat, meni pa je tak vrei, da morte to videt ... mater, saj sploh nisn taka! Jaz namreč nimam špeglov, pa daljše lase mam. :evilgrin: ...itak, da si ne upa. Ker pol bo graunded...do Abrahama. :naughty:
GRUNF Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 (popravljeno) Maribor! Šaaampion!!!!!!! :grupni: Popravljeno Februar 6, 2009. Popravil GRUNF
wind Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 ...itak, da si ne upa. Ker pol bo graunded...do Abrahama. :naughty: Torej do naslednjega tedna? :?
vapotek Objavljeno Februar 6, 2009 Opozori Objavljeno Februar 6, 2009 Torej do naslednjega tedna? :? A ne jutri? :?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se