Mutika Objavljeno Februar 25, 2009 Objavljeno Februar 25, 2009 Kak je blo fajn! Točno tako, kot vsak torek. :010 :010 :010 :friend2: :winkiss: Darko, hvala za pijačko. Dejv, oziroma gospa mama, hvala za odlične krofe! Njami. :worship: Lady Kawasaki in Vuk ... pa še res, da sta mi kupila motor! :kva1: :eek: :OK: Yeeeeeeeeee ... !!! Najlepšejša hvala! :winkiss:
davidg Objavljeno Februar 25, 2009 Objavljeno Februar 25, 2009 Bom sporočil mami da ste bli zadovolni ;). D.
Rocky Objavljeno Februar 25, 2009 Objavljeno Februar 25, 2009 Vidim, da vam ni bilo dolgcajt in ste testirali pijačo in jedačo. No, eni smo v močvirju testirali novega H-i20 :OK: zato me ni bilo na spregled. Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
vapotek Objavljeno Februar 25, 2009 Objavljeno Februar 25, 2009 eni smo v močvirju testirali novega H-i20 Res ne razumem, zakaj ste vodo z jodom mixali, ampak glavno da ste se lušno meli! :D :P
Rocky Objavljeno Februar 25, 2009 Objavljeno Februar 25, 2009 Res ne razumem, zakaj ste vodo z jodom mixali, ampak glavno da ste se lušno meli! :D :P Aja, zdaj končno :slap: razumem. Voda, jod in mixal = Union pivo :naughty: :whistle: :wacko:
riderrgirl Objavljeno Februar 25, 2009 Objavljeno Februar 25, 2009 Res ne razumem, zakaj ste vodo z jodom mixali, ampak glavno da ste se lušno meli! :D :P Te niso včeri kurenti v roke dobli? :whistle: :hmm: :P Aja, zdaj končno :slap: razumem. Voda, jod in mixal = Union pivo :naughty: :whistle: :wacko: Bravo... :worship: :winkiss: .... :beer2:
Rocky Objavljeno Februar 26, 2009 Objavljeno Februar 26, 2009 Bravo... :worship: :winkiss: .... :beer2: Hvala, pridem tudi na dom. Tudi s pirom čeprav imam dosti raje kaj drugega :naughty: :winkiss: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
riderrgirl Objavljeno Februar 26, 2009 Objavljeno Februar 26, 2009 Hvala, pridem tudi na dom. Tudi s pirom čeprav imam dosti raje kaj drugega :naughty: :winkiss: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) Čaki zdej če hočem pir :hmm: dobim še tebe zravno v komplet? :surrender: :D :winkiss:
maus Objavljeno Februar 27, 2009 Objavljeno Februar 27, 2009 dober dan :whistle: ... :xx: ... :naughty:
ataIBA Objavljeno Februar 27, 2009 Objavljeno Februar 27, 2009 Kaj kdo gleda skozi okno? :whistle: Cote spakirane, po 12 uri bo treba duniti na jug :rolleyes: v tople kraje. Klasična spomladanska tura okoli Velebita, za vodo v tople kraje. Zaenkrat sam! Vleče me v Kotor O:-) . Danes do Makarske (malo nočne vožnje), jutri Kotor + ogled mesta, spanje in nedelja po isti poti nazaj, ker je čez celino brrrr.... Lape mam pune slin :krneki: .
Barracuda Objavljeno Februar 27, 2009 Objavljeno Februar 27, 2009 Kaj kdo gleda skozi okno? :whistle: Cote spakirane, po 12 uri bo treba duniti na jug :rolleyes: v tople kraje. Klasična spomladanska tura okoli Velebita, za vodo v tople kraje. Zaenkrat sam! Vleče me v Kotor O:-) . Danes do Makarske (malo nočne vožnje), jutri Kotor + ogled mesta, spanje in nedelja po isti poti nazaj, ker je čez celino brrrr.... Lape mam pune slin :krneki: . Jaz bi tudi!!!!
ataIBA Objavljeno Februar 27, 2009 Objavljeno Februar 27, 2009 Jaz bi tudi!!!! Če nisi na "handle", zdržiš dolgo progo zvrcni takoj. Ob 12,30 nekje krenem iz Slov. Bistrice.
tom Objavljeno Februar 27, 2009 Objavljeno Februar 27, 2009 Hojla toteki! Je kdo za kakšno krajšo popoldansko furo v okolici mb-ja?
gody01 Objavljeno Februar 27, 2009 Objavljeno Februar 27, 2009 Dolgoprogaši, fajn se mejte. Jaz pa jutri dopoldne v Radlje nujno spljoh. Z novo obutvijo pa kdo ve kam me bo pot zanesla :naughty:
Rocky Objavljeno Februar 27, 2009 Objavljeno Februar 27, 2009 Čaki zdej če hočem pir :hmm: dobim še tebe zravno v komplet? :surrender: :D :winkiss: Prihajam brez bele zastave! Te ne poznam. Ti poskrbi za kofe, :kava: pir. :beer2:, Winstona :smoke: pripeljem zraven. Za ostale stvari poskrbim jaz. :winkiss: :004 Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
Barracuda Objavljeno Februar 27, 2009 Objavljeno Februar 27, 2009 Dans sem pa jaz tud nardil prvo malo večjo vožnjo sezone. Sem odpeljal par kilometrov, če bo jutri lepo bom še kakega. lp
riderrgirl Objavljeno Februar 27, 2009 Objavljeno Februar 27, 2009 Prihajam brez bele zastave! Te ne poznam. Ti poskrbi za kofe, :kava: pir. :beer2: , Winstona :smoke: pripeljem zraven. Za ostale stvari poskrbim jaz. :winkiss: :004 Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) Za kofe pa pir je pr men zmeri poskrbljeno... :yes: :whistle: nč bat.. :D
pajkica Objavljeno Februar 28, 2009 Objavljeno Februar 28, 2009 kaj še spite štajerci? ajde ustat bo treba, zuni sonce :P :OK: :xx:
gody01 Objavljeno Februar 28, 2009 Objavljeno Februar 28, 2009 Če bi se šel kdo zraven pelat proti zahodu (okol Pohorja) naj me SMSne ali pokliče. Tam okoli 10:30 grem v Radlje, pol pa malo gume potestirat ...
gody01 Objavljeno Februar 28, 2009 Objavljeno Februar 28, 2009 Upam, da ste vsi na mopedih. Ne bi verjamu, če ne bi na čisto svoje oke vidu. Se peljem okoli Pohorja pa če nisem 500 motorov srečal (vštevši tiste pred gostilnami) pol pa tud nič. Očitno se je 28.02.2009 uradno začela motoristična sezona. PS: Upam da bo danes in do konca sezone pa še naprej nič ali čim manj nesreč in obvezno nič žrtev.
Furioso Objavljeno Februar 28, 2009 Objavljeno Februar 28, 2009 (popravljeno) Za kofe pa pir je pr men zmeri poskrbljeno... :yes: :whistle: nč bat.. :D Bah, sva se s BremzPenzlom včeraj skozi Laško peljala in nisva imela tvoje telefonske... :( :( :( Popravljeno Februar 28, 2009. Popravil Furioso
Marvin2 Objavljeno Februar 28, 2009 Objavljeno Februar 28, 2009 (popravljeno) Seos Toteki! Darko3g fse najboljše z zamudo. Vidim da ste že vsi na motojih. Na poti iz jodlarije nisem mogel mimo Golice :naughty: (pravzaprav Kamikaza), pa smo kar z avtom prek kresnili. Kaki dugi cajt. :headbang: Tudi na Golici srečal enega majmuna na mopedu, okoli pa meter snega. Kaj pa jutri? Popravljeno Februar 28, 2009. Popravil Marvin2
STAR Objavljeno Februar 28, 2009 Objavljeno Februar 28, 2009 Jaz bom počakal, da bo dež spral sol s ceste.
davidg Objavljeno Februar 28, 2009 Objavljeno Februar 28, 2009 Seos Toteki! Darko3g fse najboljše z zamudo. Vidim da ste že vsi na motojih. Na poti iz jodlarije nisem mogel mimo Golice :naughty: (pravzaprav Kamikaza), pa smo kar z avtom prek kresnili. Kaki dugi cajt. :headbang: Tudi na Golici srečal enega majmuna na mopedu, okoli pa meter snega. Kaj pa jutri? Kaj naju na kosilo vabiš al kaj? D.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se