Mutika Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Pozdravček vsem, totekiiiii! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Dejlam, dejlam ko zamorc!
ataIBA Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Dejlam, dejlam ko zamorc! Eh, nea reči :rolleyes: . Od kdaj te :whistle: ? Aja, Danči lepo nežno lufta tvojo singerco. :winkiss:
danci1973 Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 kolegi, zdaj mam pa jaz eno vprašanje :whistle: kam hodite v totem maribori menjat gume na mopiju? :unsure: Menjat jih dam Zaverskemu na Titovi cesti v MB (približno nasproti Žoharja), ponavadi pa sam odmontiram kolesa in jih nesem tja. Gume pa največkrat kupim pri Širniku v Radljah, sicer pa vedno iščem najugodnejšega ponudnika... če ne bo preveč dežja, pa se še jaz pridružim. :010 Zdaj še ne morem, se Danči z mojim mopedom vozi ... :whistle: :xx: Nič več - danes dobim tudi manjkajoči semering in se bom spet lahko vozil s pravim mopedom. D.
ataIBA Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 (popravljeno) Nič več - danes dobim tudi manjkajoči semering in se bom spet lahko vozil s pravim mopedom. D. Mutika, Mutikaaa pusti mene, mu bom jaz reko: "Ahaaa, hvaležnost pa taakaaaa!" :angry: Sem se včeraj brez skrbi za tabo pelal, ker fsaj šraufi niso odpadali... :evilgrin: Sicer pa, ker včeraj nisi prišo na vrsto za rundo, je jutri še en dan :beer2: . Mene pa čakajo servisi :cry: 3 x in registracije... Gužva bo. LP Popravljeno Marec 2, 2009. Popravil ataIBA
TheMan Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Menjat jih dam Zaverskemu na Titovi cesti v MB (približno nasproti Žoharja), ponavadi pa sam odmontiram kolesa in jih nesem tja. koliko pa kasira tale zaverski za premontažo gum? jaz bi namreč tudi samo doma vzel kolesi dol, novi gumi pa sabo prinesel :rolleyes: LP
Mutika Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Eh, nea reči :rolleyes: . Od kdaj te :whistle: ?Aja, Danči lepo nežno lufta tvojo singerco. :winkiss: :worship: :winkiss: Nič več - danes dobim tudi manjkajoči semering in se bom spet lahko vozil s pravim mopedom. D. :evilgrin: :angry: :P Njege, njege, njege, ... Mutika, Mutikaaa pusti mene, mu bom jaz reko: "Ahaaa, hvaležnost pa taakaaaa!" :angry: Sem se včeraj brez skrbi za tabo pelal, ker fsaj šraufi niso odpadali... :evilgrin: Sicer pa, ker včeraj nisi prišo na vrsto za rundo, je jutri še en dan :beer2: . Mene pa čakajo servisi :cry: 3 x in registracije... Gužva bo. LP Tak, kak si reko, ataIBA! :winkiss: Aja ... metanju gnara vun praviš ti gužva? :whistle:
danci1973 Objavljeno Marec 2, 2009 Opozori Objavljeno Marec 2, 2009 Mutika, Mutikaaa pusti mene, mu bom jaz reko: "Ahaaa, hvaležnost pa taakaaaa!" :angry: Eh, nea je mej tak grdo, saj se je zahvalila... ;) Sem se včeraj brez skrbi za tabo pelal, ker fsaj šraufi niso odpadali... :evilgrin: Pa... Tudi tega šraufa isti A-je-to servis... :whistle: Sicer pa, ker včeraj nisi prišo na vrsto za rundo, je jutri še en dan :beer2: . :rolleyes: Pa sn že mislo, da sn se rešo. D.
Marvin2 Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Haloooooooooooooo!? :unsure: :? :beer2: Ali :? ali :nono:
vuk76 Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Haloooooooooooooo!? :unsure: :? :beer2: Ali :? ali :nono: Halooooooooooooooo... :whistle: :beer2: :kava:
Vanga Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Aber naturlih,Ali po 20.00h! :worship: :beer2: :beer1: :beer2:
Darko3g Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Ziher danes ob osmih. Pa jaz bom fejst žejn, ker grem glih zaj na krajnsko v bolnico. Je ži štiri mejsce minlo kaj sn biu tam, pa me že malo tiši. V soboto sn se v glavo butno, pa v prst vrejzo, je blo kuj krvavo. Te pa sn se spomno, da je bolši tam kri pušat, ko fsaj krajnsko dobiš.
Marvin2 Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 (popravljeno) Ziher danes ob osmih. Pa jaz bom fejst žejn, ker grem glih zaj na krajnsko v bolnico. Je ži štiri mejsce minlo kaj sn biu tam, pa me že malo tiši. V soboto sn se v glavo butno, pa v prst vrejzo, je blo kuj krvavo. Te pa sn se spomno, da je bolši tam kri pušat, ko fsaj krajnsko dobiš. Ja, kar hitro daj spistit to štajersko kri, ker ti je že na govor vdarlo! :whistle: Popravljeno Marec 3, 2009. Popravil Marvin2
Mutika Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Pa... Tudi tega šraufa isti A-je-to servis... :whistle: D. A-je-to servis je zakon! Ej, res! :worship: Aber naturlih,Ali po 20.00h! :worship: :beer2: :beer1: :beer2: Točno! Da nazdravimo fligerjem! :winkiss: Se vidimo danes pri Alijuuuuuu! Kdo časti? :rolleyes:
Marvin2 Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Misel dneva: Kaže Mujo Husi: Ja volim paranormalne žene! Huso će njemu: Kakve su ti to žene? Mujo: Pa one normalne što imaju para !
Vanga Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Se vidimo danes pri Alijuuuuuu!Kdo časti? :rolleyes: Ponavadi tisti,ki sprašuje. :whistle:
Marvin2 Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Ponavadi tisti,ki sprašuje. :whistle: Uuuuuu, pronašo si paranormalnu ženu. :whistle: :worship:
m@dness Objavljeno Marec 3, 2009 Opozori Objavljeno Marec 3, 2009 Menjat jih dam Zaverskemu na Titovi cesti v MB (približno nasproti Žoharja), ponavadi pa sam odmontiram kolesa in jih nesem tja. Gume pa največkrat kupim pri Širniku v Radljah, sicer pa vedno iščem najugodnejšega ponudnika... Nič več - danes dobim tudi manjkajoči semering in se bom spet lahko vozil s pravim mopedom. D. kaj mi lahko prosim zaupaš kolko kasira za premontažo če prineseš kolesa v roki? ...ko so mi oni jemali kolesa dol je bla cena svinjsko prenapihnjena. lp
Mutika Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 Daaaan, toteki dragi moji! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Ponavadi tisti,ki sprašuje. :whistle: Uuuuuu, pronašo si paranormalnu ženu. :whistle: :worship: Umirita se en mau, vidva ... :naughty: ! Letos bom itak bankrotirala. Samo na mojo letnico rojstva pogledneš, pa te kap! Danči, tiho bodi!!! :angry: :evilgrin: Toteki ... bro jutro :beer1: Ojla, Mausi! Kak kaj močvirje? :whistle:
ataIBA Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 Lep pozdrav! Len sn ko Melhior :yawn: . Bo treba eno :kava: + travarička za krvno slikoooo. Pol pa na sprehod z 2 x 4 tace.
NGregor Objavljeno Marec 4, 2009 Opozori Objavljeno Marec 4, 2009 hej hej banda...pa vi še brum brumate :naughty: eto..naslednji torek se vidimo 100% ... Picerija Ali ste rekli?
vapotek Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 eto..naslednji torek se vidimo 100% ... Picerija Ali ste rekli? Valjda stari, uleti! :D Pa dajma se midva malo prej zmenit, predn pridejo ostali bumbari. Neoš ki dnara na njih zapravljal, če lahko samo na meni... :whistle:
davidg Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Valjda stari, uleti! :D Pa dajma se midva malo prej zmenit, predn pridejo ostali bumbari. Neoš ki dnara na njih zapravljal, če lahko samo na meni... :whistle: Gregor nea se pusti, Vapo samo fehtari celi cajt. :whistle: D.
vapotek Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Gregor nea se pusti, Vapo samo fehtari celi cajt. :whistle: Nea se hrši pubec, ker te bom na ipon fukno in to ni fajn.........vprašaj xr800. B) MATjuška vse naj naj, če se že noben drug ne spomni na tebe. :D :beer2: :004
davidg Objavljeno Marec 5, 2009 Opozori Objavljeno Marec 5, 2009 Nea se hrši pubec, ker te bom na ipon fukno in to ni fajn.........vprašaj xr800. B) MATjuška vse naj naj, če se že noben drug ne spomni na tebe. :D :beer2: :004 MATjuška te pa naj ti bo! Vse naj naj! Kaj te ipon je! Sej sn ti že povedal da si švuhtl :krneki: . D.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se