dave the wave Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 Čujte zdaj to, kaj si je toti Windsurf zmislo! Je reko, da je mogo v bolnico in so mu kamne vun vzeli. Kake kamne te, ki je te že kdo vido kake kamne? Ma on kamne v toti njegovi buči pahjeni! Po mojem se je on čez vikend čevapčičov najedo, tak da so ga mogli na pumpanje pelat. Zdaj pa jaz vas vprašam, kaj bi te vi s takim kolegom naredli, ki ma kamne v glavi, pa sam čevapčiče žere? Jaz grem danes k njemu, pa mu bom tote njegove male uhe k plotu zvezo.
IKE Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 Čujte zdaj to, kaj si je toti Windsurf zmislo! Je reko, da je mogo v bolnico in so mu kamne vun vzeli. Kake kamne te, ki je te že kdo vido kake kamne? Ma on kamne v toti njegovi buči pahjeni! Po mojem se je on čez vikend čevapčičov najedo, tak da so ga mogli na pumpanje pelat. Zdaj pa jaz vas vprašam, kaj bi te vi s takim kolegom naredli, ki ma kamne v glavi, pa sam čevapčiče žere? Jaz grem danes k njemu, pa mu bom tote njegove male uhe k plotu zvezo. :hmm: ... vsebina za novo serijo ... X FILES ... :lol1: Ga bomo že porihtali.
Windsurf Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 (popravljeno) Joj, joj, joj... da zdaj toti zasavec ne bi zraven mene sedel, bi ga ornk skurcal... Glede na to, da je pa zasavec, mu pa itak ne morem zamerit... :devil: Popravljeno Junij 17, 2004. Popravil Windsurf
CrashOver Objavljeno Junij 18, 2004 Opozori Objavljeno Junij 18, 2004 z Bauco na hitro stestirala kebab v bistrci... in, jaz rečem da je dober... tak da če ste ZA... lahka gremo v torek spet malo v bistrco... LP -matej
bauca Objavljeno Junij 19, 2004 Opozori Objavljeno Junij 19, 2004 z Bauco na hitro stestirala kebab v bistrci... in, jaz rečem da je dober... tak da če ste ZA... lahka gremo v torek spet malo v bistrco... LP -matej Jap ... :OK:
Teya Objavljeno Junij 19, 2004 Opozori Objavljeno Junij 19, 2004 z Bauco na hitro stestirala kebab v bistrci... in, jaz rečem da je dober... tak da če ste ZA... lahka gremo v torek spet malo v bistrco... LP -matej Kaki kebab??? Kaka Bistrca??? :blink: Jaz spet nič ne vem... :( Mi že kožica raste, od vsega deža pa to... žabarija <_< :ph34r: ;)
Windsurf Objavljeno Junij 20, 2004 Opozori Objavljeno Junij 20, 2004 mmmmm, kebeb! glede na to, da je moja dieta itak bolj farsa kot karkoli drugega, se vidimo v torek v Bistrici??? Kje točno se ta Kebab nahaja? Če bo kdo toliko prijazen, naj napiše lokacijo, če je težko najt, pa se lahko zmenimo ob kakih sedmih na petrolovi pumpi. LP Marko
CrashOver Objavljeno Junij 20, 2004 Opozori Objavljeno Junij 20, 2004 :) nahaja se nsproti petrolove pumpe :) ... lahka pa se ki drugje dobimo pa se pelemo do tja... drugač pa je zadeva čez cesto od petrola :) LP -matej
Windsurf Objavljeno Junij 20, 2004 Opozori Objavljeno Junij 20, 2004 NAJ BO TO ZDAJ URADNI PRELDOG: V torek, 22.6. se (namesto pri Mladi lipi) dobimo v Slovenski Bistrici, nasproti Petrolove pumpe, kjer se bomo mastili s Kebabom! LP Marko
johan Objavljeno Junij 21, 2004 Opozori Objavljeno Junij 21, 2004 (popravljeno) OB KEKIH? Popravljeno Junij 21, 2004. Popravil johan
Pervy Objavljeno Junij 21, 2004 Opozori Objavljeno Junij 21, 2004 OB 1930 !!!!!! El B G vas pridem pogledat če bote že 100 m od moje bajte glih stran. no razen če bo končno vreme za kako normalno furo, ta pa se čujemo pa bom vido ki sem. dober tek :P
gec Objavljeno Junij 21, 2004 Opozori Objavljeno Junij 21, 2004 NJAM!!!! NJAM!!!! NJAM!!!! :kva2: :kva2: :kva2:
dašenka Objavljeno Junij 22, 2004 Opozori Objavljeno Junij 22, 2004 Tokrat se jaz opravičujem za izostanek....a dobim opravičeno :( ...pa saj bo barto prišel namesto mene...bo jedel za dva, tak, da sploh ne boste opazili, da me ni. Ne nisem v službi...imam druge opavke pred dopustom. Že vnaprej se vam zahvaljujem za razumevanje. LP D :wub:
dašenka Objavljeno Junij 22, 2004 Opozori Objavljeno Junij 22, 2004 No, mogoče pa celo pridrvim še pravočasno v SB.... LP D :wub:
Pervy Objavljeno Junij 22, 2004 Opozori Objavljeno Junij 22, 2004 ala smo glasni :devil: no ja če bo barto pojedel 2 porciji potem je to tako ali tako 1,7 porcije več kot če bi jedla samo ti. prosim če me kdo pokliče ko pridete ker se bom vozil okol pa vas nebi tam čakal v nedogled če boste kje zamujali. :P
dašenka Objavljeno Junij 23, 2004 Opozori Objavljeno Junij 23, 2004 A je slučajno deževalo???? Kje, kdaj???? :hmm: Johan, ti si bil al kaj? LP D
johan Objavljeno Junij 23, 2004 Opozori Objavljeno Junij 23, 2004 A je slučajno deževalo???? Kje, kdaj???? :hmm: Johan, ti si bil al kaj? LP D Čist malo,ampak res čist malo. :o .:D
uti Objavljeno Junij 23, 2004 Opozori Objavljeno Junij 23, 2004 Toti kebab je bil pa uf uf dober :notworthy: kdaj spet gremo??? :yea2:
CrashOver Objavljeno Junij 23, 2004 Opozori Objavljeno Junij 23, 2004 (popravljeno) Kebap bil dober :OK: kljub slabi organizaciji. :wacko: LP -matej Popravljeno Junij 23, 2004. Popravil CrashOver
dave the wave Objavljeno Junij 23, 2004 Opozori Objavljeno Junij 23, 2004 Bom jaz prišel preverit toti kebap, jaz sem mesarkin sin, jaz vem kak mora meso bit. Razen tega je moj ata inžinjer za organizacijo, jaz že vem kak se stvari streže. Jaz bi lahko bil organizirani mesar. lp DTW B)
johan Objavljeno Junij 23, 2004 Opozori Objavljeno Junij 23, 2004 DTW ti ne moreš bit realn pri poskušanju kebapa,ker si že predugo v kotlini.Preveč praha ,saj ,megla.To vse slabo vpliva na tebe.Nimaš več pravega okusa.Pridi rajši kaj med gorice,da si popraviš žmah. :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se