gody01 Objavljeno Marec 7, 2009 Objavljeno Marec 7, 2009 Bomo danes eno krajšo vžgali :) Eto toto: http://maps.google.com/maps?f=d&source...2.60376&z=9
tati Objavljeno Marec 7, 2009 Objavljeno Marec 7, 2009 Eto toto:http://maps.google.com/maps?f=d&source...2.60376&z=9 gody.........ste že čisto naspidirani, lepo to........ uživajte, pozdravček iz 03 v 02 :winkiss: :naughty: :worship:
Marvin2 Objavljeno Marec 7, 2009 Objavljeno Marec 7, 2009 He, He, ...Kaki izgovori ... Te pa jutri na Kras krasan ? Bomo danes eno krajšo vžgali :) Super, sem vesel, jutri se pridruživa. :rolleyes:
Vanga Objavljeno Marec 7, 2009 Objavljeno Marec 7, 2009 What a večer,mama IBA,tri krat :worship: :worship: :worship: za organizacijo prijetnega kino večera (ogledali smo si nenavadnega Gumbnega Benjamina), film vreden ogleda. Vsekakor vreden obisk picerije Ali,njami,ata IBA hvala za večerjo in :beer1: Mutika,Gody,mama in ata IBA,hvala za prijetno družbo.Z ga. Varadero že nestrpno pričakujema naslednji kulturni večer. :winkiss: :yawn: zaj pa grem :zzz: ,lahko noč vsem skupaj!
Marvin2 Objavljeno Marec 7, 2009 Objavljeno Marec 7, 2009 Fajn da je blo fajn :worship: Jutri pa sva res ob 10:00 na Tuš pumpi. Kdo pride, se vidimo!
gody01 Objavljeno Marec 7, 2009 Objavljeno Marec 7, 2009 Fajn da je blo fajn :worship: Jutri pa sva res ob 10:00 na Tuš pumpi. Kdo pride, se vidimo! Mam eno bolj na easy, Če se bomo odločli, da je morje vseeno predaleč (vsaj 7ur netto vožnje). Tale bi naj bla za ene 5 ur. (10:00-15:00): http://maps.google.com/maps?f=d&source....30188&z=10
Beco Objavljeno Marec 8, 2009 Objavljeno Marec 8, 2009 Mam eno bolj na easy, Če se bomo odločli, da je morje vseeno predaleč (vsaj 7ur netto vožnje). Tale bi naj bla za ene 5 ur. (10:00-15:00): http://maps.google.com/maps?f=d&source....30188&z=10 Zdravo! Danes se vam tudi jaz pridružim, že včeraj ste me pošteno "zrajcali" s Piranom. Samo včeraj ni šlo! :)
davidg Objavljeno Marec 8, 2009 Objavljeno Marec 8, 2009 Se vidimo na pumpi :) . D. Malo boma zamudla, zena se se tusira :(. D.
Vanga Objavljeno Marec 8, 2009 Objavljeno Marec 8, 2009 Vsem predstavnicam nežnejšega spola, vse najboljše za dan žena. :004
Darko3g Objavljeno Marec 8, 2009 Objavljeno Marec 8, 2009 Jaz tudi. Torej vsem predstavnicam nežnega in lepšega spola - iskrene čestitke ob dnevu žena @--,-'--
Darko3g Objavljeno Marec 8, 2009 Objavljeno Marec 8, 2009 Skoraj bi pozabil: Vapo - tudi tebi iskrene čestitke ob dnevu žena :naughty:
Marvin2 Objavljeno Marec 8, 2009 Objavljeno Marec 8, 2009 Serbus, vsem prišla sva cela domov! lp Robi
davidg Objavljeno Marec 8, 2009 Objavljeno Marec 8, 2009 Serbus, vsem prišla sva cela domov! lp Robi Mi smo tud varno parkirali... Morem pa priznat da se še kr malo "pajtlam" .... D.
ataIBA Objavljeno Marec 8, 2009 Objavljeno Marec 8, 2009 Mi smo tud varno parkirali... Morem pa priznat da se še kr malo "pajtlam" ....D. Z malo zamude se tudi jaz javljam, da sem doma. Tadej Jerič - Jera od Freeridersov žal... R.I.P. Bil je hitrejši od svojega angela varuha :( .
davidg Objavljeno Marec 8, 2009 Objavljeno Marec 8, 2009 Z malo zamude se tudi jaz javljam, da sem doma. Tadej Jerič - Jera od Freeridersov žal... R.I.P. Bil je hitrejši od svojega angela varuha :( . http://24ur.com/novice/crna-kronika/foto-m...o-zagorelo.html ataIBA, na prvi sliki se te celo opazi ... D.
davidg Objavljeno Marec 8, 2009 Objavljeno Marec 8, 2009 Ni mi jasno kako kolono sedmih motoristov... Če bi to držalo pol bi lih našo ženoMarvin moral prehitet? V glavnem.. R.I.P. D.
Marvin2 Objavljeno Marec 8, 2009 Objavljeno Marec 8, 2009 Ni mi jasno kako kolono sedmih motoristov... Če bi to držalo pol bi lih našo ženoMarvin moral prehitet? V glavnem.. R.I.P. D. Vzrok je preveč jajc in premalo znanja in izkušenj. (Vsaj po mojem mnenju) ko sem ga gledal, ko je prehitel mene. Na žalost tragičen zaključek. Me pa jezi, ko berem komentarje ob članku, ki so popolnoma črnobeli.
davidg Objavljeno Marec 8, 2009 Objavljeno Marec 8, 2009 Ja Marvin2, tak pač to je... Jebiga... vedno bodo pljuvali po nas ne glede na to kak furamo. Če sem se kaj naučil od kar furam moped je to da sem divjak in izsiljevalec. Na vrh vsega pa še bedak... Morem pa priznat, da sem hvaležen da sem bil tolko spredaj, da tega nisem videl... ker ne vem kak bi to vplivalo na mene... D.
pupa Objavljeno Marec 8, 2009 Objavljeno Marec 8, 2009 midva sva bila tudi tam, ko so še gasili avto, pa gledala sem, kako so se z nekom matrali reševalci na robu gozda, nisem pa videla, ali je motorist ali avtomobilist. Sem pa takoj Ski_fanaticu rekla, da mi je znan motor in da sem jaz tega fanta že videla. Verjetno sem ga na videz poznala, po imenu pa mi ne pomeni veliko. Vsekakor pa Tadej r.i.p. :(
Beco Objavljeno Marec 8, 2009 Objavljeno Marec 8, 2009 Tudi jaz se javljam, da sem prispel domov. Kaj točno se je dogajalo pa po pravici še zdaj prav ne vem, vem samo to, da me je že prehitel, ker se spomnim, da sem še želel pogledat klubski znak na jakni. Ne spomnim pa se ali je še želel prehitet naslednjega pred mano ali ni zvozil ovinka. Žal RIP TADEJ :cry:
vapotek Objavljeno Marec 8, 2009 Objavljeno Marec 8, 2009 Sploh ni pomembno kaj je blo, vem samo, da mi je umrl prijatelj....spet! Kdo je pa kriv, mi dol visi!!! Jerry, naj ti bo lahka....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se