maus Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 enga :yawn: lupčka tetikam :yawn: totekom pa :beer2:
tati Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 enga :yawn: lupčka tetikam :yawn: totekom pa :beer2: miška moja.......... :winkiss: :winkiss: ostalim pa tudi...... :winkiss:
T-boy Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Muti, kak ti kaze za jutri? :hmm: Vletis? Ker ce te ne bo, pol jaz pridem... :P
vapotek Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Muti, kak ti kaze za jutri? :hmm: Vletis? Ker ce te ne bo, pol jaz pridem... :P Če Mutike neo, pol jaz tut pridem. :grim No ja, saj če bo prišla, bom tut tam. :P Mutika, pogrešamo te!!!! :D
ataIBA Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Če Mutike neo, pol jaz tut pridem. :grim No ja, saj če bo prišla, bom tut tam. :P Mutika, pogrešamo te!!!! :D Se podpišem! Podpis!!!
Mutika Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Ko vas ne bi znao, skupo bi vas platio ... :slap: ! Šalabajzerčki moji! Če jutri pridem? Ja, seveda! :hmm: Aja ... mogoče pa ne ... ali pa bom res prišla, ampak me ne bo; mogoče celo ne pridem, tam bom na vsak način ... razen, če me ne bo. :yea1:
T-boy Objavljeno Marec 30, 2009 Opozori Objavljeno Marec 30, 2009 Ko vas ne bi znao, skupo bi vas platio ... :slap: ! Šalabajzerčki moji! Jah tak je to, ce dobijo prednost razni "privatniki" oz. "obrtniki". Pa saj te razumem... :P :grrr :P Se jutri vidima, Sefica. :grrr :grrr :grrr BTW, kaj si ti mislila, da smo mi poceni ko oni tvoji med narekovaji? Itak nas(m) bos skupo platila. :whistle: Pa lepe sanje... :evilgrin: :winkiss: :evilgrin:
Barracuda Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Dobro jutro, dans pa sploh nimamo tak slabega vremena :)
šokac Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 (popravljeno) Če Mutike neo, pol jaz tut pridem. :grim No ja, saj če bo prišla, bom tut tam. :P Res ne bo Mutike? Te pa pridem okoli sedmih tudi jaz, Lobo s svojim "frocom" in Rocky. :P Popravljeno Marec 31, 2009. Popravil šokac
ImenitnaPriložnost Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Šooookac, pa ki si ti stara gajba plajtrava :-) Mene danes žal ne bo, se pa v prihodnjih tednih, ko pomladni monsun ne bo sračkal, oglasim kaj s črnim traktorom naokoli
vapotek Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Res ne bo Mutike? Te pa pridem okoli sedmih tudi jaz, Lobo s svojim "frocom" in Rocky. :P To stari, Steyr power!!! B) Lobo, ne mi zaj s traktorom hodit... :P
ataIBA Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Od 16h dalje sem na Meranovem na praznovanju rojstnega dneva dobre prijateljice! Verjetno bom okoli 21 ure z mojimi tacami pri Aliju ali Alfu ali kaj je že :P . Lačen nem! Žejn tudi ne! Se mi bo pa verjetno kuševalo :whistle: . Prva pusa, zna se Mutiki, pol pa :evilgrin: .... LP
davidg Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Od 16h dalje sem na Meranovem na praznovanju rojstnega dneva dobre prijateljice! Verjetno bom okoli 21 ure z mojimi tacami pri Aliju ali Alfu ali kaj je že :P .Lačen nem! Žejn tudi ne! Se mi bo pa verjetno kuševalo :whistle: . Prva pusa, zna se Mutiki, pol pa :evilgrin: .... LP ataIBA, kak fejst lepo te more moja pogledat, da se boš spomnil na moj člansko od MCM? :whistle: D.
vapotek Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Prva pusa, zna se Mutiki, pol pa .... :blush:
Rocky Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Ko vas ne bi znao, skupo bi vas platio ... :slap: ! Šalabajzerčki moji! Če jutri pridem? Ja, seveda! :hmm: Aja ... mogoče pa ne ... ali pa bom res prišla, ampak me ne bo; mogoče celo ne pridem, tam bom na vsak način ... razen, če me ne bo. :yea1: No ja, jaz bi pa rad videl tisto suho kozo, ki ima rada piškote, da potem več ni spljoh suha koza ampak izpopolnjena nekoliko bolj na močno. :naughty: :whistle: :winkiss: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
Mutika Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 (popravljeno) Čujte, bimboti, nea vi meni obrtnikov pa Japoncev in podobne navlake, danes me ziher neo, torej, se vidimo enkrat po osmi! :whistle: :P :winkiss: :010 Do takrat pa si malo nekaj dobrega poglejte ... :naughty: ! TUKAJ! Ena je čisto meni podobna, le manjša je ... :whistle: . Hja, Rocky, tisto suho kozo sn ful prepričala, da je podhranjena. Slepo mi verjame. :D the_vocapeople.WMV Popravljeno Marec 31, 2009. Popravil Mutika
Barracuda Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Čujte, bimboti, nea vi meni obrtnikov pa Japoncev in podobne navlake, danes me ziher neo, torej, se vidimo enkrat po osmi! :whistle: :P :winkiss: :010 Do takrat pa si malo nekaj dobrega poglejte ... :naughty: ! TUKAJ! Ena je čisto meni podobna, le manjša je ... :whistle: . Hja, Rocky, tisto suho kozo sn ful prepričala, da je podhranjena. Slepo mi verjame. :D A ti vam danes pojejo v aliju? Drgač pa RESPEKT!!!
riderrgirl Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 A ti vam danes pojejo v aliju?Drgač pa RESPEKT!!! Ne tak se zrihtajo ostali toteki samo za Muti za dobrodošlico... :worship: pa ji zapojejo.. :grim .. ja res RESPEKT...sploh Muti... :worship: :winkiss:
davidg Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Sploh še ne vedo, komu bodo peli danes ;). D.
Mutika Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 He, he, he, ... peli s(m)o danes - ups, včeraj - pri Aliju, peli! :worship: Tako, da so nam solze tekle. Če kdaj koga kaj boli, priporočam totek torek. Zanesljivo ozdravi vsak napad tečnobe, tesnobe, slinavke in parkljevke ter odpravlja sindrom predimenzioniranja. Mater, Danči, se mi zdi, da mi je žička v glavi popustila ... :unsure: ... uhe mi nekam čudno plehečejo! :eek: :P Ite že enkrat spat! :winkiss:
Marvin2 Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 He, he, he, ... peli s(m)o danes - ups, včeraj - pri Aliju, peli! :worship: Tako, da so nam solze tekle. Če kdaj koga kaj boli, priporočam totek torek. Zanesljivo ozdravi vsak napad tečnobe, tesnobe, slinavke in parkljevke ter odpravlja sindrom predimenzioniranja. Mater, Danči, se mi zdi, da mi je žička v glavi popustila ... :unsure: ... uhe mi nekam čudno plehečejo! :eek: :P Ite že enkrat spat! :winkiss: Nič hudega za žičko :lol: Dobro jutro toteki! :worship: Samo da ste se faj meli! :krneki: Ne vem pa, kaj ste delali, da je žičko ftrgalo, zaj pa plehečavi občutek? :unsure:
MowzancR Objavljeno April 1, 2009 Opozori Objavljeno April 1, 2009 Jutro :) Fajn je bilo fajn.. "Samo za 20 minut ja.." Me zanima, kdaj so še ostali šli domov.. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se