johan Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 Eden naj z rdečimičrkami napiše kdaj in kje se jutri dobimo, pol pa se bomo že zmenili B) Misliš,da nam bo uspelo. :rolleyes:
uti Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 Ker se tolk kregate, kam bi šli, sem se kar odločla, da grem jutri v nočno :BUA: tak da mene ne bo :cry:
Rocky Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 Rocky, gre jutri z motorinom v Izolo na Deep Purple, Status Quo in Cheap Trick. A gre kdo zraven? Pozdrav izpod vinogradov! Rocky
bauca Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 Ker se tolk kregate, kam bi šli, sem se kar odločla, da grem jutri v nočno :BUA: tak da mene ne bo :cry: Mislim, da ne boš nič zamudla. :blink: Jaz za lent nisem, ker je kozlarija, keglala pa tud nem. možno da spustim ta torek .... sam pol me 2 tedna ni pa .... bomo vidli .... :unsure: :hmm:
Gregs Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 A bi kdo žabarjem povedal, kam lahko pridemo?! :doze: :hmm: :wacko: :D
bauca Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 A bi kdo žabarjem povedal, kam lahko pridemo?! :doze: :hmm: :wacko: :D Niste edini ki ne veste kam je treba prit ... :wacko: Jaz osebno mislim da bomo končali kar pri ML, ker so želje preveč različne. :hmm:
dave the wave Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Jaz bom ob 19.30 pri Mladi Lipi in Lady the Wave :rolleyes: tudi, pa Pesika the Wave tudi :P . lp DTW B)
johan Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Pa johan jo bo tudi kar k mladi lipi prižgal. :D
Windsurf Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 V Avstriji doživel najhujše neurje doslej, avto je proti vetru zmogel borih 120, na avtocesti so ležala podrta drevesa, na asfaltu so bile zgolj kolesnice, utrte v polomljeno vejevje in listje. Strela udarila v skupino otrok in enega ubila :cry: S kolegom kupila Dainese Monza, nero-argento-nero, dainese škornje in želvo, za skupaj 1038€ minus MWSt. Povratek ob 21.00, utrujen tako, da sem šel lahko samo še spat... In ostali? LP Marko
Pervy Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 delal do 22.00 se pobral iz MB domov ker sem mel MB-ja in vremena prek glave, parkiral avto in šel na pivo :yea2:
greenninja Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 Najbolj vztrajni inzistirali do 23-ih ob debatah o naj-ne-vremensko-vozni sezoni doslej, o tem kako ni pametno vzeti kredita, o prestalih poškodbah ipd. Je pa bilo lepo po dolgem času srečati znane face. Celo Teya je prišla z žabarije. Aja pa Dave. :D Lp, GREENNINJA
dave the wave Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 Ja, res je bilo prijetno, malo klepeta pa malo kavice. Tebe je bilo tudi po dolgem času fajn videt Greenninja :) , seveda tudi vse ostale.
Gregs Objavljeno Julij 11, 2004 Opozori Objavljeno Julij 11, 2004 Greenka, a si že dala kapo dol?! :P ;) :D Eheehehehehe... malo te moram zezati... frizura je pa vseeno nekaj posebnega... :notworthy:
greenninja Objavljeno Julij 12, 2004 Opozori Objavljeno Julij 12, 2004 Greenka, a si že dala kapo dol?! :P ;) :D Eheehehehehe... malo te moram zezati... frizura je pa vseeno nekaj posebnega... :notworthy: Spljoh ni tako napačna. Samo navadit se je je treba.. :D (jaz se je še nisem..) Se vidimo ju3? Lp, GREENNINJA
Gregs Objavljeno Julij 13, 2004 Opozori Objavljeno Julij 13, 2004 Spljoh ni tako napačna. Samo navadit se je je treba.. :D (jaz se je še nisem..) Se vidimo ju3? Emmm... ne... :( Druge obveznosti... kdaj drugič... ;)
Pervy Objavljeno Julij 13, 2004 Opozori Objavljeno Julij 13, 2004 za danes velja standardno? priletim k ML okol 20.00 če seveda ne bo dežja :hmm:
Windsurf Objavljeno Julij 13, 2004 Opozori Objavljeno Julij 13, 2004 Danes pridem tudi jaz! Se vidimo okoli osmih... LP Marko
johan Objavljeno Julij 13, 2004 Opozori Objavljeno Julij 13, 2004 Po vsej verjetnosti predem tud jaz. :D
Windsurf Objavljeno Julij 13, 2004 Opozori Objavljeno Julij 13, 2004 Po vsej verjetnosti predem tud jaz. :D Bomo kakega pišeka obrnili, za zajtrk pa kotlete? Lahko mamo "after party" LP Marko
johan Objavljeno Julij 13, 2004 Opozori Objavljeno Julij 13, 2004 Sorry stari, after party je bil popoldan.Škoda ,da si zamudil. Danes ni blo cajta. :(
dašenka Objavljeno Julij 14, 2004 Opozori Objavljeno Julij 14, 2004 A je že mogoče kdo obiskal otoga v MB???? Bilo bi lepo, če bi šli do njega, ko je pa že tako blizu nas, kaj menite???? Sicer nevem kako dolgo bo še tam, lahko pa probamo srečo v torek. LP D
dave the wave Objavljeno Julij 15, 2004 Opozori Objavljeno Julij 15, 2004 (popravljeno) Kak ne bo after partya??? :blink: Saj čevapči so še nekje v Banjolah, pa zdaj greva z Ervino po gambere na pijaco. Samo vino smo pa vse spili........ :wacko: Bo treba žrebćevo krv nabavit :D Bela snežinka vabi :naughty: Popravljeno Julij 15, 2004. Popravil dave the wave
johan Objavljeno Julij 15, 2004 Opozori Objavljeno Julij 15, 2004 Kak ne bo after partya??? :blink: Saj čevapči so še nekje v Banjolah, pa zdaj greva z Ervino po gambere na pijaco. Samo vino smo pa vse spili........ :wacko: Bo treba žrebćevo krv nabavit :D Bela snežinka vabi :naughty: kaj še na dopustu ne moreš bit brez motosveta. :hmm: :? <_<
Alka Objavljeno Julij 15, 2004 Opozori Objavljeno Julij 15, 2004 Tolk bluzite o tem pikniku in čevapčičih, da bo res treba nekaj nardit!!! Predlog: Piknik pri meni v torek. Tisti, ki ste že bili pri meni, itak vete, kje je to. Tisti, ki pa še niste bili, pa se pridružite tistim, ki to vejo. (matr kompliciram :P ) Prijave zbiram na PM. Uti je rekla, da bi vsak jurja dal, če bo premalo, pa še pol skup vržemo. Če bo pa preveč... itak rabim novega mopija. :D Predajam predlog v razpravo!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se