Barracuda Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Dobro jutro cvičko in vsi ostali. ataIBA, tebi pa želim suho vreme na poti proti jugu.
Rocky Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Hej, Asterix, nehaj se zajebavat :-) Nisem sam kriv, če sem ... :rolleyes: Glede na Dančijevo pojavo, Asterix zagotovo ne. :slap: Obelix pa prav gotovo! :yes: Še dobro, da ti Danči ni zameril. Pa, da te slučajno nebi sanjali s kakšnimi keksi. :BUA: Te Danči in Vapo ftrgata, da ne boš vedel kje si doma. :fight1: Bodi konkreten! Zate dobro! :whistle: Pa dobrodošel! :naughty: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
tati Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Bi delovalo mnogo bolj vzgojno. Zaradi klinčevo arogantnega odnosa (pa še sam je bil!!!) sem dalje odpeljal s pritiskom, v iber turah in razpičkan... Zato grem na jug :alien1: . ata Iba ....... :worship: :worship: :worship:
vapotek Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Za piko na i, sem danes na Ljubljanski pri Betnavskem gozdu (tam, ko je papežev križ) peljal v smeri mesta z blazno brzino 62 km. 227 m od avtobusne postaje... Welcome to the club. :D Jaz sem ga prejšnji teden, 2 vzporedni ulici levo, na štiripasovnici, 68 "prižgal, pa mi je ovi svinjar svinjski, 250 eur skasiral, pa še 3 pike naložil. :fredy: Če bo šlo tak dalje, bom letos na dopust odštopal... :krneki:
Furioso Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Aktivni tempomat, 50 zgornja meja, brez težav. :rtfm: :P
vapotek Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Aktivni tempomat, 50 zgornja meja, brez težav. :rtfm: :P Ti koj provociraj!!! :fight1: :P
Furioso Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 (popravljeno) Ti koj provociraj!!! :fight1: :P Tota je iz avtobana... Popravljeno April 3, 2009. Popravil Furioso
Furioso Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Ti koj provociraj!!! :fight1: :P Ti, koj, pa prii na drink! :P
Mutika Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Pa še spomnu sm se da sm pr ataIBA tut prespal.Pa spomnem se še od Mutike hčerko k je blond.pa lušna pa mlajša od mene.Padobro jutro toteki. Dober dan vsem, pa dober dan tebi, dragi Cvičko! :winkiss: Ja, super, da se že toliko stvari spomniš. Kar tako naprej. Tota je iz avtobana... :yes: Preverjeno!
Marvin2 Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 (popravljeno) Tota je iz avtobana... Furioso, ti si pa hiter ko blisk, ni čudno da ti gume 80.000 km držijo! Samo so stare najmanj 20 let, preden nabereš tako kilometrino z njimi :whistle: (kaj briješ se tudi kaj na poti do Dunaja press :headbang: , da te ne zamenjajo za Muđahedina) Ha ha, pa v iberturah je golf. :krneki: Popravljeno April 3, 2009. Popravil Marvin2
gody01 Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Jutri nekaj planiram, da bi šel na Marof pogledat. Je kdo zainteresiran ? Grem z mopedom tudi po cesti :)
CVIČKAR1 Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Lahko noč toteki.Pršu bom vas pogledat ko bom mel izpit.
Marvin2 Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Jutri nekaj planiram, da bi šel na Marof pogledat.Je kdo zainteresiran ? Grem z mopedom tudi po cesti :) Bi šel zraven, po cesti. Kdaj in kje?
davidg Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Jutri nekaj planiram, da bi šel na Marof pogledat.Je kdo zainteresiran ? Grem z mopedom tudi po cesti :) When and Where? D.
Mutika Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 When and Where? D. A si dovoljenje dobo? :eek:
STAR Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Jutri nekaj planiram, da bi šel na Marof pogledat.Je kdo zainteresiran ? Grem z mopedom tudi po cesti :) Jaz grem v nedeljo ...
Mutika Objavljeno April 3, 2009 Opozori Objavljeno April 3, 2009 Ojla, Star! :winkiss: Lahko noč, banda motoristična! :P
bmwslo Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Dobro jutro totilad :beer2: Kako ste kaj sosedi :evilgrin:
gody01 Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Bi šel zraven, po cesti. Kdaj in kje? Matr ste zahtevni. Bom do 9h povedal :) Je tolko stvari za narest pa tak malo časa ...
Marvin2 Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 AtaIba, poglej si predlog pritožbe, kjer je zelo dobro opisano, da so te brezveze oglobili zaradi prehitre vožnje! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Poštovani Sude! Dana 02.03.2009. godine sam stvarno kraj ceste zamijetio neki okrugli znak sa crvenim obrubom u kome je na bijeloj podlozi stajao broj sedamdeset, ali pokraj tih brojeva nije stajala nikakva oznaka koja označava mjernu jedinicu na što se taj broj odnosi. Kako i sami znate Hrvatski sabor je Ukazom o proglašenju Zakona o mjernim jedinicama od 10. lipnja 1993. godine (NN 58/93) proglasio da su mjerne su jedinice određene na temelju međunarodnih ugovora koji obvezuju Republiku Hrvatsku i da su u RH zakonite mjerne jedinice SI sustava. U toj uredbi piše da je mjera za duljinu metar, a mjera za vrijeme je sekunda. Izvedenica za brzinu je jedinica duljine kroz vrijeme. Ne mogu si zamisliti da djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova krše jedan od temeljnih Zakona u RH. Dakle, ako kod znaka nije napisana mjerna jedinica za pretpostaviti je da se radi o mjeri koju je RH međunarodno prihvatila i Zakonom ozakonila. Tako sam ja, cijenjeni sude, pretpostavio da se radi o 70 m/s, odnosno nešto više od 250 km/h. Kako sam ja vozio samo 180 km/h što je daleko ispod dozvoljenih 70 m/s (252 km/h) molim da mi se vrati vozačka dozvola koju su mi revnosni prometni policajci bespravno oduzeli.
Rocky Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Dobro jutro totilad :beer2: Kako ste kaj sosedi :evilgrin: Seos ded, kaj si ti danes na hantle? Saj vem, nisem še pozabil. Res je, pir maš še vedno v dobrem. Nič bat. :beer2: Pozdrav legenda, kontra nazaj. :OK: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
šokac Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Šooookac, pa ki si ti stara gajba plajtrava :-) Glej ga pesnika "iz Primorske". Ti še tudi tlačiš to našo zemljo in ta forum?
šokac Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Jutri nekaj planiram, da bi šel na Marof pogledat. Ker nisi "nič spesnil za nedeljo" kot je bilo dogovorjeno, se dobimo jutri ob 10. uri na Tuševi črpalki. (Streliška ulica)
davidg Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Ker nisi "nič spesnil za nedeljo" kot je bilo dogovorjeno, se dobimo jutri ob 10. uri na Tuševi črpalki. (Streliška ulica) Eh, ni mogo spesnit nič če se je zgubo po poti do marofa al od marofa domu, nisem ziher :). Torej ob 10:00 velja? Vanga? Vapo? Muti? ;) D.
šokac Objavljeno April 4, 2009 Opozori Objavljeno April 4, 2009 Eh, ni mogo spesnit nič če se je zgubo po poti do marofa al od marofa domu, nisem ziher :). Torej ob 10:00 velja? Vanga? Vapo? Muti? ;) D. Menim, da se ni izgubil. "Takšen nepridvedljiv kot je, so ga najverjetneje zaprli"? :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se