Mutika Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 kdaj in kje ? Pa kaj res prideš? O, da te spoznam ... . Pizzerija Ali, enkrat po 20h, skozi Košake po stari Šentiljski cesti, ... Furi, daj, tresni mapo gor! .... pridem .... Aha, pol se boš pa zbudu ... :winkiss: !
maus Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Aha, pol se boš pa zbudu ... :winkiss: ! in dobim zajtrk :unsure: ????
Ice Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Pa kaj res prideš? mebbe. ce bog in lady dovolita. O, da te spoznam ... . don´t wet yer knickers. yet. Pizzerija Ali, enkrat po 20h, skozi Košake po stari Šentiljski cesti, ... Furi, daj, tresni mapo gor! no need fury. gandza-pizzo ze poznamo. O:-)
vapotek Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 mebbe. Toooooo, auslenderi nas pridejo častit!!!
vapotek Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 gandza-pizzo ze poznamo. O:-) Že ko sn te prvič vido, si se mi zdel tipičn hašišar...
tati Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 en lep pozdrav........... :naughty: :worship:
vapotek Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 en lep pozdrav........... :naughty: :worship: Tudi tebi, "ja, še danes me zanima...".
Barracuda Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Nikar jih ne jemlji resno, Barracuda. Šauflajo, da je joooj! Kaj zaj, toteki? Kak ste? Jupi, danes pri Aliju spet čaga! Prideva, koza in jaz. :yes: sej zdaj ko sem jih že spoznal, razberem smisel teh postov, ker prej mi polovica tak ni bla jasna haha Kje in kdaj je danes??? Al sem spet kaj zjebal
davidg Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 sej zdaj ko sem jih že spoznal, razberem smisel teh postov, ker prej mi polovica tak ni bla jasna haha Kje in kdaj je danes??? Al sem spet kaj zjebal Šefica je rekla Ali, 20:00 . D.
Furioso Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Šefica je rekla Ali, 20:00 . D. Ne pridem. Hausarest.
ZD€N€ Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 V veliko čast mi je bilo danes, ko sem dobil obisk in čestitke; Obiskal me je ataIBA in takoj sma morala nazdravit; ataIBA hvala ti za obisk in čvek time; :worship: :worship: :worship:
Mutika Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 don´t wet yer knickers. yet. Brez panike. Mene redko kdo ali kaj vrže s tira ... nea gre to tak hitro, veš. Bolj je šlo zato, da vidim, kaki je zmaj v živo ... sej zdaj ko sem jih že spoznal, razberem smisel teh postov, ker prej mi polovica tak ni bla jasna haha Kje in kdaj je danes??? Al sem spet kaj zjebal Nisi, nisi. Pa četudi bi ... saj nas boš slišal na kilometre daleč. Zaenkrat še Ali. Zvečer še vedno ni preko 20 stopinj. Ne pridem. Hausarest. Že spet al še vedno? B)
Furioso Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Že spet al še vedno? B) Še vedno... :cry:
Mutika Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Še vedno... Nič se ne znajdeš ... nema zime za Eskime! B) :evilgrin:
T-boy Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Bolj je šlo zato, da vidim, kaki je zmaj v živo ... Eh Muti, ti ga zlamas ko suho sibje... :krneki: ...verbalno?
vuk76 Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Eh Muti, ti ga zlamas ko suho sibje... :krneki: ...verbalno? Ona zlama vsakega......verbalno...been there
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Mene nea bo ... premrzlo za moped, pa neko obveznost mam v lajbahi ... pr fajerštarterih ...
Barracuda Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Mene nea bo ... premrzlo za moped, pa neko obveznost mam v lajbahi ... pr fajerštarterih ... Tu je nekaj mokro, tako da za moped itak odsvetujem... A ono ko sva se menla si zrihtal?
MowzancR Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Bi se spodobilo, da spet pridem malo pogledat ja.. Se vidimo
ataIBA Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 ............................. ataIBA hvala ti za obisk in čvek time; :worship: :worship: :worship: Ej DED! Bova morala večkrat ponovit . Gliha vkup štriha, pravijo. In res je tak . Danes pa mi je travarica rekla, da jo moram prinest k Aliju ....
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Tu je nekaj mokro, tako da za moped itak odsvetujem... A ono ko sva se menla si zrihtal? Ne, sem probal že vse živo. Čez kak teden nesem enim stručkotom tu v ljubljani. Sam sem obupal oziroma nimam časa se s tem jebat več.
BremzPenzl Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 :lol1: ... se kdaj zgodi, ampak ne zaj. Zaj mam kakih 38,3 ... ...zaj je še pa mene zradiralo, pa tolko zdravila sem spil :naughty: Mutika me je zadnjič preveč pokušuvala :winkiss: pa sn se še jaz nalezo ...jebi ga, prazniki so itak za ležat :worship:
Snečer Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Zadnjič smo se na hitro spoznali, no za danes pa se opravičim (bom gledal ligo prvakov) Pa ni nekdo omenjal, da se bomo dobivali pod Pohorjem? Logarska dolina prejšnji vikend.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se