Tomozuki Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Rabi kdo kaj iz Poljske? Hm, poglej, če boš kje zasledil tablo za Gródek, Kluczewo ali Kołomino Čisto opuščena blokovska naselja, kjer so do leta 1991 prebivali vojaki rdeče armade. Nedaleč stran so načeloma tudi opuščeni vojaški objekti in baze. Raketni silos:
Barracuda Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Hm, poglej, če boš kje zasledil tablo za Gródek, Kluczewo ali Kołomino Čisto opuščena blokovska naselja, kjer so do leta 1991 prebivali vojaki rdeče armade. Nedaleč stran so načeloma tudi opuščeni vojaški objekti in baze. Raketni silos: Še malo pa bojo spet rakete not stale :doze:
vuk76 Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 :yawn: Lahko noč, toteki! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Čuj ti, Vangec bombastični, nič nisi povedal, kako je gospa Varadero ... upam, da bolje, kot jaz, ki še vedno kreham in kiham in kašljam in nos brišem! Sem pa danes v Lujzu nove škornje kupila, jupi, tastari so od dveh nesreč že malce zdelani, pa še oteklina tanove bolje prenaša. Gremo v soboto ali pa v nedeljo na furco? :naughty: Muti back in the saddle....to pa se ne sme zamuditi. Jaz grem (seveda odvisno od pocutja in vremena) najverjetneje na FZ & Fazer srecanje, vi pa ziher kam drugam...
maus Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 KVAK KVAK lepo vas je bilo vdit @david ... vrnem ob priliki si pa najdem razlog, da pridem na štajerski konec :lol1:
MowzancR Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Hm, poglej, če boš kje zasledil tablo za Gródek, Kluczewo ali Kołomino Čisto opuščena blokovska naselja, kjer so do leta 1991 prebivali vojaki rdeče armade. Nedaleč stran so načeloma tudi opuščeni vojaški objekti in baze. Sem gledal na Google Maps Če sem našel pravi Gródek, potem ni tolk daleč stran od Wroclawa.. Jih je pa ogromno po celi Poljski.. Kołomino mi je pa v Rusiji našlo :krneki:
davidg Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 KVAK KVAK lepo vas je bilo vdit @david ... vrnem ob priliki si pa najdem razlog, da pridem na štajerski konec :lol1: D.
Mutika Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Ojla, banda! :winkiss: Lepo vreme ... kak ste?
Tomozuki Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 (popravljeno) Sem gledal na Google MapsČe sem našel pravi Gródek, potem ni tolk daleč stran od Wroclawa.. Jih je pa ogromno po celi Poljski.. Kołomino mi je pa v Rusiji našlo :krneki: Malo sem se zmoto. Naselju se reče Klomino in ne Kolomino. Vhod v vojaško bazo: Naselje: Mutika: Vredi, pa ti? Popravljeno April 16, 2009. Popravil Tomozuki
Ice Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Štemplana dovolilnica je prejet blagajniški listek o poravnanem znesku za rundo. katerega ti prinesem ? iz 2003 ali 2004 (samo moram prej na odlagalisce pri frohnleitnu) ? si pa najdem razlog, da pridem na štajerski konec boljs dobra bejba kot slab razlog. :naughty:
Furioso Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Ojla, banda! :winkiss: Lepo vreme ... kak ste? Bljeksi.
Rocky Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Samo toliko, da ne bo kdo mislil, da sem pozabil na domače gnezdo, kokošnjak, štalo. :naughty: Nič bat sem še vedno z vami. Kdaj gremo spet k Mladi lipi? :naughty: Lep pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
vapotek Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Kdaj gremo spet k Mladi lipi? :naughty: čaki malo, da premislim.....hmmmmm.....kaj pa vem no.....hmmmmm......recimo nikoli več?
Mutika Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Mutika: Vredi, pa ti? Hvala, hvala, jaz sem delavno! In delovno, mast kurja! :evilgrin: Bljeksi. No, no, Furi ... wot'z op? Samo toliko, da ne bo kdo mislil, da sem pozabil na domače gnezdo, kokošnjak, štalo. :naughty: Nič bat sem še vedno z vami.Kdaj gremo spet k Mladi lipi? :naughty: Lep pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) :fight1: O:-) :friend2: :winkiss: Nea me jezi, Rocky ... . čaki malo, da premislim.....hmmmmm.....kaj pa vem no.....hmmmmm......recimo nikoli več? Same here. :evilgrin: Gojzer je (Bremzlov) zakon. B) :naughty: Pa bojda gremo v Skoke na inšpekcijo? Al na Skoke v inšpekcijo? Kak že? Nekam bomo skočli? Dol al' gor??? :unsure: Kaj ni tam neko letališe? Menda se tam dolma skače, če se že sploh kam skače... da neomo šli od tam po vseh štirih ... :naughty: :winkiss: ! Kaj si nor, deeeeelaaaat!
vuk76 Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Kdaj gremo spet k Mladi lipi? :naughty: Lep pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) Provociras vodilne,a??? :naughty:
CVIČKAR1 Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 (popravljeno) Ojla, banda! :winkiss: Lepo vreme ... kak ste? Takoj ko bom mel izpit bom prišel do vas toteki pa ga bomo skup nazdravli ampak jst ne bom alkohola ker jemljem tablete. Vredu mutika sm kako si pa ti? Popravljeno April 16, 2009. Popravil CVIČKAR1
svarun13 Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 čaki malo, da premislim.....hmmmmm.....kaj pa vem no.....hmmmmm......recimo nikoli več? kaj pa tej je narobe z mlado lipo?? saj majo kr dobre pice??
davidg Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 kaj pa tej je narobe z mlado lipo?? saj majo kr dobre pice?? Kolko jaz vem so "zateženi" ko šus . D.
Tomozuki Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Hvala, hvala, jaz sem delavno! In delovno, mast kurja! :evilgrin: Preveč se naprezaš Ni čudno, da zboliš.
ataIBA Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Kdo že poje bog ne daj, da bi crkno televizor? Meni je pred pol ure. Šla je elektronka + tisti gumb na strani ko vrtiš kanale in svetlo siva barva je šla :evilgrin: . Pa gnjavi, da hoče nove kopalke, ker so stare na kolenu raztrgane.... Mater se bom strošo . Grem na sprehod z 2 x 4 tace, da se pomirim od stresa .
vuk76 Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Kolko jaz vem so "zateženi" ko šus . D. Si sam dozivel ali po nacelu baba cula,baba rekla?? Na kaksno pico se vedno pase it obcasno tja, pa ce se ga slucajno prevec nabases lahko kr prespis doli
Vanga Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 katerega ti prinesem ? iz 2003 ali 2004 (samo moram prej na odlagalisce pri frohnleitnu) ? Iz 2003 bo kr v redu,aja pa naj se ti ne mudi. Mutika, g. Varadero je na ospenu 1500,diagnoza angina. Tako,da na mopedu ta vikend verjetno ne bo.
Ski_Fanatic Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Provociras vodilne,a??? :naughty: Prav je tako..... Kolko jaz vem so "zateženi" ko šus . D. Slabo si informiran.... B)
vuk76 Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Iz 2003 bo kr v redu,aja pa naj se ti ne mudi. Mutika, g. Varadero je na ospenu 1500,diagnoza angina. Tako,da na mopedu ta vikend verjetno ne bo. Prenesi ji lepe pozdrav od D. in mene...in naj se cimprej pozdravi.
Vanga Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Prenesi ji lepe pozdrav od D. in mene...in naj se cimprej pozdravi. Hvala lepa! :winkiss:
Marvin2 Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Dober večer in lahko noč :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se