Mutika Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Takoj ko bom mel izpit bom prišel do vas toteki pa ga bomo skup nazdravli ampak jst ne bom alkohola ker jemljem tablete. Vredu mutika sm kako si pa ti? Ojla, Cvičko, fajn, da si v redu! Ko boš prišel na obisk, te bomo zeloooo veseli! :worship: Mutika, g. Varadero je na ospenu 1500,diagnoza angina.Tako,da na mopedu ta vikend verjetno ne bo. Oh, uboga revica! Saj se mi je zdelo, da nekaj ni v redu. Sicer pa, glavno, da se čim prej pozdravi. :winkiss: Lahko noč, zadetki! :winkiss:
CVIČKAR1 Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Starši mi ne dovolijo vas obiskat ko bom mel izpit.Čudno
Vanga Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Starši mi ne dovolijo vas obiskat ko bom mel izpit.Čudno Martin nič bat,bomo pa mi prišli obiskat tebe. Važno je da se ti zdaj lepo pozdraviš in nabereš moči za podvige ki te še čakajo. Saj smo itak tu na Motosvetu vedno skupaj. Lepo pozdravi tvoje domače. :winkiss:
Mutika Objavljeno April 16, 2009 Opozori Objavljeno April 16, 2009 Starši mi ne dovolijo vas obiskat ko bom mel izpit.Čudno Tako, kot je rekel Vanga ... bomo pa mi prišli do tebe. Starši pa se verjetno še bojijo zate, veš in jih čisto razumem. Se bomo že tako zmenili, da bo prav. No, zdaj pa res lahko noč.
Tomozuki Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 (popravljeno) Starši mi ne dovolijo vas obiskat ko bom mel izpit.Čudno Je bolj težko bit istočasno na dveh mestih, se strinjam Med izpitom pa sploh... Popravljeno April 17, 2009. Popravil Tomozuki
viky Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Dobro jutro! Nam je vseeno kje sonce vzhaja, vemo da grelo nas bo....
Furioso Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Dobro jutro!Nam je vseeno kje sonce vzhaja, vemo da grelo nas bo.... "Nam" prav tako. Nas grejejo same zdrave stvar; luči, računalniki, klime, mobiteli,...
davidg Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Jutro vsi. *Zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh* D.
Barracuda Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Mater je dans neki naval... Dobro jutro tudi iz moje strani
vapotek Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Jutro banda hudičova!!! Keri bo danes plačal malco?
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Jutro banda hudičova!!! Keri bo danes plačal malco? Sirotinja, tajnico prosi, če ti časti senvič s pariško ...
Rocky Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Dobro jutro đezeri :evilgrin: In swinger-ji
Rocky Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Dobro jutro!Nam je vseeno kje sonce vzhaja, vemo da grelo nas bo.... Pepel in kri.
ataIBA Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 In swinger-ji ... in rokerji sa Dravu. Kdo še pleše na swing ? Danes po 12 uri bo treba nekaj rečt.....
vapotek Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Sirotinja, tajnico prosi, če ti časti senvič s pariško ... Danes ma dopust, tak da bom spet lačn
Furioso Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Danes ma dopust, tak da bom spet lačn Ti prinesem en angleški sendvič iz Eurospina pa en Uni za dol splaknit.
Barracuda Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Ti prinesem en angleški sendvič iz Eurospina pa en Uni za dol splaknit.
Rocky Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Provociras vodilne,a??? :naughty: Vodilne!? Bog ne daj, da bi Toteki meli kakega vodilnega, ker se potem Rocky niti pod razno nebi šel igrat v ta peskovnik. Če bi koga provociral pa bi to zagotovo samo kako kelnarco. :naughty: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B)
vuk76 Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Vodilne!? Bog ne daj, da bi Toteki meli kakega vodilnega, ker se potem Rocky niti pod razno nebi šel igrat v ta peskovnik. Če bi koga provociral pa bi to zagotovo samo kako kelnarco. :naughty: Pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) hmm.. Samo kelnarca mora met potem vsaj argumente za provociranje;se najboljse ce ma dva.
vuk76 Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 (popravljeno) hmm.. Samo kelnarca mora met potem vsaj argumente za provociranje;se najboljse ce ma dva. Po sluzbi grem v Lojza;ce kdo slucajno kaj rabi?? Popravljeno April 17, 2009. Popravil vuk76
maus Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 dobro jutro totekice ... totekom pa - dobro jutro
davidg Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 dobro jutro totekice ... totekom pa - dobro jutro Čuj, zdaj pa res več ni jutro . D.
Furioso Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Čuj, zdaj pa res več ni jutro . D. Jeba, ko zaradi megle misliš, da je še noč/jutro... :evilgrin:
davidg Objavljeno April 17, 2009 Opozori Objavljeno April 17, 2009 Jeba, ko zaradi megle misliš, da je še noč/jutro... :evilgrin: Shit pa res, sem čisto pozabo na to... damnit. :krneki: D.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se