gumby Objavljeno April 18, 2009 Opozori Objavljeno April 18, 2009 (popravljeno) Ojlala, toteki!Danes pa je blo, kar je blo! Prvih 150 km po nesreči in letos spljoh! Čista uživancija ... sicer me je malo noga bolela, a je za zdržat. Ufffff, kako je odleglo. Še znam. :evilgrin: :yes: Bravo :worship: Pa še mnogo lepih km v "novi" sezoni Popravljeno April 18, 2009. Popravil gumby
Mutika Objavljeno April 18, 2009 Opozori Objavljeno April 18, 2009 Tišina, bable! :krneki: Kaj se te ti dereš, bimbo! Bravo :worship: Pa še mnogo lepih km v "novi" sezoni Hvala!
Electric Objavljeno April 18, 2009 Opozori Objavljeno April 18, 2009 (popravljeno) Če bo vreme, potem jutri (nedelja) ob 10h na Tuš pumpi. Teta na keri tuš pumpi? Jih je že kr nekaj v mariboru in okolici. No seveda če vas sploh lejko pridem poglednit? Danes nix radarof po afstriji je pa bil dež in še malo snega Ne z neba, da nebo pomote Popravljeno April 18, 2009. Popravil Electric
Mutika Objavljeno April 18, 2009 Opozori Objavljeno April 18, 2009 Teta na keri tuš pumpi?Jih je že kr nekaj v mariboru in okolici. No seveda če vas sploh lejko pridem poglednit? Danes nix radarof po afstriji je pa bil dež in še malo snega Ne z neba, da nebo pomote Tuš pumpa na Streliški v Radvanju, ob 10h. Brez problema, pride, kdor hoče in želi!
riderrgirl Objavljeno April 18, 2009 Opozori Objavljeno April 18, 2009 Bremzl, nea kvačkaj! :evilgrin: :winkiss: Ojlala, toteki! Danes pa je blo, kar je blo! Prvih 150 km po nesreči in letos spljoh! Čista uživancija ... sicer me je malo noga bolela, a je za zdržat. Ufffff, kako je odleglo. Še znam. :evilgrin: :yes: O Muti bravo :worship: srečno v novo sezono...tebi in vsem ostalim.. :yes: :winkiss:
tom Objavljeno April 18, 2009 Opozori Objavljeno April 18, 2009 Če bo vreme, potem jutri (nedelja) ob 10h na Tuš pumpi. Gody pripravlja nekaj avstrijskega, kajti, če bo slučajno dan za motoriranje, bo pri nas policije ko smetja. Fajn ovinkeci se obetajo, njami. Pa preveč ne sme bit ... kakih 300 - 400 km. Hej! Če bo vreme kolko tolko solidno, se vam mogoče še jaz pridružim
gody01 Objavljeno April 18, 2009 Opozori Objavljeno April 18, 2009 Tuš pumpa na Streliški v Radvanju, ob 10h. Brez problema, pride, kdor hoče in želi! Na žalost bo jutri ob 09:00 že deževalo. Tako da se bo potrebno omejiti na aktivnosti v zaprtih prostorih Če nena verjamete si poglejte tu: http://meteo.arso.gov.si/met/sl/app/webmet/ (v menuju izberete Aladin pa Slovenija z okolico). Tale Aladin se skoraj nikoli ne zmoti
Electric Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Nič spat na moped pa gaaaaaaaaaasaaaaaaaa
rumenicestak Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Danes pa je blo, kar je blo! Prvih 150 km po nesreči in letos spljoh! Čista uživancija ... sicer me je malo noga bolela, a je za zdržat. Ufffff, kako je odleglo. Še znam. :evilgrin: :yes: Čestitke
Barracuda Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Nič spat na moped pa gaaaaaaaaaasaaaaaaaa Ja treba je še prej formolo pogledat
ataIBA Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Ja treba je še prej formolo pogledat Maš prav! Klinčev dan !
Vanga Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Na žalost bo jutri ob 09:00 že deževalo.Tako da se bo potrebno omejiti na aktivnosti v zaprtih prostorih Če nena verjamete si poglejte tu: http://meteo.arso.gov.si/met/sl/app/webmet/ (v menuju izberete Aladin pa Slovenija z okolico). Tale Aladin se skoraj nikoli ne zmoti Še štiri minute ima cajt da začne.Kaj drugače se dobimo v Radvanju al ne?
tom Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Dobro jutro toteki! Kako kaj kaze za danes? Zaenkrat v okolici mb se ni dezja. Bo kdo ob 10h pri tusu?
vuk76 Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Bremzl, nea kvačkaj! :evilgrin: :winkiss: Ojlala, toteki! Danes pa je blo, kar je blo! Prvih 150 km po nesreči in letos spljoh! Čista uživancija ... sicer me je malo noga bolela, a je za zdržat. Ufffff, kako je odleglo. Še znam. :evilgrin: :yes: Če bo vreme, potem jutri (nedelja) ob 10h na Tuš pumpi. Gody pripravlja nekaj avstrijskega, kajti, če bo slučajno dan za motoriranje, bo pri nas policije ko smetja. Fajn ovinkeci se obetajo, njami. Pa preveč ne sme bit ... kakih 300 - 400 km. Cestitam Mutilein... :worship: ...zdaj pa v taksnem easy tempu dalje...
tati Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Bremzl, nea kvačkaj! :evilgrin: :winkiss: Ojlala, toteki! Danes pa je blo, kar je blo! Prvih 150 km po nesreči in letos spljoh! Čista uživancija ... sicer me je malo noga bolela, a je za zdržat. Ufffff, kako je odleglo. Še znam. :evilgrin: :yes: Če bo vreme, potem jutri (nedelja) ob 10h na Tuš pumpi. Gody pripravlja nekaj avstrijskega, kajti, če bo slučajno dan za motoriranje, bo pri nas policije ko smetja. Fajn ovinkeci se obetajo, njami. Pa preveč ne sme bit ... kakih 300 - 400 km. Mutika......čestitam za vrnitev na jeklenega konjička......... :worship: :worship:
gody01 Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Še štiri minute ima cajt da začne.Kaj drugače se dobimo v Radvanju al ne? Ja, pa na sever, proč od deža. Gremo za soncem ...
vuk76 Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Ja, pa na sever, proč od deža.Gremo za soncem ... Fajn se mejte...sever trenutno lepse kaze.
Barracuda Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Pri meni na oknu deževne kapljice. Pri meni še suho
Vanga Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 (popravljeno) Ker vreme danes ni najboljše za motoriranje, bi pa mogoče lahko šli v kino. Ob 19.00h je na sporedu v planetu Tuš Hitri in drzni 4 :evilgrin: Odpiram razpravo za predloge in mnenja. :hmm: Popravljeno April 19, 2009. Popravil Vanga
vuk76 Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 (popravljeno) Ker vreme danes ni najboljše za motoriranje, bi pa mogoče lahko šli v kino. Ob 19.00h je na sporedu v planetu Tuš Hitri in drzni 4 :evilgrin: Odpiram razpravo za predloge in mnenja. :hmm: Fajn filmcek za kratkocasenje...meni bil vsec fim, Lady Kawasaki pa Vin Diesel Z original zasedbo iz prvega dela se tudi najbolj pribliza 'kvaliteti' prvega dela. Popravljeno April 19, 2009. Popravil vuk76
ataIBA Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Ker vreme danes ni najboljše za motoriranje, bi pa mogoče lahko šli v kino. Ob 19.00h je na sporedu v planetu Tuš Hitri in drzni 4 :evilgrin: Odpiram razpravo za predloge in mnenja. :hmm: Težko kaj razpravljat. Pri meni vse spi. Popoldanski počitek . Bi pa šel gledat kako dobro komedijo :unsure: , ker smeh je pol zdravja. Zdravje pa rabim, ker smo včeraj že dajali akontacije za Sicilijo ...
Marvin2 Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Torej? :? Očitno je danes bil dan za spanje. :unsure: Kaj hočemo, gremo spat, lahko noč.
Darko3g Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Zaspanci! Jaz pa včeraj auf ob pol petih, ob petin na motor in ob sedmih že na sestanku žirije na Jarunu. Pol pa tri sončne ure v čolnu po jezeru, pa tri ure na pontonu na jezeru, pa tri ure na štartnem stolpu ob jezeru s soncem v ksiht. Sem zažgan ko prepozno izvlečen toast. Zvečer pa utrujen in zaspan, v hotelu pa svatba. Sem celo noč sanjal 150 tisoč km neizkoriščene... :naughty: Danes pa oblaki, pa malce dežja, pa dež malo ponehal pa dež spet malo, v glavnem od Zagreba do Podlehnika mi je opralo motor, čelado in bundo. S tem, da je motor seveda fejst fsran od mokre ceste, oprati pa ni bilo kaj, ker sem ga v petek zglanco. In jaz mam kaj glancat. Ne samo malo plastiko obrisat pa je čist. Pa je bilo vseeno vredno. Zdaj pa spat. (ampak 150 tisoč km ....)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se