BremzPenzl Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 še ena od Gojzera Kneipewe.pdf
Mutika Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Bilo je fajn, pri Gojzaru. Malo je sicer še mrzlo zunaj, ampak, Bremzl, hvala ti. :winkiss: Lahko noč, toteki moji!
Barracuda Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Electric kje si hodil? No jaz sem našel domov
Electric Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Hodil nisem nič, sem se odločil da bom dokončal delo, da se lahko v miru pripravim na vikend furo. Samo da ste uživali, pa da ste vsi našli gojzar oz. tud nazaj domov
Barracuda Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Hodil nisem nič, sem se odločil da bom dokončal delo, da se lahko v miru pripravim na vikend furo.Samo da ste uživali, pa da ste vsi našli gojzar oz. tud nazaj domov Dobro sam da se nam nisi kje zgubil Dobro jutro toteki
MowzancR Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Fajn bilo pri Gojzarju. Do kolkih ste pa še potem ostali bili? @Mutika Ma kaki mrzlo, smo se pa ja stiskali .)
NN666 Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Dobro jutro, dober dan, dragi s(m)rčki :winkiss: Seveda, še posebej Mutika, AtaIba, Vapo, Gody, Danči....lep dan je pred nami :naughty:
MATjuska Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Včeraj pri gojzerju je bilo "kratko ali slatko" - no, vsaj za mene ...
maus Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 a niste bli pri Aliju :unsure: ... a zato se nismo srečal :krneki:
vapotek Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 a niste bli pri Aliju :unsure: ... a zato se nismo srečal Seveda smo bli, ampak tokrat nam je uspelo pravi cajt skozi zadnja vrata spizdit...
Mutika Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Dober dan, lupčeki totasti! :winkiss: :winkiss: :winkiss: MATjuška, končno si se malo vun prdevala! :friend1: Kamikazica, včeraj sem se pozabila zahvalit za to, da si nas nahranila s sladkostmi. Njami. Sploh sem včeraj tisto kozo uspešno v kali zatrla! :evilgrin: NN666, :winkiss: ! Po praznikih (naslednji torek predvidevam, da bo bolj samotno ... veliko nas bo tavalo po Evropi in po svetu, Vangeci grejo celo s frčoplanom preko velike luže :worship: ) ... se vidimo, ne? :naughty:
BremzPenzl Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 ..jas tui :worship: Gojzar še stoji, sn prevero :naughty:
Barracuda Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Jaz sem pa že vrt do konca zaštihal Sicer ni blio več dosti ampak za tri ure še je pa le ostalo od zadnjič. Fury, kolk sem bral komentarje o onem včerajšnem dokumentarcu nismo nič zamudli Jaz bom si pol verjetno pogledal ponovitev, da bom lahk še jaz tam kaj pokomentiral hehe Se vidimo banda
Furioso Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Fury, kolk sem bral komentarje o onem včerajšnem dokumentarcu nismo nič zamudli Jaz bom si pol verjetno pogledal ponovitev, da bom lahk še jaz tam kaj pokomentiral hehe Če danes nisem sam zamutil nastavitev, potem si lahko naročite DVD. Cena, sitnica. :krneki:
MowzancR Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 RTVslo arhiv - Dokumentarec Je v temi o dokumentarcu en dodal ta link.. Tako da.. Samo da pridem s šihta, spečem kokice in da vidim kako sranje jim je uspelo narediti :lol:
Mutika Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Lahko nočko! :winkiss: Utrujena ...
Barracuda Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Dobro jutro vsem, včeraj sem naredil nekaj kilometrov
Furioso Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Dobro jutro vsem, včeraj sem naredil nekaj kilometrov Jes tui! 43 minute nad Mariborom z okolico...
vapotek Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Jes tui! 43 minute nad Mariborom z okolico... Koje li preserancije... :glare:
vapotek Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 dammit fury, learn how to sing before i kick your ass!!!
gody01 Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Jes tui! 43 minute nad Mariborom z okolico... Sopotnik ali pilot ? Si nad Piramido letal ?
Mutika Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Dobrodnevnojutro, banda totasta! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Kaj delate, zakaj nič? Dobro jutro vsem, včeraj sem naredil nekaj kilometrov :worship: Jes tui! 43 minute nad Mariborom z okolico... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Zdaj še zračni prostor nad Mariborom ne bo več varen ... ! Pazite se, Fury gre! Eh, ne ... Fury leta! Novi nick - Fury Akrobata.
Furioso Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 dammit fury, learn how to sing before i kick your ass!!! Sopotnik ali pilot ? Si nad Piramido letal ? Oboje. Okoli pol osme... Pazite se, Fury gre! Eh, ne ... Fury leta! Novi nick - Fury Akrobata. Eh, ni panike. Se bom potrudil samo na letališču pristajat... :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se