MowzancR Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 To, Vapotek! Kam greva? Ima letalo več sedežev? :evilgrin:
Furioso Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Ima letalo več sedežev? :evilgrin: Od 2 do 6, odvisno od tipa letala... :naughty:
Barracuda Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Da bo vsem jasno kako najti furija v zraku Cessna 152 Ena izmed dveh ki jih imajo pri LCM
Furioso Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Da bo vsem jasno kako najti furija v zraku Cessna 152 Ena izmed dveh ki jih imajo pri LCM ...točno s to sem včeraj strašil...
Barracuda Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 ...točno s to sem včeraj strašil... Te pa morš enkrat povedat, da te pridemo pogledat Jaz se pa tak sam doma na teraso vsedem in opazujem tvoj cel šolski krog? Aja pa jaz sem bil prvič celi posran ko je mike romeo piskal vedno bol pa vedno bol glasno, sem mislo tak zdaj pa pademo dol ker sem mislo da je stall piskal
vapotek Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 To, Vapotek! Kam greva? Jaz bi enkrat, za spremembo, šel na sever...
vapotek Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Da bo vsem jasno kako najti furija v zraku Cessna 152 Ja pa kaj si ti nor malo, kaka rajngla je pa to!
vuk76 Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Od 2 do 6, odvisno od tipa letala... :naughty: Cuj Fury, kaj delas v ponedeljek?? Bi rabil en prevoz
Mutika Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Lahko noč, toteki, banda šauflarska, frčoplanasta! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Mater, zaj rabimo še samo kakega zanesenjaškega umetnika, ki si bo Hovercraft nabavo, te pa bomo pokrivali vse mogoče in nemogoče oblike premikanja ... vlak, jadrnico, pecikle, mopede, rolerje, frčoplane, kombije, tovornjake, prikoličarje in tudi avtomobile, jasno. Aja, pa še na plug sn pozabla ... Pa naj še kdo reče, če nismo velesila, ha? :naughty:
ZD€N€ Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Lahko noč, toteki, banda šauflarska, frčoplanasta! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Jutro :worship: Eni spat, drugi pa v tej recesiji na poslu
Peci Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Ej, ko ste že pri letečih predmetih se bom še jaz vklučo... Isti večer je še nekdo krožo po okolici mb z helikopterjem! Kdo poznan? :unsure:
Furioso Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Ej, ko ste že pri letečih predmetih se bom še jaz vklučo... Isti večer je še nekdo krožo po okolici mb z helikopterjem! Kdo poznan? :unsure: Ne poznam, smo se pa videli...
MowzancR Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Ne poznam, smo se pa videli... Se tudi tam gor med seboj pozdravljate?
riderrgirl Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Se tudi tam gor med seboj pozdravljate? ne samo da te lahko avto zbije, padeš z motorjem itd...zdej lahko še Fury nate pade...
Furioso Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 ne samo da te lahko avto zbije, padeš z motorjem itd...zdej lahko še Fury nate pade... Čuj ti deklina, nea se zajebavli... :naughty: http://www.youtube.com/watch?v=Mu-FYuULHf8
Electric Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Toteti eno vprašanje na hitro. Pa ne me vun skurcat , ampak me resno zanimajo izkušnje z rokavicami za te bolj mokre in hladne čase, se splača nabavit z goretexom ali ne, oz kaj sami vozite v takih pogojih? Hvala že v naprej.
vapotek Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Toteti eno vprašanje na hitro. Pa ne me vun skurcat , ampak me resno zanimajo izkušnje z rokavicami za te bolj mokre in hladne čase, se splača nabavit z goretexom ali ne, oz kaj sami vozite v takih pogojih? Hvala že v naprej. Sam raje potrpim v klasičnih usnjenih. Kaj pa vem, v tistih "zimskih" nimam pravega filinga.
Electric Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Usnjene ki jih imam so mi pretanke, pa še perforirane so med prsti in mi ni najbolj prijetno voziti z njimi v tem času. Prejšno sobo me je opralo na golici in sem se odločil da raje vozim dvojne rokavice zraven kot pa da me spet zanohta. Gremo za 3 dni v bosno pa morm nekaj na hitro kupit, pa raje malo zagnjavim, da vidim če imate kaj izkušnj če ne bom pa nekaj nabavil v upanju da neom mimo vseko. Hvala ia info.
vapotek Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Usnjene ki jih imam so mi pretanke, pa še perforirane so med prsti in mi ni najbolj prijetno voziti z njimi v tem času. Prejšno sobo me je opralo na golici in sem se odločil da raje vozim dvojne rokavice zraven kot pa da me spet zanohta. Gremo za 3 dni v bosno pa morm nekaj na hitro kupit, pa raje malo zagnjavim, da vidim če imate kaj izkušnj če ne bom pa nekaj nabavil v upanju da neom mimo vseko. Hvala ia info. Potem si raje gumjaste prek navleči (one vrtnarske). Ne prepihajo in ne premočijo....garant.
vuk76 Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Toteti eno vprašanje na hitro. Pa ne me vun skurcat , ampak me resno zanimajo izkušnje z rokavicami za te bolj mokre in hladne čase, se splača nabavit z goretexom ali ne, oz kaj sami vozite v takih pogojih? Hvala že v naprej. Windstopper podrokavice so super za hladno vreme, tudi za malce mokre case se obnesejo;za fejst mokre pa ne.
Electric Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Windstopper podrokavice so super za hladno vreme, tudi za malce mokre case se obnesejo;za fejst mokre pa ne. Mam te usnjene čist na knap, tako da podrokavica odpade. Sem gledal ene a* vega, leder, malo neoprena, pa membrana, take toplejše, dober občutek v njih. Morm še pogledat če ma kaj daj nez na lagerju pa nekaj vzamem, boljše kot te bodo ziher.
Barracuda Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Usnjene ki jih imam so mi pretanke, pa še perforirane so med prsti in mi ni najbolj prijetno voziti z njimi v tem času. Prejšno sobo me je opralo na golici in sem se odločil da raje vozim dvojne rokavice zraven kot pa da me spet zanohta. Gremo za 3 dni v bosno pa morm nekaj na hitro kupit, pa raje malo zagnjavim, da vidim če imate kaj izkušnj če ne bom pa nekaj nabavil v upanju da neom mimo vseko. Hvala ia info. Če te dobi dež, zaviješ na prvo tank štelo on si čez usnjene rokavice potegneš tiste plastične. Preizkušene še iz časa z tomosom, ko smo se pozimi vozli na pohorje sam z štrikanimi Pol si pa dal te prek pa je bla pesem čist druga Aja pa za žabe so pa posvot jih majo... lp
Tomozuki Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Lahko noč, toteki, banda šauflarska, frčoplanasta! :winkiss: :winkiss: :winkiss: Mater, zaj rabimo še samo kakega zanesenjaškega umetnika, ki si bo Hovercraft nabavo, te pa bomo pokrivali vse mogoče in nemogoče oblike premikanja ... vlak, jadrnico, pecikle, mopede, rolerje, frčoplane, kombije, tovornjake, prikoličarje in tudi avtomobile, jasno. Aja, pa še na plug sn pozabla ... Pa naj še kdo reče, če nismo velesila, ha? :naughty: Kaj pa kosilnica?! Jaz sem že v klubu...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se