davidg Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 danes je torek - se kje dobite MS iz MB in ob kolikih? verjamem, da z motorji in ne peš ali avti ali kolesi ali taxi ali.... pozimi sem bil vabljen v Alija, pa ne vem če je v toplejših mesecih tudi postojanka tam? Še vedno je Ali aktualen , navadno smo tam po 20:00... D.
davidg Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 (popravljeno) Popravljeno Maj 5, 2009. Popravil davidg
Mutika Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 (popravljeno) danes je torek - se kje dobite MS iz MB in ob kolikih? verjamem, da z motorji in ne peš ali avti ali kolesi ali taxi ali.... pozimi sem bil vabljen v Alija, pa ne vem če je v toplejših mesecih tudi postojanka tam? Danes je še vedno Ali aktualen, ker je ob večerih zunaj še malo mjzlo ... brrrrr! Pa danes se splača prit ... O:-) :xx: :naughty: ! Popravljeno Maj 5, 2009. Popravil Mutika
GRUNF Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 (popravljeno) Kakšni dve telehschcki ... :xx: :lol: ! Clash of the Titons! The best slika. Temu jaz pravim bitka titanov...... http://www.siol.net/sportal/nogomet/liga_p...ed_arsenal.aspx odsoten, velka korpa čipsa in kokic parajt.... Popravljeno Maj 5, 2009. Popravil GRUNF
vapotek Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 odsoten, velka korpa čipsa in kokic parajt.... Daj nea bodi kmet nooo!!! Zaj te že tak dugo nisn vido, da te že skoraj pogrešam
vapotek Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Jebemumater pubeci (naše babe itak niso druga ko tu neki...), mel sn gužvo za popizdit, tak da še za raubšic švarcfure nisn mel cajta... Ampak danes se pa vidimo. Aja Danči, z moje strani res vse vse vse najboljše. Pa seveda, da se bo to "vse najboljše" poznalo danes na mizi...vsaj pri meni
GRUNF Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Daj nea bodi kmet nooo!!! Zaj te že tak dugo nisn vido, da te že skoraj pogrešam Čuješ, da si neoš kaj naredo.....
MowzancR Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Hvala davidg in Mutika Danes je gužva. Sem mislil prit vsaj pozdravit, pa mi še to ne bo zneslo :krneki: Se bom poskusil nekako oddolžiti naslednji torek
vapotek Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Se bom poskusil nekako oddolžiti naslednji torek za podrobna navodila kak in kaj, piši na pm.
vapotek Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Čuješ, da si neoš kaj naredo..... Sebi, al si mislo tebi?
Mutika Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Daj nea bodi kmet nooo!!! Zaj te že tak dugo nisn vido, da te že skoraj pogrešam Khm, khm, ... ! Jebemumater pubeci (naše babe itak niso druga ko tu neki.. .) , mel sn gužvo za popizdit, tak da še za raubšic švarcfure nisn mel cajta... Ampak danes se pa vidimo. Aja Danči, z moje strani res vse vse vse najboljše. Pa seveda, da se bo to "vse najboljše" poznalo danes na mizi...vsaj pri meni Bizgec, ti kuj izzivaj ... pol se boš pa po prahu plazo, ko boš kaj rabo! :angry: :evilgrin:
Vanga Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 MowzancR, tudi mi ti želimo vse najboljše za rojstni dan. Lepo se imejte danes pri Aliju, pozneje bom tudi jaz kakšno pivo spil nazdravje naših slavljencev. :beer1:
T-boy Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Bizgec, ti kuj izzivaj ... pol se boš pa po prahu plazo, ko boš kaj rabo! :angry: :evilgrin: Uff, bogi Vapo:
Barracuda Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Danes je še vedno Ali aktualen, ker je ob večerih zunaj še malo mjzlo ... brrrrr! Pa danes se splača prit ... O:-) :xx: :naughty: ! Pizdarija kam te pzimi hodite ko je res mrzlo kam na Južno poloblo :krneki:
Barracuda Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 MowzancR, svenjboljše za tvoj prazik, kar si pač sam želiš ne... lp
Mutika Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Pizdarija kam te pzimi hodite ko je res mrzlo kam na Južno poloblo :krneki: Kak hodite? :unsure: Saj si zaj tudi ti - no, vidva - z nami, te boš tut ti hodo na Islandijo, rit na gejzire gret!
Barracuda Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Kak hodite? :unsure: Saj si zaj tudi ti - no, vidva - z nami, te boš tut ti hodo na Islandijo, rit na gejzire gret! No pa pzimi še midva nisva hodla zato vprašam... Kam hodimo pozimi bi blo te bol prav Še tri urce oz 185 min Komaj že čakam ko ste tak vredi družba
Mutika Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 (popravljeno) No pa pzimi še midva nisva hodla zato vprašam... Kam hodimo pozimi bi blo te bol prav Še tri urce oz 185 min Komaj že čakam ko ste tak vredi družba Ja, jaz tudi komaj čakam, pa ne zaradi družbe, ampak zato, da te končno zginem iz te pisarne! :angry: Hm, kaj tu vidim eno Barracudiko? Hm? Popravljeno Maj 5, 2009. Popravil Mutika
Barracudika Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 Ja, jaz tudi komaj čakam, pa ne zaradi družbe, ampak zato, da te končno zginem iz te pisarne! :angry: Hm, kaj tu vidim eno Barracudiko? Hm? hja...dobili ste "novo" članico .) se vidimo danes. lp
Mutika Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 hja...dobili ste "novo" članico .) se vidimo danes. lp To! Več bo mladih, bolje nam bo šlo. Mogoče se še jaz pomladim, hm? Vapo, tiho bodi! :evilgrin:
vuk76 Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 To! Več bo mladih, bolje nam bo šlo. Mogoče se še jaz pomladim, hm? Vapo, tiho bodi! :evilgrin: Letos se ne mors...je brezveze;drugo leto se pa lahko. Komot za eno leto. Ali pa obrnes cifre.... Jaz jih bom tudi. Konc sihta za danes...
Kamikazica Objavljeno Maj 5, 2009 Opozori Objavljeno Maj 5, 2009 hja...dobili ste "novo" članico .) se vidimo danes. lp Dobrodošla!!! Furioso, škoda, da ni še malo počakala???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se