Marvin2 Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 Jp, vnela se je desna stran, ampak so ji tukaj dali antibiotik, ki že deluje. Stanje je že boljše, jutri letimo za Florido. Uživajte! Jbemti, vi tudi uživajte in pazite se krokodilov!
davidg Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 Jp, vnela se je desna stran, ampak so ji tukaj dali antibiotik, ki že deluje. Stanje je že boljše, jutri letimo za Florido. Uživajte! O-la-la . Pozdravi mi Caine-a ko prijete dol . Pa bote previdni! D.
Barracuda Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 Jbemti, vi tudi uživajte in pazite se krokodilov! Toti Vangeci so tak opasni da se morjo krokodili njih bat!!!
BremzPenzl Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 :evilgrin: , kam bi šli v nedeljo. Jaz bi šla spet nekam v Avstrijo. Manj kasirajo ... . Nedelja je gospodof dan, zato ite k maši... ...Mutika ti pa še prej k spovedi, ziher si grešila :evilgrin: več tukaj kolko paoznam ta črne, vsi radi kasirajo , pa vedno jamrajo :evilgrin: da je premalo Nič bat, še brcam. Vzrok, da me ni - Liga prvakov! Pozdrav izpod vinogradov! Rocky Edn pametn MARIBOR ŠAMPIJON
Mutika Objavljeno Maj 6, 2009 Opozori Objavljeno Maj 6, 2009 lepo vas pozdravljam in vam želim veliko serotonina! To snov imenujemo tudi "hormon sreče", igra glavno kemično vlogo pri občutenju sreče. Če ga imamo dovolj, nas preveva zadovoljstvo in dobro razpoloženje. Če je v možganih premalo serotonina, se naše razpoloženje dokaj hitro poslabša, če je pomanjkanje preveliko, lahko postanemo celo agresivni. ne se pretepat Tudi tebi en lep pozdrav, viky! He, he, ... Furi ti je kuj kemijsko strukturo serotonina namalal ... brez skrbi, pri nas se za serotonin ni bat; kuj po luftu leta, posebej ob torkih, da ga mamo še za izvoz v žabarsko regijo! :naughty: Nedelja je gospodof dan, zato ite k maši... ...Mutika ti pa še prej k spovedi, ziher si grešila :evilgrin: več tukaj Bremzl, jaz itak vedno grešim! Sn se kuj z onim tam zgoraj zmenla, da mam trajnik z odpustki ... ko se peljem mimo radvanjske cerkve, si vedno mislim, ka je lepa od zunaj! No, te pa, če je nedelja gospodof dan, gremo na furo pač v soboto. Gody je danes nekaj mumlal, da se v soboto ob 10h na Tuš pumpi dobimo, klasika. Te pa bomo vidli, kam bomo šli. Lahko noč, toteki! Pa naši Kanado-Amerigosi Vangeci tudi! Fajn se sončite na Floridi!
BremzPenzl Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 ...tiho bodi Ptujčan :evilgrin: , bote itak vun padli, pa čeprav smo vam zadnjič 3 pike šenkali :naughty: Dobro jutro banda! :hooray: Seos i tebi, prpravi se ko boš nazaj, boš mogo plug gor dat in vkraj šplužit vse to kaj bomo tacajt našauflali.
Marvin2 Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 Lep dan Toteki. Če kdo hoče kupiti moped, sem našel dober oglas
Barracuda Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 Lep dan Toteki. Če kdo hoče kupiti moped, sem našel dober oglas Mislim da je izbral napačno pot
vuk76 Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 (popravljeno) Tudi tebi en lep pozdrav, viky! He, he, ... Furi ti je kuj kemijsko strukturo serotonina namalal ... brez skrbi, pri nas se za serotonin ni bat; kuj po luftu leta, posebej ob torkih, da ga mamo še za izvoz v žabarsko regijo! :naughty: Bremzl, jaz itak vedno grešim! Sn se kuj z onim tam zgoraj zmenla, da mam trajnik z odpustki ... ko se peljem mimo radvanjske cerkve, si vedno mislim, ka je lepa od zunaj! No, te pa, če je nedelja gospodof dan, gremo na furo pač v soboto. Gody je danes nekaj mumlal, da se v soboto ob 10h na Tuš pumpi dobimo, klasika. Te pa bomo vidli, kam bomo šli. Lahko noč, toteki! Pa naši Kanado-Amerigosi Vangeci tudi! Fajn se sončite na Floridi! Gody je dobro mumlal.... Ce bo zena dovolila pridem zraven. Aja...dobro jutro iz Zagreba...tukaj ful sonce,jaz pa morm delat. Cuj Muti, kaj mi das kontakt od onega gori,da se jaz tud zmenim za taki trajnik. Pa ce vsaj za radvanjsko cekrev ne gre, pol pa stolnica. Popravljeno Maj 7, 2009. Popravil vuk76
Mutika Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 Seos, banda totekovska! Spet malo šauflate, ha? Pa se Vapo še prijavo ni ...
Mutika Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 Lahko noč toteki dragi preljubi. Dobro jutro, naš dragi Cvičko! Dobro jutro banda! :hooray: Pravi turist si, Vangec! Dobro jutro vsem prekolužarjem!
vapotek Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 Mislim da je izbral napačno pot Ja, zgleda je bil njegov "teren" res slaba izbira.
vapotek Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 Si mu babo popravlal??? ja, na 3000 kilometrov, al kolk je že do libije
maus Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 (popravljeno) dober dan MARIBOR ŠAMPIONI Popravljeno Maj 7, 2009. Popravil maus
GRUNF Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 V pizdo naj grejo ........amaaaterji......ne pa šampioni....
vuk76 Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 dober dan MARIBOR ŠAMPIONI Cuj NAPACNO barvo si izbral
Barracuda Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 Ja, zgleda je bil njegov "teren" res slaba izbira. Ja upam da ni na ''terenu'' s koleki kart špilal, ker te se je res zajebal
Mutika Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 V pizdo naj grejo ........amaaaterji......ne pa šampioni.... Ja, ... GRUNF !!! Ka pa te tak grdo govoriš?
maus Objavljeno Maj 7, 2009 Opozori Objavljeno Maj 7, 2009 (popravljeno) V pizdo naj grejo ........amaaaterji......ne pa šampioni.... ok.. te pa tak V PIZDO ŠAMPIONI Cuj NAPACNO barvo si izbral aja ... zdaj je pa barva važna... zakaj pa nimate motorjev v taki barvi ... eni še frjolčaste polistre barvajo , a ne david moj je rdeč, ker navijam za menčester junajted Popravljeno Maj 7, 2009. Popravil maus
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se