Igorr Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 (popravljeno) ... bi me zelo veselilo, da te po dolgem cajtu spet vidim, prijatelj moj dragi! Če te kje po poti "poberemo", me prej pokliči. Upam, da bo Gody našel čas, da danes še nalima furco, kam naj bi šli. Se vidimo. Tuš pumpa je Tuš pumpa na Streliški? Popravljeno Maj 8, 2009. Popravil Igorr
davidg Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Se vidimo. Tuš pumpa je Tuš pumpa na Streliški? Yap, Tuš pumpa je Tuš pumpa na Streliški . Te pa če ti prideš te pa pridem še jaz! D.
Barracuda Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Kdo zdaj vse pride? Jaz morm še en nakup opravit v CE, tako da se bomo mogli malo ustavit oz bom naprej šel...Kupo bom ene stranske torbe, upam da me nebojo preveč ovirale??? Bo mel kdo plac v kufri da jih da mogoče tja? Bomo že nekek zrihtali Edino če je možnost da bi šli pol nazaj čez marijo reko pa CE, da jih bebi rabo čez celo SLO furat za brezveze Se vidimo ob 9:00 na tušu?
davidg Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Jaz bom ob 9:00 da lahko v miru kafe spijem . D.
Barracuda Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Jaz bom ob 9:00 da lahko v miru kafe spijem . D. Rođer
Igorr Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Jaz bom ob 9:00 da lahko v miru kafe spijem . D. Porkaduš, s kakšnimi kafe racerji se jaz družim. :naughty:
CVIČKAR1 Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Igorr ne se jezit.Mariborčani še vas bom pršu pogledat z motorjem.
gody01 Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Edino če je možnost da bi šli pol nazaj čez marijo reko pa CE, da jih bebi rabo čez celo SLO furat za brezveze Se vidimo ob 9:00 na tušu? Bo še odprto popoldan kjer jih misliš kupit ? Uradno ob 09:30, se pa lahko kdo tudi prej tam dolgočasi ...
Mutika Objavljeno Maj 8, 2009 Opozori Objavljeno Maj 8, 2009 Lahko noč, toteki in skoraj totek in Cvičko!
Kamikazica Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 (popravljeno) Bo še odprto popoldan kjer jih misliš kupit ? Uradno ob 09:30, se pa lahko kdo tudi prej tam dolgočasi ... Dobro jutro Toteki! Imejte se maksimalno na dveh kolesih. Popravljeno Maj 9, 2009. Popravil Kamikazica
Vanga Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Dobro jutro Toteki! Imejte se maksimalno na dveh kolesih. Točno tako, imejte se maximalo, pazite na cesti. Prejmite vroč pozdrav!
Barracuda Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Bo še odprto popoldan kjer jih misliš kupit ? Uradno ob 09:30, se pa lahko kdo tudi prej tam dolgočasi ... Ja kopujem rablene od privat prodajalca tu pek motosveta, tako da ja, ob kolkih bi se te sploh vračali?
Vanga Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Dobro jutro na florido in v totiland Hvala lepa! Vračamo nazaj v nula tri regijo in seveda vsem, ki nas bereejo
Marvin2 Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Hvala lepa! Vračamo nazaj v nula tri regijo in seveda vsem, ki nas bereejo Seos Vangeci, kaj ti nič ne spiš? Hitro spat! :krneki:
BremzPenzl Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Seos Vangeci, kaj ti nič ne spiš? Hitro spat! :krneki: ..spal bo, ko bo nazaj, v službi :zzz: ... ..tak kak fsi toti po državnih in občinskih službah :evilgrin: Vaga & family uživajte maksimalno
Rocky Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 ..spal bo, ko bo nazaj, v službi :zzz: ... ..tak kak fsi toti po državnih in občinskih službah :evilgrin: Vaga & family uživajte maksimalno Bremzl, ti rajši glej, da se boš danes drl v L.vrtu in da te čujem na staro tribuno! Pozdrav izpod vinogradov! Rocky
BremzPenzl Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Bremzl, ti rajši glej, da se boš danes drl v L.vrtu in da te čujem na staro tribuno! Pozdrav izpod vinogradov! Rocky prisoten po 17:00 pri standardnem šanku na JV vogalu. Drl se bom pa itak ko jesihar MARIBOR ŠAMPIJON !!!!
Vanga Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Seos Vangeci, kaj ti nič ne spiš? Hitro spat! :krneki: Evo, pravkar sem se zbudil. :naughty: Spim pa res bolj malo, ja. :krneki: ..spal bo, ko bo nazaj, v službi :zzz: ... ..tak kak fsi toti po državnih in občinskih službah :evilgrin: Vaga & family uživajte maksimalno Jao, da bi barem bil v državni al pa v občinski službi, te bi lahko bil tu doli dva meseca. .) Drl se bom pa itak ko jesihar MARIBOR ŠAMPIJON !!!! Zakaj pa ko? :lol:
Barracuda Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Tak kombenizon in ostala oprema spucano zloženo... Motor v garaži, zdaj pa spat počasi. Jutri pa lagano kak vzpon na Pohorje pa bo zadosti. Al pa še to ne. Gody01, čakam nestrpno da naložiš kje smo se zaj vozli, da lahk pokažem Sicer sem že sam nekaj gledal vendar...saj veš! Še bom mogo it parkrat zravn, če me bote vzeli? Drugače mislim da je dam kar uspel, lahko ponovimo. Lahko noč toteki
gody01 Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Gody01, čakam nestrpno da naložiš kje smo se zaj vozli, da lahk pokažem Na, tu mas: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&...62f42f7&z=9
Marvin2 Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Na, tu mas: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&...62f42f7&z=9 Tu pa se rs niste vozli :krneki: ali pač?
Marvin2 Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 Pa še ena od danes Bravo Igorr, lepo da si se pridružil!
gody01 Objavljeno Maj 9, 2009 Opozori Objavljeno Maj 9, 2009 (popravljeno) Tu pa se rs niste vozli :krneki: ali pač? Klikaj spodaj pager. Izgleda link ne naredi čiso pravi ... Mogoče bo ta boljši ?: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&...num=200&z=8 Popravljeno Maj 9, 2009. Popravil gody01
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se