Rocky Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 dobro jutro ŠAMPIONI Mausy, da neboš mel zelene oke :naughty: .)
Rude Boy Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 ... vijolični nasmešek in krvavi neljudski vrt !
Mutika Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 ... vijolični nasmešek in krvavi neljudski vrt ! Vidi ga, obtačlat se je prišo! Kaj je res, da si Prlek? Tak je mashina reko.
maus Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Mausy, da neboš mel zelene oke :naughty: .) bom vsaj lahko zapel ... ZELENE OĆI BILE SU MOJEEEEEEEEE sj se hecamm.. res, svaka čast ŠAMPIONI
ataIBA Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Zaradi takega vremena mi najbolj paše :zzz: . Sem len kot fuksija. Konec tedna, če bo lepo vreme pa ....
Igorr Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 (popravljeno) Zaradi takega vremena mi najbolj paše :zzz: . Sem len kot fuksija. Konec tedna, če bo lepo vreme pa .... Še naša nedeljska : http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1773 Popravljeno Maj 13, 2009. Popravil Igorr
BremzPenzl Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 Dobro jutro, toteki! Joj, Bremzl, škoda, da nisem tega prej videla, torej velja, častim naslednjič, plačaš pa ti. ni blema, samo da si mi živa ostala pri meni tako pizdarijo, samo še kri opere Kaj je res, da si Prlek? saj to ni greh... ... to je sramota bom vsaj lahko zapel ... ZELENE OĆI BILE SU MOJEEEEEEEEE sj se hecamm.. res, svaka čast ŠAMPIONI ..napača :naughty: samo eno ouko ti mo pusli da se boš lahko vido kak vun zgledaš :evilgrin: ... MARIBOR ŠAMPIJON!
davidg Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Evo na hitro, da vas malo updateam... Rožice: 1:49.757 Črna 111-ka: 1:41.353 D.
Marvin2 Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Evo na hitro, da vas malo updateam... Rožice: 1:49.757 Črna 111-ka: 1:41.353 D. Mutika mora sedaj preštet, če je gor še cel šopek, ali pač je Gody kaj pogubil s to hitrostjo. :krneki:
davidg Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Mutika mora sedaj preštet, če je gor še cel šopek, ali pač je Gody kaj pogubil s to hitrostjo. :krneki: Glede na to, da je bila to le prva runda, sem ziher, da bo še kaka rožica "dol padla" . D.
Mutika Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Evo na hitro, da vas malo updateam... Rožice: 1:49.757 Črna 111-ka: 1:41.353 D. Sem Godyja vprašala, če je ziher, da je on vozo, pa je bil skoraj malo užaljen ... Sicer pa, da vas malce spomnim in razsvetlim, kako je mopedoma prav ime. Rožice = Dey Zi (avtor Danči, potrdila Mutika - včeraj zvečer smo imeli "sms konferenco" ) Črna 111-ka: Črnu Huso (avtor Mutika, takoj, ko se je to čudo pojavilo v garaži! Potrdila Gody in Danči) Yeeeee! Gremo, eskadrilja Godec! Glede na to, da je bila to le prva runda, sem ziher, da bo še kaka rožica "dol padla" . D. V tem primeru bom pač novo gor "nalepila", a ne, Kamikazica moja?
marko55 Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Rožice = Dey Zi (avtor Danči, potrdila Mutika - včeraj zvečer smo imeli "sms konferenco" ) A to Honda tolk leti po Grobniku?
davidg Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 A to Honda tolk leti po Grobniku? Yep, to je s Dej Zi ... D.
Beco Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Rožice = Dey Zi (avtor Danči, potrdila Mutika - včeraj zvečer smo imeli "sms konferenco" ) Muti maš kako sliko od Dey Zi alias Rožice (razn tistih na telefonu) Godeca
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 neom pa pozabo, kak se je Lojz z Ducatijem v soboto vozo mimo pumpe po zadni koli gor pa dol ... pol pa ko smo šli iz gostilne, je izrekel legendarni stavek: "Fantje, počaaaasi!" :lol:
Barracudika Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 joooj jaz bi tut bla na Grobniku, pa so mi morali ravno na danes izpit prestavit pa drugič....
Igorr Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Čer, Totike in Toteki! MZ danes praznuje petdeset tisoči varno (no ja, skoraj) prevoženi kilometer. Kdaj zapijemo? P.S.: Godec brothers, moj !
Barracudika Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Čer, Totike in Toteki! MZ danes praznuje petdeset tisoči varno (no ja, skoraj) prevoženi kilometer. Kdaj zapijemo? P.S.: Godec brothers, moj ! uuu...čestitam! naj bo varno še naprej! zapijemo pa lahko .... kadarkoli
Mutika Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Muti maš kako sliko od Dey Zi alias Rožice (razn tistih na telefonu) Godeca Mislim, da sta Duo Disaster naredila nekaj dobrih slikic ... pa bojda je prišla ena gospa v boks in vprašala, če sme "tisti motor z rožicami slikat" ... ... ubogi Gody. Iz cestaka je ratal "čiks bajk". Čer, Totike in Toteki! MZ danes praznuje petdeset tisoči varno (no ja, skoraj) prevoženi kilometer. Kdaj zapijemo? P.S.: Godec brothers, moj ! BRAVO, DRAGI NAŠ TOTEK z Vrhnike! 50.000! Car! Kot je rekla naša Barracudika ... kadarkoli! Lahko v torek, če bo vreme ... pridi.
Barracuda Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Videim da me je draga pogrešala :krneki: Bilo je super!!! Hvala Godiju in Dančiju za gostoljubje... Malo sem pozen tako da :krneki: Se vidimo čez vikend
T-boy Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 Čer, Totike in Toteki! MZ danes praznuje petdeset tisoči varno (no ja, skoraj) prevoženi kilometer. Kdaj zapijemo? Pubec, sn ti ze reko, praaavi Model si.
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 14, 2009 Opozori Objavljeno Maj 14, 2009 .....praaavi Model si. Model za kaj?
davidg Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Dobro vjutro maus in seveda vsi ostali . D.
vuk76 Objavljeno Maj 15, 2009 Opozori Objavljeno Maj 15, 2009 Se malo pa startam nazaj v domovino. Konec sihta za ta teden Upam na lepo vreme cez vikend,da se koncno spet malo zapeljem. V torek se pa tokrat vidimo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se