T-boy Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 Ce vletis ti, vletim tudi jaz. :trance_33_sleep: P.S.: za Minattija.
Mutika Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 dobro jutro a danes se dobite? Ja, pri Aliju, kot ponavadi. Ni moja ideja, da ne boš lajal, Bremzl. Tako se je zadnjič izrekla eksadrilja na furci. Pri Aliju, so rekli. Ce vletis ti, vletim tudi jaz. :trance_33_sleep: P.S.: za Minattija. Sicer ne vem, o čem teče bededa, ampak, če misliš pesnika Minattija ... ! No, lahko pa gremo naslednjič sem na furco! Pravilo_desne_strane_i_nema_frke.wmv
T-boy Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 Sicer ne vem, o čem teče beseda, ampak, če misliš pesnika Minattija ... ! :grim :grim :grim . Ga je Mausi implantiral med "Globoke misli...".
Marvin2 Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 Serbus barabe, ki se vozite brez mene naokrog! Če je kdo med vami takšen, ki še zraven mopediranja ima doma še angleško slovnico, ga prosim, če mi jo posodi za en teden. (Torej jo danes prinese zraven ) Slišal sem namreč, da ima ta language neke čase, ki so se zgodili prav sedaj, pa take ki trajajo in trajao in ....pa še kake fraze radi uporabljajo. Best regards lp Robi
T-boy Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 ... ima doma še angleško slovnico, ga prosim, če mi jo posodi za en teden. (Torej jo danes prinese zraven ) Cuj, ce si dobo do konca tedna hausrest, pol se ti pa ja ni treba vun vlect z nekimi slovnicami.
Marvin2 Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 Cuj, ce si dobo do konca tedna hausrest, pol se ti pa ja ni treba vun vlect z nekimi slovnicami. Nisem, samo eni delamo ko konji! :krneki: Hausrest pa je dobra zadeva, lahko imaš nekontrolirane picnice, na obisk lahko pridejo vse stare kolegice ( stare zato, ker so res stare :-) , umivat se ne rabiš, pospravljat ne rabiš (samo tik preden pride mama ), zokne in gate lahko mečeš po bajti, po nosu lahko vrtaš, prdaš, rigaš, se grdo pogovarjaš, kadiš kje ti paše .... To so vse dobre stvari pri hausrestu pri 40 i kusur Bumbar ptujski, pa tak si blizu Lenarta, zrihtaj si fraj, ko imam jaz hausrest, vujdeš v Lenart, pa da vidiš razonodo :naughty:
Kamikazica Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 Nisem, samo eni delamo ko konji! :krneki: Hausrest pa je dobra zadeva, lahko imaš nekontrolirane picnice, na obisk lahko pridejo vse stare kolegice ( stare zato, ker so res stare :-) , umivat se ne rabiš, pospravljat ne rabiš (samo tik preden pride mama ), zokne in gate lahko mečeš po bajti, po nosu lahko vrtaš, prdaš, rigaš, se grdo pogovarjaš, kadiš kje ti paše .... To so vse dobre stvari pri hausrestu pri 40 i kusur Bumbar ptujski, pa tak si blizu Lenarta, zrihtaj si fraj, ko imam jaz hausrest, vujdeš v Lenart, pa da vidiš razonodo :naughty: ... samo kadi mi ne vsepovsod ..., ne boš več sam doma. :angry:
Marvin2 Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 (popravljeno) ... samo kadi mi ne vsepovsod ..., ne boš več sam doma. :angry: Ooooooo mama, te pa se tak menima, neom kadil! Popravljeno Maj 19, 2009. Popravil Marvin2
Mutika Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 (popravljeno) Lahko noč, toteki! Pa še nekaj dni in kanadski uživači bodo nazaj! Popravljeno Maj 19, 2009. Popravil Mutika
Marvin2 Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 ATA n MAMA Iba, kje sta se izgubila!? :krneki:
T-boy Objavljeno Maj 19, 2009 Opozori Objavljeno Maj 19, 2009 To so vse dobre stvari pri hausrestu pri 40 i kusur Bumbar ptujski, pa tak si blizu Lenarta, zrihtaj si fraj, ko imam jaz hausrest, vujdeš v Lenart, pa da vidiš razonodo :naughty: Ko bom 40 i kusur vletim... :evilgrin: (kar bo samo sto nije)
Vanga Objavljeno Maj 20, 2009 Opozori Objavljeno Maj 20, 2009 Lahko noč, toteki! Pa še nekaj dni in kanadski uživači bodo nazaj! :grim .) In točno tak. Lep pozdrav vsem iz glavnega mesta Kanade.
MowzancR Objavljeno Maj 20, 2009 Opozori Objavljeno Maj 20, 2009 Blah.. Jaki lampijončki, če dežuje in bliska. Se vas ni splačalo zapustit
davidg Objavljeno Maj 20, 2009 Opozori Objavljeno Maj 20, 2009 Blah.. Jaki lampijončki, če dežuje in bliska. Se vas ni splačalo zapustit mi smo se meli prav fajn! Hvala za pijačo btw... D.
NGregor Objavljeno Maj 20, 2009 Opozori Objavljeno Maj 20, 2009 lepo vas je blo včeraj vse videt Vapo pa na cvičku...pa to ni res več ajd, zdaj se bomo večkrat vidli LP vsem
maus Objavljeno Maj 20, 2009 Opozori Objavljeno Maj 20, 2009 se globoko pardorniram, ker nisem mogel priti ... ste se vsaj lahko dobro meli
Mutika Objavljeno Maj 20, 2009 Opozori Objavljeno Maj 20, 2009 Blah.. Jaki lampijončki, če dežuje in bliska. Se vas ni splačalo zapustit Veš za drugič ... ! Hvala za pijačo, priden! se globoko pardorniram, ker nisem mogel priti ... ste se vsaj lahko dobro meli Te pa drugič ... pa Minattija se na pamet nauči, boš kaj zrecitiral.
MowzancR Objavljeno Maj 20, 2009 Opozori Objavljeno Maj 20, 2009 mi smo se meli prav fajn! Hvala za pijačo btw... D. Veš za drugič ... ! Hvala za pijačo, priden! Ma ja, že tako sem imel slabo vest, da mi je zadnje dvakrat nekaj prišlo vmes in nismo mogli nazdravit :unsure: Pri Aliju še sploh ni tolk deževalo.. Bolj ko si šel proti Lampijončkom, bolj je lilo.. Sreča da obstajajo dežniki
gody01 Objavljeno Maj 20, 2009 Opozori Objavljeno Maj 20, 2009 Če že poležavam cel dan doma in zbijam vročino ... Ena taka enodnevna, malo zahtevnejša kot pretekli vikend ampak dva res lepa prelaza (TuraherHoche in Solktaler) pa še kakih 4-6 vmes ... Po mojih izkušnjah najboljše v smeri urinega kazalca, ampak tudi v obratni ni za stran vržt. http://maps.google.com/maps?f=d&source....515625&z=9 Da mate kaj za vikend furo Jaz se bom tak verjetno, če bo sreča po Marofu drajsal ...
gody01 Objavljeno Maj 20, 2009 Opozori Objavljeno Maj 20, 2009 Če že poležavam cel dan doma in zbijam vročino ... Ena taka enodnevna, malo zahtevnejša kot pretekli vikend ampak dva res lepa prelaza (TuraherHoche in Solktaler) pa še kakih 4-6 vmes ... Po mojih izkušnjah najboljše v smeri urinega kazalca, ampak tudi v obratni ni za stran vržt. http://maps.google.com/maps?f=d&source....515625&z=9 Da mate kaj za vikend furo Jaz se bom tak verjetno, če bo sreča po Marofu drajsal ... Ne morem več posta editirat zato tu še malo izboljšana varianta. Če sem prav štel 8 zanimivih prelazov ... http://maps.google.com/maps?f=d&source...2.60376&z=9
Mutika Objavljeno Maj 20, 2009 Opozori Objavljeno Maj 20, 2009 Lahko noč, toteki! Aja, pa že nekaj za dobro jutro ... glejte, kake Vapo seka pri ljubljanski motosvet družbi ... ; "Lj sekcija je zakon! Vsem po vrsti lahko j***š vse po spisku, pa preden bo prvi to odkril, bom itak že od starosti hin. !
maus Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 Lahko noč, toteki! Aja, pa že nekaj za dobro jutro ... glejte, kake Vapo seka pri ljubljanski motosvet družbi ... ; "Lj sekcija je zakon! Vsem po vrsti lahko j***š vse po spisku, pa preden bo prvi to odkril, bom itak že od starosti hin. ! dobro jutro totkica ... učim se Minattija ... ... ČAKAM TE :evilgrin:
Mutika Objavljeno Maj 21, 2009 Opozori Objavljeno Maj 21, 2009 Dan, toteki moji! Gužvaaaaaaa! Danes imam produkcijo, če koga zanima ... super stvar! Lado_glasba.pdf dobro jutro totkica ... učim se Minattija ... ... ČAKAM TE :evilgrin: Ojla, Mauzilajn! No, da te vidim ... me zanima, če boš pravo pesem trofo ... ! :evilgrin: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se