BremzPenzl Objavljeno Maj 23, 2009 Opozori Objavljeno Maj 23, 2009 Ste bili kje danes? (Razen Vuka, za katerega vem, da je na Krasu). Kam grete jutri? jas in Matjuška frčima v Beograd, za ostale pa nea vem. Vam bom pokojniga maršala pozdravo :naughty: , ma v pondelek rojstni dan in mu bom štafeto neso z zeleno rogato nalepko gor. :beer1: :beer1: pol pa na AC/DC
ataIBA Objavljeno Maj 23, 2009 Opozori Objavljeno Maj 23, 2009 ataIBA in Barracuda sta štartala zjutraj in se počasi približujeta domu. kje točno sta bila bosta pa že povedla...nekje na jugu. jaz pa sem cel dan delala in je spet ena fura za mene odpadla :unsure: upam, da sta kaj slikala, da se bom lahko slinla lahko noč vsem Jaz sem že doma! Fura - klasika za začetnike - okoli Velebita :trance_33_sleep: . He - he. Maš trpežnega pubeca :evilgrin: . Danes bodi z njim malo bolj nežnaaa .
Barracuda Objavljeno Maj 23, 2009 Opozori Objavljeno Maj 23, 2009 Jaz pa že grem spat počasi, jutri ob 7:00 sem že zmenjen Fura bla , pravtako vreme . Slikal sem, tako da zgleda da bom mogo naret svoj prvi album na motosvetu Če ste jutri zmenjeni ob 9:30 na tuš pumpi se vidimo, pridem z mojo pozdravit. Ampak v civilu. lp, grem sanjat :zzz: ps:kaj pa Jardanska magistrala
Barracuda Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 Lep dober dan želim vsem, še zadnjič iz Toronta. Počasi se odpravljamo na letališče. Preživeli smo mega dopust, medtem ste naredili veliko čudovitih km.Bil sem z vami, no vsaj v mislih.V torek pri Aliju pa se seveda vidimo in polubčkamo. Lep pozdrav vsem! Sicer nevem kdaj točno danes pridete, vendar DOBRODOŠLI doma!!!
ataIBA Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 Danes, zgleda, da zabušavamo. Vreme je klinčevo, sparno, zaspano,.... Klinc, grem na teraso na travarico.
Mutika Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 Danes, zgleda, da zabušavamo. Vreme je klinčevo, sparno, zaspano,.... Klinc, grem na teraso na travarico. Ati, ne vsi ... . Jaz biti v službi!
Barracuda Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 Midva z barracudiko sva šla v evrota. Pol pa na en kratek izlet preko Lenarta, Svete Trojice, Cerkvenjaka... (z avtom :naughty: ) Zdaj pa čilama pa hengama, v bistvu barracudika čila, jaz pa hengam (F1 na TV)
Marvin2 Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 Midva z barracudiko sva šla v evrota. Pol pa na en kratek izlet preko Lenarta, Svete Trojice, Cerkvenjaka... (z avtom :naughty: ) Zdaj pa čilama pa hengama, v bistvu barracudika čila, jaz pa hengam (F1 na TV) Drugič na kafe, če se voziš skozi Leart! Jaz pa zopet delam servis. Nikak konec teh dvo in štirikolesnikov, ki se morajo poservisirat!
Vanga Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 KOMAJ VAS ČAKAM !!! Sicer nevem kdaj točno danes pridete, vendar DOBRODOŠLI doma!!! Evo nas doma!!! V torek pa se vidimo!!!!
Kamikazica Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 Dobrodošli ... doma! Škoda, da ni že danes torek!
Barracuda Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 Dobrodošli ... doma! Škoda, da ni že danes torek! Ja ki pa piše da mormo do torka čakat
vuk76 Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 Hello vsem, izlet na Kras uspel popolnoma...Gody se enkrat tnx za pomoc pri planiranju furce. Tole na sliki je zate :
Barracuda Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 Hello vsem, izlet na Kras uspel popolnoma...Gody se enkrat tnx za pomoc pri planiranju furce. Tole na sliki je zate :
Igorr Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 Hello vsem, izlet na Kras uspel popolnoma...Gody se enkrat tnx za pomoc pri planiranju furce. Tole na sliki je zate : I sine bi. Vangeci, welcome back!
Mutika Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 Midva z barracudiko sva šla v evrota. Pol pa na en kratek izlet preko Lenarta, Svete Trojice, Cerkvenjaka... (z avtom :naughty: ) Zdaj pa čilama pa hengama, v bistvu barracudika čila, jaz pa hengam (F1 na TV) Še dobro, da imamo to našo mladino ... ne vem, če bi me oni tam zgoraj v nebesa vzel, če ne bi vedela, kaj pomeni čilat pa hengat. Za pojest menda ni. Evo nas doma!!! V torek pa se vidimo!!!! Kmalu bo tooooorek! Hello vsem, izlet na Kras uspel popolnoma...Gody se enkrat tnx za pomoc pri planiranju furce. Tole na sliki je zate : Upam, da imaš "tole na sliki" že spakirano in je gor Godyjev naslov naliman! Lahko noč, toteki! Tečna sem danes. Mater, čez vikend v službi, nadure itak niso plačane, nazadnje pa znajo ljudje samo šimfat ... vsi so strašansko pametni, težko že najdeš koga normalnega. Uh, za en dan bi take eksemplare dala v mojo službo ... nič, spat grem. K vragu, pa tak svet! :angry:
Barracudika Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 Še dobro, da imamo to našo mladino ... ne vem, če bi me oni tam zgoraj v nebesa vzel, če ne bi vedela, kaj pomeni čilat pa hengat. Za pojest menda ni. Kmalu bo tooooorek! Upam, da imaš "tole na sliki" že spakirano in je gor Godyjev naslov naliman! Lahko noč, toteki! Tečna sem danes. Mater, čez vikend v službi, nadure itak niso plačane, nazadnje pa znajo ljudje samo šimfat ... vsi so strašansko pametni, težko že najdeš koga normalnega. Uh, za en dan bi take eksemplare dala v mojo službo ... nič, spat grem. K vragu, pa tak svet! :angry: Mutika! Ne se jezit...to povzroča gubice
bmwslo Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 Evo nas doma!!! ... in dobro jutro v totiland
vapotek Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 Jaz pa zopet delam servis. Nikak konec teh dvo in štirikolesnikov, ki se morajo poservisirat! Sam si moraš mašine servisirat? Koje li sirotinje...
davidg Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 Evo nas doma!!! V torek pa se vidimo!!!! Welcome home . Pripravite diaprojektor . Se vidimo jutri!
Barracuda Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 (popravljeno) Lejpo dobro jutro fsem iz tote dežele. Še kr mislim na ono sobotno turo z ataIBO . Blo je tak fajn da... V glavnem, danes se z najdražjo kopama na Ptuju, in poteče mi tudi zavarovanje za moped tako da... jutri treba calat. Pa torek je že jutri , pol še pa petek Pa Vangeci!!! Slike jutri, pa predlagam da se dobimo že ob šestih da bojo meli dost cajta vse povedat :naughty: ciao Popravljeno Maj 25, 2009. Popravil Barracuda
maus Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 a sj js Totekove koffi riderje sreču na Vrhniki Vangeci ... a se mi splača pridet v torek po darila, ki ste mi jih prinseli
Mutika Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 Ojlala, toteki! Na brzino ... lep dan. Se vidimo jutri! Pridem. Direkt iz službe! Preživel... Ajm hapi! Welcome home . Pripravite diaprojektor . Se vidimo jutri! IDEJA! Ima kdo video-top, da gledamo slikice s komentarji Vangecof? Bilo bi res doživetje!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se